Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 DE ENERGIE VOOR VRIJDAG 23 NOVEMBER 2012

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: DE ENERGIE VOOR VRIJDAG 23 NOVEMBER 2012    do 22 nov - 22:36

DE ENERGIE VOOR VRIJDAG 23 NOVEMBER 2012

Vandaag staat de energie van het zonneteken BLAUWE STORM centraal. Beleef vandaag de kracht van de transformatie. Stormen zorgen voor het schoonmaken van de natuur. Zorg ervoor dat je in het oog van de orkaan blijft staan. Al jouw aspecten worden door de universele energieën aangepakt. Je zult gaan resoneren met dat wat er binnenin je mag worden geheeld. Belangrijk is dat je je bewust bent van wat er met je gebeurt. Dit bewustzijn is noodzakelijk om te voorkomen dat je opnieuw iets creëert wat eigenlijk al opgelost had kunnen zijn.

GIDS
...De BLAUWE HAND is vandaag je gids- of coachenergie. Ga na of je lekker in je vel zit. Is dit niet het geval, dan wil je hogere zelf je erop wijzen dat er vandaag iets aan de beurt is om te worden genezen. Kom erachter wat dit is. Je dient hiervoor naar binnen te gaan en te luisteren. Je impulsen dien je daarbij serieus te nemen. Achter deze impulsen zit namelijk jouw levensenergie. Richt hier al je aandacht op en geef ze de volledige ruimte. Er is voor jou vandaag ongetwijfeld veel te doen, maar toch is er op dit moment maar één ding dat jouw volledige aandacht en toewijding vraagt.

TOON 10
Vandaag is het de tiende dag van de witte hond golf. Vandaag mag je tot daadwerkelijke manifestatie komen. Het thema van deze dertien dagen als uitgangspunt nemend, mag je aan jezelf en je omgeving laten zien waartoe jij met de ondersteuning van de energie van de BLAUWE STORM in staat bent. Alleen dan zul je de mogelijkheid hebben om je doel voor deze dertien dagen te bereiken.

GOLF
Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de WITTE HOND met als thema tolerantie en als doel bezieling. Kom er deze dertien dagen achter achter of je daadwerkelijk onvoorwaardelijk van jezelf houdt. Vaak heb je aspecten van jezelf moeten onderdrukken om daardoor een mate van intolerantie bij jezelf te ontwikkelen. Deze onderdrukte aspecten maken hoe dan ook deel uit van je zelf. Accepteer ze in volle omvang. Je kunt jezelf geen grotere dienst bewijzen. Geef vanuit je authenticiteit uitdrukking aan de kracht van je geest. Besef dat je een spiritueel wezen bent en dat wat jij denkt ook werkelijkheid zal worden. Ervaar de universele liefde in je hart en laat haar stromen.

BALANS
Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de BLAUWE STORM in balans te houden dien je vanuit universeel inzicht te opereren (gele zon), met zelfvertrouwen op te treden (rode maan) en flexibiliteit aan de dag te leggen (witte wind).

Bron: Tzolkin Dagboek

Vandaag mag je manifesteren en met al je kracht laten gelden!

Bron: Maya Kalender
Terug naar boven Ga naar beneden
Zonnehoed

avatar

Registratie : 03-11-12
Aantal berichten : 188
Vrouw

BerichtOnderwerp: Re: DE ENERGIE VOOR VRIJDAG 23 NOVEMBER 2012    do 22 nov - 23:52

Wat mooi, dit kende ik nog niet :fee:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
DE ENERGIE VOOR VRIJDAG 23 NOVEMBER 2012
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Ascensie, de Nieuwe Tijd, Lichtwerk & Lichtwerkers :: Nieuwe Tijd-
Ga naar: