Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Rothshild, Bloedlijnen en Annunaki

Go down 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 60
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Rothshild, Bloedlijnen en Annunaki   ma 17 feb - 4:52

Waarom denkt de elite van Illuminati dat ze een “god” gegeven recht hebben om de rest van de mensheid als slaven te behandelen?
Volg het geld en de bloedlijnen in het volgende artikel van Dean Henderson en je vindt de antwoorden die je zoekt.

Gedurende de Vietnam oorlog was Hong Kong het centrum voor illegale witwaspraktijken van drugsgeld, toebehorend aan de Illuminati bankiers. Deze rol werd in de jaren tachtig overgenomen door Dubai, ten tijde van het door de Amerikanen en Saudis gefinancierde mujahdeen offensief tegen de Afghaanse bevolking. 

Waar Hong Kong het opium van de CIA had gefinancierd door wapenruil in de Gouden Driehoek, zo was Dubai de CAI van dienst geweest met wapenhandel in de Gouden Halve Maan, een gebied wat delen van Iran, Afghanistan en Pakistan omvat. 

De productie van opium in de Gouden Halve Maan overtrof dat van de productie in de Gouden Driehoek, net op het moment dat de CIA in Afghanistan in actie kwam. De internationale banken in Dubai zorgden voor het witwassen van de opbrengsten en in Sharja (Eén van UEA Emiraten) was het vliegveld gelokaliseerd vanwaar de geheime wapenleveranties werden verscheept.

Goud is de valuta van de drugs- en wapenhandelaren en Dubai is het favoriete knooppunt in de globale goudhandel. De goudhandel in Dubai wordt gedomineerd door de British Bank of the Middle East. 

Deze bank is 100% eigendom van de Hong Kong Shanghai Bank (HSBC), die op haar beurt weer een monopoly heeft op de goudhandel in Hong Kong, samen Kleinwort Benson. Deze laatste heeft weer nauwe banden met Rio Tinto, een maatschappij opgericht door de opium opbrengsten van de familie Matheson. De erfgenamen van Matheson zijn de families Keswik en Swire die het voor het zeggen hebben in de directies van HSBC, Jardine Matheson, P & O Nedlloyd en Cathay Pacific Airlines.

Sharp Pixley, onderdeel van Kleinwort, is één van de 5 firma’s die iedere dag samen komen in het kantoor van Rothschild & Sons in Londen om eenzijdig de prijs van goud vast te stellen. Een andere van die firma’s is Mocatta Metals, grotendeels eigendom van Standard Chartered, de bank die opgericht werd door Cecil Rhodes. Lord Inchcape van P & O zit daar in de directie. P & O is de grootste haven operator ter wereld. Mocatta is de favoriet van de Israelische Mossad voor haar financieringsoperaties. 

Samuel Montagu is een onderdeel van de Midland Bank en de derde van de Londense firma’s die de goudprijs bepalen. Midland werd in 1999 opgekocht door HSBC en die is gedeeltelijk eigendom van de al-Sabah clan uit Koeweit. De andere twee die de goudprijs bepalen zijn Johnson Matthey en N.M. Rothschild; van deze beiden zijn de directies weer verweven met Anglo-American en HBSC.

De Anglo-American staat weer onder controle van de familie Oppenheimer uit Zuid Afrika. Zij zijn eveneens eigenaar van Engelhardt, het bedrijf wat bijna een monopoly heeft in het verfijnen van alle goud op de wereld. Daarnaast zijn zij eveneens eigenaar van De Beers, wat een monopoly bezit in de wereldhandel van diamanten. 

Het was de mysterieuze Graaf van Saint-Germain die voor het eerst claimde de esoterische kennis te bezitten voor het omvormen van metalen zoals goud en het verwijderen van imperfecties uit diamanten. 

De Graaf verbleef een tijd bij Willem IX van Hesse, wiens financieel adviseur Mayer Rothschild was. Wellicht heeft de Graaf zijn kennis gedeeld met de jonge Mayer en zijn werkgever, het Huis van Hesse. Beiden werden partners en samen hadden zij de controle over de Kabbalistische Vrijmetselaars Loge van Frankfurt, waar de Duitse Illuminati was gehuisvest. 

Diamanten spelen een belangrijke rol in het witwassen van drugsgeld omdat ze klein zijn en gemakkelijk te vervoeren. Van de globale diamanthandel staat 85% onder controle van de firma De Beers van Sir Harry Oppenheimer. De Beers is een onderdeel van Anglo-American waar Sir Harry ook in de directie zit. De huidige voorzitter van de Raad van Bestuur van De Beers is Nicky Oppenheimer. 

De meest waardevolle diamantmijnen van de Beers bevinden zich in Zuid Afrika. Die aan de rand van de Kalahari woestijn, Jwaneng genaamd, is misschien wel het meest waardevolle bezit ter wereld. 

Deze ader van kimberliet (Kimberliet is een ultra-mafisch stollingsgesteente dat de belangrijkste bron van natuurlijke diamanten vormt.) die de diamanten voortbrengt, werd pas in 1973 ontdekt. De Beers heeft ook een offshore diamantmijn voor de kust van Namibië. 

De grootste opslagplaats voor diamanten ter wereld bevindt zich onder het Londense hoofdkantoor van De Beers. Tien keer per jaar verkoopt De Beers ruwe diamanten aan 125 geselecteerde klanten. De prijzen zijn vast en het is “graag of niet”. De Beers werd in 1994 door de Amerikaanse Justitie voor het illegaal vaststellen van de goudprijs en tot op de dag van vandaag hebben leden van de directie en het bestuur geen voet gezet op Amerikaanse bodem uit angst te worden opgepakt. 

Het slijpen van diamanten werd voor kort eigenlijk maar in twee plaatsen ter wereld gedaan, Antwerpen en Ashqelon in Israel. Het slijpen in Antwerpen werd gefinancierd door de Bank-Bruxelles-Lambert die eigendom is van de familie Lambert. Dit zijn neven van De Rothschild familie en eveneens eigenaar van Drexel Burnham Lambert, wat omgeven is door schandalen. 

In Israel werd het slijpen gefinancierd door de Leumi Bank, de grootste financieringsbank van Israel. Deze bank staat onder controle van de Engelse Barclays Bank. En ook hier Sir Harry Oppenheimer weer in het bestuur. 

Sinds kort wordt 90% van alle diamanten in de wereld geslepen in Gujarat in India. Dit door de lage lonen uiteraard. De rest wordt gedaan in Bangkok, Tel Aviv en New York. Voor de handel in diamanten is Antwerpen nog steeds de plaats; hier wordt 80% van alle diamanten verkocht. 

Net zoals de illegale goudprijs bepaler Standard Chartered werd ook De Beers opericht in Zuid Afrika in 1888 door Cecil Rhodes. Door het testament van Rhodes ontstond The Royal Institute for International Affairs waaruit de Council on Foreign Relations is ontstaan. Mensen die studeren via een Rhodesbeurs zoals Bill Clinton worden gefinancierd door het Rhodes Trust. 

De belangrijkste beheerder van de Rhodes erfenis was Lord Alfred Milner. Deze lokte de Boerenoorlog uit in Zuid Afrika waardoor Engeland en Rhodes controle kregen over de goud en diamantmijnen in Zuid Afrika. Zwarte Zuid Afrikanen werken daar onder mensonterende omstandigheden in wat één van de gevaarlijkste banen ter wereld moet zijn. Ze verdienen een fooi en maken de Oppenheimers en hun trawanten weer een beetje rijker. 

De drie grootste mijnbouwbedrijven ter wereld, BHP Billiton, Rio Tinto en Anglo-American, staan alle drie onder controle van de Oppenheimer/Rothschild/Shell kliek. In 2010 was er sprake van dat de eerste twee zouden samengaan. 

Rhodes was één van de leiders van de Europese Vrijmetselarij. Hij ging o.a. om met mensen zoals De Rothschild, Koning George IV, Koning William IV, Lord Randolph Chruchill (de vader van Winston), de Markies van Salisbury, Arthur Conan Doyle, Rudyard Kipling en Oscar Wilde. 

Deze groep was geobserdeerd door het begrip van een Arisch superras, een begrip wat gedeeld werd door Adolf Hitler en vormde ook de basis voor het Zuid Afrikaanse apartheid regiem. Hun “geheime kennis” van de menselijke schepping gaat in tegen zowel de theorie van een Schepper als dat van de evolutie, maar is verweven met het verhaal van de Annunaki. 

Deze Annunaki arriveerden volgens recentelijke ontdekte Soemerische kleitabletten rond 6.000 voor Christus van dan planeet Nubira. Een groeiend aantal onderzoekers, zoals Zecharia Sitchin, geloven dat de mens is gecreëerd door de Annunaki als menselijke slaven (in de Hebreeuwse bijbel Adamu genoemd), die gebruikt werden om het goud te delven wat de Annunaki nodig hadden om een gat in hun ozonlaag te dichten. Dit gat was ontstaan na een botsing met een ander planeet. 

Eén van de leiders van de Annunaki heette Nazi. De buitenaardse Goden die Adam creëerden noemden hun kolonie in Mesopotamië E.DIN. Zij kwamen naar de wereld op zoek naar goud. NASA wetenschappers zeggen trouwens ook dat dit ook ons ozon probleem zouden oplossen. Archeologen hebben mijnbouw ruïnes ontdekt die minstens 10.000 jaar oud zijn in Afrika en Zuid en Centraal Amerika. 

De Adamus die Egypte verlieten werden slaven in de goudmijnen en omdat ze wereldwijd werden ingezet zou dit misschien kunnen verklaren waarom er zoveel gaten zitten in de tegenwoordige evolutionaire en antropologische theorieën. Het zou ook mysteries kunnen verklaren zoals de Nazca lijnen in Peru en de Grote Piramides van Egypte. 

Adam en zijn nakomelingen werden slaven voor deze meesters. Het Hebreeuws Bijbelse woord ‘’avod”, wat meestal wordt vertaald met “aanbidden”, betekent eigenlijk “werken”. Adam en zijn Bijbelse collega’s aanbaden God niet, zij werkten voor hem als slaven. En “God” in dit verband zou dan beteken de Annunaki. 

De Soemerische kleitabletten zouden een fascinerende verklaring kunnen zijn voor de vraag waarom de mens zich vestigde als landbouwer in Mesopotamië in plaats van de meer voor de hand liggende zaken als jagen en het wonen in een stam. 

Op de kleitabletten staat simpelweg dat de Goden hen tot werken dwongen. Er ontstonden steden en de Annunaki stelden één van hun “goden” of een menselijke hybride aan als hoofd van iedere nieuwe nederzetting. Deze leiders werden koningen, het recht voor hun dynastie om te mogen regeren gebaseerd op de Annunaki bloedlijnen. 

De eerste van deze koningen was Cush, die de kleinzoon was van Noach en de vader van Nimrod. Sommige onderzoekers geloven dat Yahweh niemand anders was dan de Annunaki commandant van deze aarde missie: Enlil, een brute tiran. 

Abraham die als aatsvader wordt geclaimd door de meeste religies was waarschijnlijk ook een hybride. De geheime kennis die aan Abraham werd gegeven staat aan de basis van alle moderne geheime genootschappen, van de Vrijmetselarij tot de Kabbala en de Muslim Brotherhood. 

Of het verhaal waar is of niet, wat belangrijk is om te weten, is dat de elite van de Illumiati denkt dat het recht om alle mensen als slaven te behandelen hun door God gegeven recht is. 

Rond 1895 werd door Cecil Rhodes het Diamant Syndicaat gelanceerd. De opvolger hiervan, de Central Selling Organization heeft nog steeds een monopoly voor de wereldwijde diamanthandel. Alle ideeën van Rhodes werden gefinancierd door de Rotschild familie. 

Toen in november 1997 Baron Edmond Rothschild stierf in Geneve, liet hij in zijn erfenis grote belangen na in De Beers. Volgens de vroegere Britste geheim agent John Coleman, auteur van “The Committee of 300”, was Rhodes niets meer dan een agent voor de Rothschild. Hij beroofde de Zuid Afrikaanse boeren van hun geboorterecht, het goud en de diamanten onder hun grond. 

Wat Coleman vergeet te vermelden is dat de Boeren zelf indringers waren en dat de zwarte Zuid Afrikanen het werkelijk geboorterecht hadden tot deze onmetelijke rijkdom. Toch, met de opmerking van Coleman over de relatie tussen Rhodes en de Rothschild slaat hij wel de spijker op zijn kop. 

In 1888 schreef Cecil Rhodes zijn derde testament en liet alles na aan Lord Rothschild. Net na 1900 werd de Business Roundtable in Londen opericht door Rhodes, Milner en Rothschild. Daar werden de plannen gemaakt voor de uitbreiding van het Britse rijk en de totale controle over de hele wereldeconomie. Een plan dat vandaag de dag nog steeds bestaat.

[1] “Al Qaeda and the Gold Trail that Leads Through Dubai to September 11”. Douglas Farah. The Guardian. 2-19-02. 
[2] Dope Inc.: The Book that Drove Kissinger Crazy. The Editors of Executive Intelligence Review. Washington, DC. 1992. p.193 
[3] Ibid. p.194 
[4] Rule by Secrecy: The Hidden History that Connects the Trilateral Commission, the Freemasons and the Great Pyramids. Jim Marrs. HarperCollins Publishers. New York. 2000. 
[5] “Diamonds: The Real Story”. Andrew Cockburn. National Geographic. March 2002. 
[6] Editors of Executive Intelligence Review. p.200 
[7] The 12th Planet. Zechariah Sitchin. Avon Books. New York. 1985. 
[8] Marrs. p.86

Dean Henderson is de auteur van “Big Oil & Their Bankers in the Persian Gulf, “Four Horseman”, “Eight Families & Their Global Intelligence”, “Narcotics & Terror Network”, “The Grateful Unrich: Revolution in 50 Countries and Das Kartel der Federal Reserve”.


Bron:The Intel Hub - Niburu
Terug naar boven Go down
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
 
Rothshild, Bloedlijnen en Annunaki
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Genootschappen :: Illuminati-
Ga naar: