Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Selacia: voorspellingen 2014

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: Selacia: voorspellingen 2014   zo 24 nov - 23:24

Van alle vorige jaren tot nu is 2014 het jaar waarin je een onophoudelijke drang zal voelen om meer in je kracht te gaan staan en meer aan je vermogens te werken om om te gaan met een wereld die zich bevindt in de doodsstrijd van een nooit eerder geziene paradigma-verschuiving.
Het zal niet aanvoelen als een jaar waarin je je al kan gaan settelen, zo zal het niet zijn. Niet dat je je echt wil settelen in het leven, als goddelijke veranderingsmaker wil je waarlijk verandering, en de nieuwe kansen die ze meebrengt. In feite ben je voorbestemd om op de voorgrond te staan van de transformationele veranderingen in de maatschappij. In die rol zou je je niet gelukkig voelen met alleen maar te observeren, te klagen en te handelen alsof je geen macht had om de nieuwe liefdevollere Aarde te co-creëren die je wenst.
Wat je nu wenst
De wereld die je van je voorouders hebt geërfd, is zeker niet die waarnaar je hebt verlangd en die je in gedachten had. Hoogstwaarschijnlijk heb je lange tijd of je hele leven lang gedroomd van een bestaan dat drijft op liefde, niet op angst. Jouw verlangen hiertoe werd sterker, telkens je op gemeenheid stootte, en telkens mensen jou niet konden zien en aanvaarden voor wie je echt was. Deze ervaringen beginnen voor de meesten in de vroege kindertijd en werden voortdurend versterkt op school, in de werkomgeving, en in relaties met anderen.
Het jaar 2014 zal je intens verlangen doen opdwarrelen om verandering te brengen in de status quo, en je zal willen beginnen met jezelf en je eigen leven. Dit is waar, waar je ook leeft, hoe oud je ook bent, wat ook je relatie-status is, of wat je job is. Je hebt dit intense hunkeren al van de voorbije jaren natuurlijk, maar de op en neer gaande energieën en uiterlijke wereld-toestand van het komende jaar zal dit verlangen tot nieuwe hoogten tillen.
Werken met Vuur
Dit vuur kan je soms ervaren binnenin, en op andere keren als een vuur onder je voeten – en elke soort vuur zal je stimuleren om aan zelfreflectie te doen en te gaan handelen. Je zal aandacht willen besteden aan dat vuur, naar binnen gaan om je innerlijke wijsheid op te zoeken, en dan je balans vinden voor je gaat handelen. Stabiliteit verwerven vooraleer te handelen is essentieel – je kan angsten of twijfels niet gebruiken wanneer je de resultaten wil die je wenst. Je daden moeten bewust en gedurfd zijn, opdat ze een goed resultaat zouden hebben, en moeten voortkomen vanuit een gegronde spirituele focus. Waarom is vuur nodig? Jij en iedereen op Aarde bevindt zich in een intens proces van wedergeboorte. Vuur moet deze wedergeboorte aandrijven. Inderdaad, het element vuur is van nature geassocieerd met wedergeboorte, omdat het alles wegbrandt wat niet langer nodig is en zo plaats maakt voor het nieuwe. Je kan geen wedergeboorte hebben zonder dood. Dat maakt de meeste mensen bang. Het hele proces van destructie en dood kan je rillingen bezorgen. Dood brengt het onbekende mee, en ieder weet graag wat er gaat gebeuren.
Als ervaren spiritueel reiziger, zoek jij natuurlijk naar wedergeboorte, want je weet dat het zo is dat je transformeert. Denk daaraan, en overweeg dan in 2014 wat er nog mag wegvallen in je leven. Wanneer je begint los te laten wat niet langer relevant is, verlaat je de woestijn van verwarring en geblokkeerde dromen, en ga je een splinternieuwe plek binnen van sprankelend potentieel. Het is jouw bewustzijn en verlangen naar dit sprankelend potentieel dat het komende jaar een voortdurende drijvende kracht zal zijn in je leven.
Het collectief speelt mee
Overal om je heen in 2014 zullen dingen je herinneren aan de oude patriarchale wereld die het moeilijk heeft en die ineenstort onder zijn eigen dysfunctioneel zware gewicht. Het tempo waaraan de ineenstorting gebeurt, zal echter afhangen van ontelbare dingen en onbekende factoren. Er is tenslotte ook een collectieve invloed die niet ontkend kan worden. Individuen en de grotere gemeenschap moeten rekening houden met het collectieve in plannen en langetermijn-benadering. Je kan je persoonlijke energieën, gebeden en intenties niet zomaar op iets richten en tegelijkertijd geen zicht hebben op hoe jij door het geheel beïnvloed wordt – en dat geheel is globaal.
Zelfs enkele jaren geleden, voor de mensheid de hele dag door zo tastbaar verbonden werd, was je niet gewend om het collectief te bekijken. Nu kan je dat niet meer ontkennen, of je loopt het risico dat het bij dromen en intenties blijft, en dat je succes geblokkeerd is door een samenspel van dingen die je niet ziet.
Voorbeeld van collectief impact
Hier is één voorbeeld van hoe jij beïnvloed kan zijn door het collectief. Je hebt een creatief project dat geld nodig heeft, en sleutelfiguren die het team moeten leiden. Het geld dat er nodig is kan er komen, maar misschien pas nadat de investeerders naar andere projecten hebben gekeken. De sleutelfiguren kunnen de perfecte match lijken, maar ieder van hen heeft persoonlijke of zakelijke problemen die moeten opgelost worden voor ze mee kunnen doen. Zowel de investeerders als de sleutelfiguren zullen beïnvloed zijn door een complex web van scenario’s – sommige ervan buiten hun besef in het collectief – voor ze klaar zijn om met jou samen te werken.
Niemand kan ontkomen aan machten uit de grotere context. Niemand kan ontkomen aan de effecten van radicale veranderingen die zich voordoen in de maatschappij. In feite zal het aantal veranderingen nog vermeerderen, soms in een razend tempo. Daarnaast zal men blijven verlangen en behoefte hebben aan transformationele revolutionaire verandering. Sommige verschuivingen kunnen eerst zo subtiel zijn voor de toevallige waarnemer, omdat ze nogal complex zijn en bestaan uit verschillende delen, zodat het een tijd duurt eer men ze kan zien. Wanneer je alleen oppervlakkig kijkt, dan zou je kunnen denken dat er niets gebeurt.
Dood van systemen die niet meer werken
Je kan ontmoedigd zijn, en voelen alsof alle inspanningen vergeefs zijn. Je kan je ook kwaad of zelfs hopeloos voelen. Die reacties komen natuurlijk vanuit je ego-zelf, niet je krachtige goddelijke veranderingsmaker-zelf.
Het wijzere deel in jezelf weet dat de dysfunctionele structuren niet kunnen blijven bestaan zoals tevoren. De Aarde heeft een cruciaal moment bereikt, waarop de mensheid een signaal gekregen heeft dat de oude systemen niet meer werken. Je voelt dit intuïtief. Diep in je botten weet je dat er een andere wereld in de maak is, en dat liefde zal overwinnen.
Inderdaad, de oude systemen die niet weer werken zullen sterven. Maar het is niet mogelijk exact te weten wanneer of hoe dit precies zal gebeuren. Zoveel hangt af van de dans der individuen en het collectief.
Wat hetzelfde is in 2014
Bij het begin van 2014, en zelfs heel het jaar door, zal je ontdekken dat veel hetzelfde is. Het vertrouwen van mensen in regering en instituties zal beginnen te verminderen. Een belangrijk deel van de zakenwereld en politieke deals zullen achter de schermen blijven gebeuren, de gemiddelde burger zal weinig of geen vat hebben op wat er gebeurt.
Er zullen ook verborgen afspraken aan het licht komen. Dat zal bij de bevolking allerlei soorten negatieve emotionele reacties teweeg brengen – van woede en angst tot desillusie. Dat betekent dat je kwade mensen zal ontmoeten op de autoweg, en gedesillusioneerde mensen op de markt.
Hier is een neven-effect van het blijvende wantrouwen in grote instellingen en machts-structuren. Mensen zullen ontwaken tot hun natuurlijk verlangen om zelf in hun kracht te staan, te ontdekken hoe hun goddelijke veranderingsmaker-zelf te belichamen.
Monddood gemaakt door de elite, kunnen mensen ook meer dan tevoren elkaar de hand beginnen te reiken, en op diep creatieve manieren beginnen verbinding te maken met elkaar.
Wat ook verder gaat in 2014, is de rit op de roetsjbaan, waarbij we niet weten wat er komt. Onzekerheid, frequente ups en downs, en allerlei verrassingen zullen mensen doen afvragen wat er zal komen, of wat er zelfs maar de volgende dag gebeurt.
Mensen zullen zich blijven afvragen wat de toekomst brengt. De onzekerheid over de toekomst zal velen een voortdurende angst en misschien slapeloze nachten bezorgen. Problemen en vragen zullen in hoog tempo op ons bord belanden. Het kan overweldigend zijn voor de gewone mens, maar jij zal eraan denken diep in te ademen, rustig te worden, en gewoon het ene na het andere aan te pakken, met gezond verstand en een hart-gecenterde focus.
In 2014 zal de toekomst meer veranderbaar zijn dan ooit. Hij zal ook vol positief potentieel zijn, waar je vroeger niet eens aan kon!
Nieuw potentieel in 2014
In 2014 zal het ontwaakproces van de mensheid blijven versnellen. Daarnaast zullen mensen nog meer verbonden worden, want er komen nieuwe communicatie-technologiën.
Een andere ontwikkeling is de komst van methodes om tijd te winnen, om je ‘to do’-lijstje thuis, op het werk en op straat te raadplegen. Wanneer er meer mensen ontwaken, zich verbinden en dagelijkse taken stroomlijnen, gaat je kring van gelijkgezinden zich uitbreiden. Wanneer meer mensen contact maken met concepten gelinkt aan bewustzijn die jij al lang aangenomen hebt, wees dan niet verrast dat mensen van wie je het nooit zou verwachten, naar je toe komen om te praten over spirituele onderwerpen. Moest je je alleen gevoeld hebben op je weg, dan kan dit een welkome ontwikkeling zijn.
Intuïtieve vermogens zijn al een tijd volwassen geworden, maar het komende jaar zal het begrip van intuïtief zijn nog meer mainstream worden. Hoogstwaarschijnlijk ben je je al bewust van je intuïtieve vermogens, en heb je ze al doorheen de tijd meer ontwikkeld. Een intuïtief persoon die weet dat hij of zij intuïtief is en actief gebruik maakt van die vermogens, is als een baken voor anderen. Mensen zullen op natuurlijke manier aangetrokken worden door jou, ze voelen direct of indirect dat je intuïtief bent.
Het zullen ook je intuïtieve vermogens zijn die je door 2014 en verder helpen. Het zal niet langer meer voldoende zijn om slim te zijn of veel geld te verdienen. Je moet de kwaliteit van vooruitziendheid gaan ontwikkelen.
Dit is een intuïtief vermogen dat je helpt te antciperen op veranderingen, ermee om te gaan, goed getimede en gepaste beslissingen te maken, trends te voelen in je werkomgeving, verschuivingen in je relaties te voelen, en acties te ondernemen die je balans helpen te behouden en vooruitgang helpen te creëren.
Met vooruitziendheid word je je bewust van kansen, veranderende markten, en verschuivingen in de publieke opinie, met voldoende tijd om de gepaste acties te ondernemen.
Vooruitzienheid zal je ook helpen om dieper te gaan in zelfreflectie en persoonlijke transformaties. Je intuïtie zou je kunnen aansporen om voorouderlijke patronen op DNA-level aan te pakken, die, indien ze niet geheald worden, je zouden kunnen tegenhouden om je ideale relatie te krijgen, of om een succes te zijn in het werk dat je koos.
Patronen op DNA-level
Vanwaar komen die DNA-level-patronen? Ze maken deel uit van je conditionering, deels van je ervaringen uit dit leven, deels van imprints van je ouders, deels van jouw voorouderlijn, en deels van je eigen vorige levens.
Iedereen heeft er. Gewoonlijk komen de patronen alleen tevoorschijn wanneer ze getriggerd worden door iets in je leven, zoals een nieuwe relatie of pogingen om succes te hebben met je levenswerk. Alleen met een getraind oog kan je feitelijke patronen zien, natuurlijk, maar ze kunnen je succes blokkeren.
Zonder te weten waarom zou je plots afstand voelen met een nieuwe geliefde, of een zaken-partnerschap saboteren. Het is je intuïtie en verbinding met spirit die je de vooruitziendheid kan schenken om dergelijke DNA-level-patronen aan te pakken, voor ze onoplosbare problemen veroorzaken.
In 2014 zal je je vermogens rond relatie moeten blijven oefenen. Hoe je in relatie staat tot anderen, of het nu geliefden, collega’s of vreemden zijn, zal een bepalende factor zijn in je level van vreugde en succes. Inderdaad, relaties zullen de belangrijkste triggers blijven voor je spirituele groei. Elke relatie bevat een juweerl dat je kan helpen tot ontwikkelen van hart-gecenterd bewustzijn. Je kan het niet alleen, je doet het niet alleen.
Het proces van in je kracht te gaan staan

    Begin elke dag met een positieve gedachte over jezelf en wat je die dag zal creëren. Verwoord je gedachte als een affirmatie, en spreek ze luidop uit als dat mogelijk is. Dit met je eigen stem zeggen zal je de gedachte in je geest en energieveld helpen imprinten, en zo potentie in je dag brengen.
    Herinner jezelf er regelmatig aan dat positieve veranderingen tijd vragen, en dat je in een voortdurend proces van transformatieve verandering bent, om alles te zijn dat je kan zijn. Laat je ongeduld en bezorgdheid over of je wel snel genoeg evolueert los.
    Wanneer je weg hobbelig wordt, spendeer dan tijd met het doen van dingen die je leuk vindt, en zoek mensen op die je herinneren aan je eigen goedheid. Sta niet toe dat negatieve mensen aan jou trekken met hun energie. Neem rust en herbron jezelf bij spirit, nodig je innerlijke wijsheid uit om je te verbinden met meer lichtheid van zijn.
    Vecht niet tegen problemen wanneer die zich voordoen. Verwelkom ze als de geschenken die ze in werkelijkheid zijn – ze kunnen je mogelijks openen tot uitbreiding van je bewustzijn, healing, en helpen je loskomen van DNA-level-patronen die nu klaar zijn om opgelost te worden. Alleen wanneer je bewust alert bent op problemen, kan je hulp zoeken om ze uit je leven los te maken.
    Laat alle bezorgdheid naar de toekomst los. Inderdaad, je hebt een onbeperkt potentieel in je van mogelijke toekomsten. Je ego verstand vergeet dit, en grijpt naar potentieel dat de wereld je toont. Je spirituele zelf echter weet dat jij – net nu- bepaalt welke toekomst je zal hebben, in een zich steeds ontvouwend proces.
Selacia
Vert. Fran Tielemans
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Selacia: voorspellingen 2014
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Ascensie, de Nieuwe Tijd, Lichtwerk & Lichtwerkers :: Nieuwe Tijd-
Ga naar: