Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Nieuwe natuurrampen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Nieuwe natuurrampen   zo 8 sep - 1:29

De scheidende Minister van Binnenlandse Veiligheid in Amerika, Janet Napolitano, zegt dat er een natuurramp verwacht kan worden van ongekende omvang.
Als je dat afzet tegen hoe de natuur om ons heen zich gedraagt, dan kon ze daar misschien wel eens gelijk in hebben.

Vorige week was het afscheid van het Janet Napolitano, Minister van Binnenlandse Veiligheid en daardoor ook hoofd van het Amerikaanse Department of Homeland Security (DHS), waarvan ook het beruchte FEMA een onderdeel vormt. 

In haar afscheidstoespraak noemde ze een paar merkwaardige zaken. Zo zei ze dat er een serieuze “cyber aanval” op Amerika zal plaatsvinden en dat er een ongekende natuurramp gaat komen, een zoals het land nog nooit eerder heeft meegemaakt. Ze adviseerde haar opvolger dan ook om vooral niet zonder hoofdpijntabletten op de nieuwe werkplek te verschijnen. 


De vraag die dan onmiddellijk rijst: “Hoe weet Napolitano zo zeker dat er een enorme natuurramp zal plaatsvinden?”. 

Zeker als je weet dat FEMA ongekende voorbereidingen heeft getroffen voor bepaalde delen van Amerika. 

Ondertussen gaan de natuur en het weer door met het produceren van steeds meer en grotere extremen. Zo is onze planeet alleen al in de nog maar net begonnen maand september opgeschrikt door een serie heftige aardbevingen, letterlijk van de ene kant van de aarde naar de andere.
Zo heeft een groot deel van de wereld weer te maken met grote wateroverlast. 

Ondervinden er meer dan 5,2 miljoen mensen in de Chinese provincie Heilongjian hinder van de zware regenval en overstromingen. In een totaal van 904 steden en dorpen zijn inmiddels 331.000 inwoners geëvacueerd. Er zijn 18.300 huizen ingestort en 1315 wegen afgesloten en de schade bedraagt tot nu toe al meer dan 3 miljard Dollar.

Ook in het Russische Siberië is het water tot ongekende hoogte gestegen als gevolg van zware regenval en overstromingen. Er zijn inmiddels al tienduizenden mensen geëvacueerd en daar zullen naar verwachting nog ongeveer 40.000 mensen bijkomen.
Ook in het letterlijk steeds dieper wegzinkende Vietnam hebben zware regens gezorgd voor grote overstromingen waarbij al 14 mensen om het leven zijn gekomen.Meer dan 30 mensen zijn omgekomen bij zware overstromingen in Mali. Meer dan 100 huizen zijn weggespoeld doordat de rivier de Niger buiten haar oevers trad. Nu waren dit niet echt solide huizen, een soort constructie van modder en stenen, maar toch.Ook in India blijft de ellende van overstromingen maar voortduren. Miljoenen mensen zijn getroffen in Bihar, een deelstaat in het oosten van het land. De voorspellingen zijn dat ook de komende week deze streek verder zal worden getroffen door wolkbreuken die voor nog veel meer ellende gaan zorgen. Alleen al in deze staat zijn bijna 6 miljoen mensen getroffen door wateroverlast. Er zijn tenminste 176 doden gevallen en tienduizenden mensen zijn dakloos.
Wellicht is Pakistan het land wat het zwaarst is getroffen door overstromingen. Volgens de autoriteiten zijn er meer dan 20.000 huizen verwoest met daarbij 7.693 dorpen en 1,47 miljoen mensen die getroffen zijn door overstromingen.


Het fenomeen sinkholes neemt alleen maar toe in aantal en omvang. Zo was er de afgelopen week in het Amerikaanse Oklahoma de volgende sinkhole ontstaan. Een enorm gat dat zo groot was dat je er bang van zou worden. De kleine figuurtjes aan de bovenrand zijn mensen die in het gigantische gat staren.Nadat wij deze week temperaturen hadden van dik boven de dertig graden, zag de wereld er net iets verderop, in het Engelse Cornwall, zo uit na een bui van natte sneeuw en hagel.

Ook Zuid Amerika heeft te maken met een ongewone periode van kou en sneeuw. Mede omdat men dit niet gewend is, zijn er al meer dan tien mensen omgekomen vanwege het weer. De temperaturen zakten op sommige plekken tot 20 graden Celsius onder nul en zelfs de Atacam woestijn in Chili ontkwam niet aan de ergste sneeuwval in 30 jaar. Het zwaarst getroffen is Peru, waar inmiddels al meer dan 30.000 dieren zijn omgekomen door de bittere kou.

Het gebeurde allemaal in de afgelopen dagen op onze wereld, die steeds heftiger tekeer gaat. En ook in de maand daarvoor, augustus, gebeurden er vreemde dingen op onze planeet.

Bronnen: Niburu -  Sott Nett  - Extinction Protocoll  - ABC News - Pole Shift 
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
 
Nieuwe natuurrampen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Universum :: Aarde-
Ga naar: