Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 De aarde begint zich nu echt te roeren

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 9:59

De aarde begint zich nu echt te roeren (Update 07-02-2014)
Vrijdag, 07 februari 2014 10:22

Dinsdagavond dachten veel mensen dat er een behoorlijke aardbeving was in Groningen. Op de seismografen werd echter helemaal niets geregistreerd.
Overal ter wereld maken mensen dezelfde soort gebeurtenissen mee en niemand heeft het nog kunnen verklaren.


Update: 7 februari 2014

Alles is weer rustig in de lucht boven Nederland en iedereen gaat weer gewoon verder waar ze zijn gebleven.

De Olympische Winterspelen gaan tenslotte beginnen en we hebben een nieuwe Staatssecretaris van Financiën, Eric Wiebes, die voordat hij goed en wel is begonnen alweer onder vuur ligt vanwege vermeende belangenverstrengelingen in het verleden met een onderneming met de mooie naam Jodocus Management Services.

Dan zijn de voorpagina’s verder gereserveerd voor een liegende Minister Plasterk en besteedt niemand meer aandacht aan de vreemde explosies die wereldwijd voorkomen.

Wij hebben het deze week meegemaakt in Groningen en iets meer dan een jaar geleden in Friesland, maar in Amerika komen dit soort explosies veelvuldig voor.

Op het volgende kaartje kun je zien hoe vaak er in Amerika het afgelopen jaar van dit soort onverklaarbare explosies zijn gemeld.

Ook in het nieuwe jaar gaat het daar onverminderd door. Hierna volgen twee nieuwsreportages uit de maand januari en iedere keer is het weer hetzelfde: niemand heeft er een zinnige verklaring voor.

Terwijl de bevolking zich bezighoudt met die jodokussen in Den Haag gebeuren er ook echte dingen op onze planeet. Vanalles wat wij nog niet eerder in onze geschiedenis op deze schaal hebben meegemaakt en wat niet lijkt te zullen afnemen en alleen heftiger zal worden.


Origineel artikel: 6-2-2014

In een artikel in januari 2013 schreven wij ondermeer het volgende:

“Overal denken mensen in eerste instantie aan aardbevingen, maar zoals iedere keer blijkt is dit niet het geval. Dan denken mensen dat er ergens een huis is geëxplodeerd, of een munitieopslagplaats. Ook van dat alles blijkt geen sprake te zijn. Vliegtuigen en geluidsbarrières zijn ook in de meeste gevallen uit te sluiten”.

Men probeert dan toch met een verklaring te komen, waarbij autoriteiten zichzelf dan dikwijls tegenspreken (Het was wél een vliegtuig, het was geen vliegtuig).

Zo staat er op dinsdagavond het volgende bericht bij de NOS:

“Mogelijk is er een vliegtuig door de geluidsbarrière gevlogen, maar Defensie zegt van niks te weten”.

Gisterenochtend heeft Defensie waarschijnlijk ineens hun geheugen teruggevonden, want staat er bij diezelfde NOS:

”De knal die gisterenavond te horen was in een gedeelte van Groningen is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een F-16 die door de geluidsbarrière ging. Dat zegt een woordvoerder van het ministerie van Defensie".

Wat hier gebeurt, komt wereldwijd heel vaak voor. Men heeft simpelweg geen enkele verklaring voor die mysterieuze explosies en probeert dan toch met iets te komen om het publiek gerust te stellen. Natuurlijk is het in dit specifieke geval mogelijk dat dit werd veroorzaakt door een vliegtuig, maar gezien de verschijnselen lijkt het verdacht veel op die andere nooit verklaarde explosies in de lucht.

In december 2012 hadden we een vergelijkbare gebeurtenis in Friesland. Ook daar is nooit een verklaring voor gevonden.

Net zomin als voor al die andere vreemde explosies die zich voordoen in de lucht en geen aardbevingen zijn. We hebben in eerdere artikelen al talloze voorbeelden gegeven van dit soort merkwaardige explosies, maar hier zijn nog een aantal recente.

Afgelopen november in de plaats Stonington in de Amerikaanse staat Connecticut:

“Police officials have not been able to identify the source of three loud noises that sounded like explosions and shook houses in Stonington Friday. “We received multiple phone calls from people in the Old Mystic area about hearing three different loud booms or explosions that shook their homes,” Stonington police Captain Jerry Desmond said”.

Of, rond diezelfde periode, in de staat New York:

“Numerous phone calls came into the WPTZ NewsChannel 5 newsroom shortly after 8 p.m. Tuesday about what callers reported as feeling and sounding like an earthquake. The source of the sound remained a mystery as of midnight Wednesday. The United States Geological Survey, which tracks earthquakes, had no reports of any quakes in our region or Canada”.

Zo kunnen we nog enige tijd doorgaan. Volgens de website Zetatalk van Nancy Lieder is hier sprake van heftige bewegingen van de aarde en is dit ook wat de geluiden veroorzaakt.

"De geluiden, explosies zijn als het ware het gevolg van het bewegen (op en neergaan) van de aardkorst, waardoor er op een bepaalde plek een grote daling in luchtdruk plaatsvindt, wat weer zorgt voor een snelle toestroom van de omringende lucht. Ongeveer vergelijkbaar met de manier waarop donderslagen ontstaan".

Het vormt allemaal weer een onderdeel van de heftige aardveranderingen zoals wij die nu meemaken.

Om te constateren dat dit inderdaad het geval is, hoef je alleen maar te kijken naar wat gebeurtenissen de afgelopen dagen en dan met name de vulkanen.

We zagen al dat er in 2013 een recordaantal uitbarstingen hebben plaatsgevonden, maar het lijkt erop dat 2014 dat wel eens zou kunnen verbeteren.

De Indonesische overheid heeft de alarmstatus van nog eens 19 vulkanen verhoogd naar de op één na hoogste alarmfase. Hiermee is het totaal nu gekomen op 23 en dat allemaal na de heftige uitbarsting van Sinabung vulkaan afgelopen zaterdag waarbij 16 mensen de dood vonden.

Daarnaast werd het land afgelopen dinsdag getroffen door een aardbeving van 6.1 op de schaal van Richter. Hij vond plaats enkele honderden kilometers uit de kust waardoor er geen slachtoffers zijn gevallen.

In Ecuador schrok de bevolking zondag toen er tien harde explosies klonken als gevolg van een uitbarsting van de Tungurahua vulkaan. Op maandag werd een groot deel van het platteland bedekt door een laag as waardoor scholen werden gesloten evenals een regionaal vliegveld.
De Ubinas vulkaan nabij de zuidelijke stad Arequipa in Peru vertoont plots ook weer tekenen van leven. Hij spuwt grote kolommen as, rook en stoom.
Al deze bewegingen zullen ook ongetwijfeld invloed hebben op het water. De golven die op onze kusten beuken worden wilder en hoger.

Een voorbeeld hiervan hebben we de afgelopen dagen weer kunnen zien aan de Engelse zuidkust waar een spoorlijn gewoon wordt weggespoeld door de zee.

Het is duidelijk dat er veel meer aan de hand is met de aarde dan alleen een klimaatverandering. Onder het oppervlak van de aarde rommelt en borrelt het. Alsof het in beweging is gezet door onzichtbare krachten zoals misschien de krachten die vrijkomen wanneer een grote planeet onze kant op komt.

Bronnen:

The Extinction Protocoll
Zetatalk
NOS
The Day
WPTZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 10:47

Wat een mooi maar bizar stuk.

Waar komt het in godsnaam vandaan....en wat staat er nog meer te gebeuren?
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
WillowRegistratie : 05-01-13
Aantal berichten : 436

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 12:43

Die zogenaamde aardbeving was ook hier goed waarneembaar, maar was afkomstig van een F16 die door de geluidsbarriere ging. Dinsdag is elke dag de vaste oefendag van vliegbasis Leeuwarden. De knal die hierbij gepaard ging, was zelfs kilometers ten noorden van Ameland waargenomen. (op zee dus) Over de gevolgen van de vliegoefeningen maak ik me niet zo heel druk, die vinden al vele decennia plaats. Ik maak me meer zorgen over de gaswinning onder de bodem van de provincie Groningen, die heel erg veel schade toebrengt aan huizen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Highpriestess

avatar

Registratie : 29-11-13
Woonplaats : Ergens in met mooie Brabant
Aantal berichten : 207

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 19:44

Ik denk dat de mens het aan zichzelf te danken heeft.
Als je toch kijkt wat men eeuwenlang al onder de aardkorst weghaalt.
Op een gegeven moment is het evenwicht ook ver weg onder het aardoppervlak.
En dat heeft naar mijn inziens niets met onzichtbare krachten te maken, maar meer met de krachten van de mensheid die de aarde verzieken.
En dat heeft toch allemaal invloed op de kern van de aarde.

Tijdje geleden zat ik iets te kijken over een marmermijn.
Wat ze daar weghalen aan gewicht, dat moet op den duur wel een leegte geven en een onbalans in en op aarde.
En dan wat men verder nog onder de aardoppervlakte weghaalt.

En die knallen...de geluidsbarrière knallen dragen echt heel ver en zijn zo hard, dat hier de ramen af en toe rinkelen.
Woon ook niet ver van vliegbasis Gilze-Rijen, dus er komt hier nog eens wat over wat ik niet zit, maar wel degelijk hoor.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hettrefpunt.forumotion.com/login
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 21:55

Ik weet niet wat we zelf doen en wat niet maar dat de aarde anders reageert is duidelijk en laatst met die zgn komeet die iedereen kon zien, denk dat er achter de schermen wel meer bekend is, maar daar zal men het volk wel weer te dom voor vinden om daar mee te dealen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Highpriestess

avatar

Registratie : 29-11-13
Woonplaats : Ergens in met mooie Brabant
Aantal berichten : 207

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 22:01

Ik denk dat ze het niet openbaar maken als er echt iets aan de hand is, dit om massa hysterie te voorkomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hettrefpunt.forumotion.com/login
willeke1957

avatar

Registratie : 06-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 30-06-57
Woonplaats : Den Bosch
Aantal berichten : 703
Vrouw Kreeft

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 22:02

ja.moeder aarde laat van haarzelf horen..........er zijn ook weer ufo's gezien.............in het algemeen dagblad staat volgens ton een stuk erover.........ga gelijk kijken
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.vincentiusdenbosch.nl
willeke1957

avatar

Registratie : 06-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 30-06-57
Woonplaats : Den Bosch
Aantal berichten : 703
Vrouw Kreeft

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 22:04

Opnieuw hebben inwoners van Woerden zich tot het UFO Meldpunt Nederland gewend omdat ze een vreemd lichtobject in de lucht zagen. Het is de derde melding in drie maanden tijd. De laatste dook gisteren op. Volgens ufoloog Anton Teuben komt dit omdat er 'boven Woerden een plek is waar de energie heel hoog is.'
Hij legt uit in het AD waarom dat geen toeval is. 'Het Ufo Meldpunt bestaat 25 jaar en ik kom zelf uit de luchtvaartwereld. Ik heb de lichtbollen overal gezien. Ik heb met meerdere Woerdenaren contact gehad. Ik weet ervan.'

Ontkenning
Volgens de kenner vliegen er ufo's boven Woerden. 'Ufo's zijn aardse technologische proeven met de zwaartekracht, waar wij niks van mogen weten. Instanties en overheid ontkennen. Met deze nieuwe technologie zijn kernenergie en fossiele brandstoffen niet meer nodig. Maar er vliegt nog veel meer door de lucht. Er is zelfs buitenaards contact.'

'Boven Woerden is een plek waar de energie heel hoog is. Woerden ligt precies op een kruising van lijnen, net als de piramides in Egypte. Het is aannemelijk dat ufo's zich op krachtplekken laten zien,' aldus Teuben.

Melden
Hij roept mensen die een ufo zien op dat zoveel mogelijk te melden. 'Bij ons, de media, de gemeente. Durf het te bespreken. Er worden nog veel meer ufo's gezien, maar mensen zijn bang voor de reacties. Slechts 1 op de 5000 ooggetuigen maakt melding van een lichtbol of boemerang. Als je de politie belt, dan zeggen ze: 'Zo meneer, u heeft zeker een feestje gehad? Dat is van de zotte.'

Veel doet Teuben overigens niet met de meldingen. 'Het is niet bij te houden. We krijgen honderdduizenden meldingen binnen.'
    BRON IS A.D VAN VANDAAG
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.vincentiusdenbosch.nl
Highpriestess

avatar

Registratie : 29-11-13
Woonplaats : Ergens in met mooie Brabant
Aantal berichten : 207

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 22:06

Terug naar boven Ga naar beneden
http://hettrefpunt.forumotion.com/login
willeke1957

avatar

Registratie : 06-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 30-06-57
Woonplaats : Den Bosch
Aantal berichten : 703
Vrouw Kreeft

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 22:09

Bedankt Highpriestess
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.vincentiusdenbosch.nl
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 22:18

Idd denk dat er veel gaande is maar dat we bewust dom gehouden worden, al valt het nu steeds meer op, op een bepaald moment zal er toch meer info moeten komen, ze kunnen er niet meer om heen dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Highpriestess

avatar

Registratie : 29-11-13
Woonplaats : Ergens in met mooie Brabant
Aantal berichten : 207

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 23:05

Nee klopt, want dankzij internet worden wij natuurlijk ook steeds veel meer wijzer over wat er allemaal in de wereld gebeurd.
Vroeger was dat niet en kwam het gewoonweg niet in de publiciteit.
Werd alles gecensureerd.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://hettrefpunt.forumotion.com/login
willeke1957

avatar

Registratie : 06-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 30-06-57
Woonplaats : Den Bosch
Aantal berichten : 703
Vrouw Kreeft

BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   za 8 feb - 23:11

Yara schreef:
Idd denk dat er veel gaande is maar dat we bewust dom gehouden worden, al valt het nu steeds meer op, op een bepaald moment zal er toch meer info moeten komen, ze kunnen er niet meer om heen dan.
precies!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.vincentiusdenbosch.nl
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De aarde begint zich nu echt te roeren   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De aarde begint zich nu echt te roeren
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Universum :: Aarde-
Ga naar: