Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 10 regels voor het "mens" zijn.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: 10 regels voor het "mens" zijn.   wo 7 nov - 7:39


  1. Je krijgt een lichaam. Je kunt het liefhebben of haten, maar het is van jou gedurende de hele periode dat je dit keer hier bent.
  2. Je krijgt lessen te leren. Je schrijft je in voor een voltijdse, informele school die leven wordt genoemd. Daar krijg je iedere dag de kans iets te leren. Je kunt wat je leert mooi vinden, of onbelangrijk of stom.
  3. Er zijn geen fouten, alleen lessen. Groei is een proces van proberen en fouten maken, een experiment. De 'mislukte'experimenten maken evenzeer deel uit van het proces als het experiment dat uiteindelijk 'werkt'.
  4. Een les wordt herhaald tot zij geleerd is. Een les wordt je op verschillende manieren aangeboden tot je haar geleerd hebt. Heb je haar geleerd, dan mag je doorgaan met de volgende les.
  5. Er komt geen eind aan de lessen. Er is nin het leven niets dat geen lessen bevat. Als je leeft, zijn er lessen die geleerd moeten worden.
  6. 'Daar' is niet beter dan 'hier'. Als je 'daar' een 'hier' wordt, krijg je gewoon een ander 'daar' dat er weer beter uitziet dan dit 'hier'.
  7. Anderen zijn enkel spiegels van jou. je kunt in een ander niets liefhebben of haten dat niet iets weerspiegeld dat je liefhebt of haat in jezelf.
  8. Wat je van je leven maakt, is aan jou. Alle werktuigen en hulpbronnen die je nodig hebt, staan tot je beschikking. Wat je ermee doet, is aan jou. De keus is aan jou.
  9. je antwoorden liggen binnenin je. De antwoorden op de vragen van het leven liggen in je. Je hoeft alleen maar te kijken, te luisteren en te vertrouwen.
  10. Je zult dit allemaal vergeten.


bron: Na de dood - Sukie Miller
Terug naar boven Ga naar beneden
 
10 regels voor het "mens" zijn.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Spirituele Onderwerpen :: Algemeen-
Ga naar: