Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Energetisch Journaal 2 december 2012

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: Energetisch Journaal 2 december 2012   zo 2 dec - 1:23

Energetisch Journaal 2 december 2012
Deze dag staat in teken van saamhorigheid, liefde verspreiden en tegelijkertijd bezinningsmomenten.
Het is een druilerige dag die je dwingt om de warmte vanbinnen te voeden ( =voelen).
Samen Zijn met jezelf of met anderen kan blij maken, niet iedereen kan er met volle teugen van genieten maar het is wel een berusting dat de geluksmomenten er altijd zijn als je...ze nodig hebt. ‘Tekens’ in vorm van aardse engelen zijn er als je ze nodig hebt.
Het hart zegt “raak mij in liefde” en wil zo graag de PURE liefde zonder verwarring weer voelen, laten doorstromen en delen… het snakt erna…

Het UNIVERSELE Hart ‘weet’ dat de liefdevonk altijd als een vuurtje het lichaam bestookt met warmte. Dat ‘vertrouwen in je hart’ zou iedereen mogen herinneren.
Wat heb je nodig om jouw hart weer te verwarmen en wat heb je nodig om je geluksmomenten weer ECHT te ervaren als inspiratie, passie en volop energie? Deel je gevoelens in woorden. De mens heeft een drang van binnen anderen te willen helpen. Zo kun jij weer een ander helpen. Laten we afspreken dat je elke dag iemand helpt met een beetje liefde, zou je dat willen?

Iedereen is een geschenk voor de wereld, welk geschenk deel jij uit?

Kijk naar de voorlopers/bruggenbouwers ze zoeken elkaar nu op, inspireren en geven hun hart volledig zodat na 21 december harten kunnen samensmelten, ‘eenworden’ en samen een grote straal van liefde bekrachtigen.
Ooit las ik James Redfield – De celestijnse belofte. Ik ga het boek weer opzoeken, hij heeft gelijk namelijk… de fases die hij als inzichten beschreef zijn uitgekomen. Nu gaan we het ‘elfde inzicht’ bereiken met elkaar! Dat is SAMEN de energie herstellen. Het kan niet meer anders dat ook jij meewerkt als we de hemel op aarde willen bereiken. We hebben allemaal een vrije wil en als wij die inzetten gaat het lukken!

Lieve mensen in proces, bruggenbouwers, gelovigen, ongelovigen.. Alleen SAMEN kunnen we de evolutie positief bewerkstelligen.
Iedereen is puur en DAT is mijn nieuwe inzicht wat ik wil delen, alleen niet iedereen is er zich nog bewust van en gedraagt zich dan nog onzeker.
Help elkaar door er te zijn zonder oordeel en iemand niet te veroordelen. We gaan het proces ‘onvoorwaardelijk’’ in dus al gaan die beerputten stinken, al overmannen jou enorme gevoelens, observeer maar kijk wat is ‘your business’en wat niet van jou is, laat het zijn zoals het is… Jouw proces is om niet te oordelen en onvoorwaardelijk voor de ander in nood te zijn… Word niet makkelijk maar samen kunnen we het! I know SURE!
Liefs Annemarie Sips

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Energetisch Journaal 2 december 2012
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Ascensie, de Nieuwe Tijd, Lichtwerk & Lichtwerkers :: Nieuwe Tijd-
Ga naar: