Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Aartsengel Metatron 2014

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: Aartsengel Metatron 2014   wo 20 nov - 8:42

Aartsengel Metatron Jaar Twee van de Nieuwe Aarde 2014: Een Geschikt Jaar voor Verandering


Groeten Meesters! Ik Ben Metatron, Heer van het Licht! Terwijl 2013 diens laatste weken binnengaat, vragen wij aan een ieder van jullie om een pauze te nemen en de krachtige voortgang van gebeurtenissen in overweging te nemen die jullie individueel en cumulatief gedurende het afgelopen jaar ervaren hebben. Of je nu wel of niet volledig her/erkend dat de planetaire Ascentie zich voorgedaan heeft is waarlijk een twistpunt, want de tijd beweegt sneller dan ooit tevoren. Meesters, 2014 is een jaar van extreme veranderingen, en deze veranderingen doen zich logischerwijs voor in primaire knooppunten welke jullie aanduiden als astrologische gebeurtenissen.

Ja, deze zijn verre meer dan jullie momenteel begrijpen. Binnenin ieder knooppunt zijn codes welke jullie auragebied via inductie beïnvloeden. Deze knooppunten dienen ontelbare doeleinden.
Een gecodeerd astrologisch evenement is zoals een levende energiefontein, een organische waterval welke jullie op een diep niveau beïnvloed. Het is een bezield bewustzijn en een doelbewuste coördinatie van heilige frequentie. Binnenin diens eigen rangschikking van gefragmenteerd licht, is het net zo levend als jullie zijn, het verschil zijnde dat het geen individuele agenda heeft en diens evolutie afhankelijk is van diens omgeving alsook de omgevingen van alle andere sterrenpoorten. Als astrologische krachtknooppunten, specifiek zonnewendes, equinoxen en verduisteringen, werkelijk begrepen zouden worden als de apparatuur van inductie welke zij werkelijk zijn, dan zouden jullie hen meer treffend definiëren als een brandpuntsverhouding in de ruimte-tijd eventualiteit, een invoeging kernachtig bedoeld & bestuurd door de organische geometrische aard en het raamwerk van de resonantie van hun entree in/naar jullie gebied en hun uitgebreide essentie. Niets staat stil, en ongeacht hoe tijd en dimensionaliteit gemeten worden, verandering gaat door zichzelf astrologisch te openbaren en tot uitdrukking te brengen … en daardoor logisch.
En dus terwijl wij deze discussie over 2014 beginnen, omcirkelen wij elk en iedereen van jullie met een koesterende energie en met het gebied van zelfbekrachtiging, want jullie allemaal zijn ware meesters op jullie pad van individuele Ascentie. Het is ons doel om jullie inspiratie en overzichtelijkheid aan te bieden, maar inderdaad het is eens en altijd vereist dat JIJ, als een heilig en soeverein WEZEN, onderscheidingvermogen beoefend hiermee met wat voor dergelijke "gechannelde" berichtgevingen dan ook.
Dierbaren, in deze radicale overgangstijden, denk er altijd aan dat Spirit over LIEFDE spreekt. Spirit valt niet aan. Iedere huidige religie op jullie Aarde heeft diens waarheden en vervormingen. Onderscheidingsvermogen is de sleutel. Het is vereist van jullie om te beslissen wat waar is en wat niet waar is, gebaseerd op het hart en NIET OP ANGST. Geen waarachtige heilige expressie beperkt diens waarheid, diens schoonheid, tot één groepering.
De huidige tijd biedt een ieder van jullie een kans aan om te kiezen vrij te leven, te kiezen om zorgen en angst los te laten, en jullie eigen welzijn te creëren. Respecteer en Koester elkander, en omhels LIEFDE. Het is de wetenschap en de frequentie van God. Het is de manier waarop de Natie van de Mensheid zich zal VERENIGEN, het is de manier waarop de Mensheid zal Ascenderen. Jaar Twee van de Nieuwe Aarde, 2014, initieert energetisch de werkelijke fase in/naar wat genoemd wordt het "Tijdperk van Aquarius", het waarachtige begin van de Aquariaanse Verschuiving.
Een Belangrijke Tijd  
Dienovereenkomstig Meesters, zijn jullie in de plooien van een belangrijk tijdelijk verblijf. Inderdaad er zijn specifieke levens die meer gemarkeerd zijn binnenin jullie grote tijdelijke verblijven, bepaalde vectoren in ruimte-tijd die korte en bondige kwantum sprongen aanbieden. Binnenin deze zijn cruciale beslissingskruispunten welke jullie definiëren. Dit is één van deze levens. Energie en tijd bewegen sneller, veel gebeurd er op jullie Aarde terwijl jullie doorgaan je aan te passen en te kalibreren met betrekking tot de Kristallijne overgangen van de Nieuwe Aarde in 2014. Het zal niet gemakkelijk zijn, niets dat waarlijk de moeite waard is doet zich voor zonder brandpuntsinspanning … maar het zal een vreugdevolle prestatie en geloofsbrief zijn. Want jullie zijn onder de zielen die aan het sorteren zijn om de planeet van harmonie te creëren. Dienovereenkomstig is 2014 een ongelooflijk belangrijk jaar, op vele manieren aldus meer dan 2013.
Want in 2013 waren jullie in de vroege fasen van de aanpassing aan de Nieuwe Aarde. Jullie beoefenden het gebruik van de nieuwe chakra's die uitbreiden in/naar hogere dimensies. In 2014 zullen jullie beginnen jullie vleugels uit te strekken en proberen uit te vliegen in/naar het nieuwe spectrum. Jullie zullen werkzaam zijn in theta coherentie om visueel een wereld van harmonie te creëren! Het zal tijd nemen, maar potente gereedschappen zijn nu op hun plaats. Wat er in 2013 gebeurde was een nieuw begin. Dat nieuwe begin is het Nieuwe Sjabloon van de Nieuwe Aarde. De Ascentie van de Aarde heeft toegestaan voor de dimensionale revisie en uitbreiding van de planeet. De Aarde is uitgebreid naar een Kristallijne Gebied, uitgebreid van de 5de naar de 12de dimensies. In 2013 begonnen jullie de koorden te leren, en in 2014 zullen jullie verder vooruitgaan met deze verkenning. Het zal eendrachtige inspanning vergen. 
2014 zal een jaar zijn waarin jullie doorgaan vele subtiele verschuivingen te ervaren op jullie niveaus van besef/bewustzijn. Jullie uitgebreide chakra systeem past zich nog steeds aan om op nieuwe manieren en inderdaad in nieuwe dimensies te werken. De lagen van jullie KAG (Kristallijne Aura Gebied) zijn nog steeds ietwat in voortdurende verandering, zij stabiliseren zich nog steeds voor de meesten van jullie. De uitbreiding kan en zal invloed hebben op uiteenlopende gradaties van jullie zintuiglijke systemen en emotionele gebied.
Mentale Focus 
In Jaar Twee van de Nieuwe Aarde, zijn jullie vereist om een grotere inspanning met jullie mentale focus te maken. Het mag bij tijden voor jullie aanvoelen dat jullie aan het worstelen zijn om de balans te handhaven, om de focus te behouden. Dit is een combinatie van de nieuwe energie toevloeiing en de vereiste om niet alleen aan te passen en te kalibreren maar ook om jullie doel en intentie te kristalliseren. De Aquariaanse verschuiving met diens verandering en ionische ratio (vanuit het verleden 2 decennia van Zonne Straling) omringd nu de planeet en is dwingend voor jullie allemaal om jullie spirituele leven op orde te maken. De ionische ratio verandering verschuift de "code-bekabeling" omhoog tussen de mentale gebieden van het bewustzijn en het onderbewustzijn, tussen fysieke actualiteit en het goddelijke patroon, omdat de coronale massa-ejecties straalstromen van anionisch plasma de Aarde en rondom specifieke "heilige plaatsen" als geïsoleerde gebieden in omloop zijn. Deze staan een gemakkelijkere toegang toe in/naar theta coherent bewustzijn, en het is binnenin theta coherentie dat jullie in staat zijn om meer effectief de Nieuwe Aarde te creëren.
Er zijn bepaalde tijdmetingen in 2014 waarin jullie zullen voelen en focussen op deze gebieden van jullie levensstroom welke geadresseerd moeten worden. Er zal van jullie vereist zijn om het zelf te confronteren en om welke acties die nodig zijn te rangschikken. Definieer opnieuw jullie innerlijke contracten en bepaal hoe je wenst om jullie overblijvende tijd op de planeet te gebruiken. Jullie zullen genoodzaakt zijn om het moment te grijpen, en een emmerlijst te maken!
Je kunt niet langer zelfvoldaan op het hek zitten. 2014 is een tijd om de missende stukjes van jouw puzzel vast te stellen. Het is tijd om jouw punt te maken, om jouw deel bij te dragen, om de nalatenschap te overwegen welke jouw leven zal zijn. En ja, het omvatte het ineen leggen van de stukjes … samenzijn is vereist! De Kristal Frequentie wordt in 2014 zelfs krachtiger. Dit is eenvoudig een aspect van het begrijpen van wie je bent en oprecht te worden tot de hoogste standaards. Het vereist van een ieder van jullie dat jullie je macht pakken en met integriteit lopen, om waarlijk onberispelijk te worden.
Een ieder van jullie heeft een mogelijkheid om iedere dag onberispelijk te zijn. Het scenario waarin jullie je eigen vergissingen herkennen, jullie eigen conflict met integriteit, is dat waarop jullie meer volledig het Meesterschap omvatten, en inderdaad het is een reis. Evenzo op de dag dat jullie in jullie waarheid staan met de bereidheid om een ander persoon diens waarheid te her/erkennen, bereiken jullie het meedogende aspect van integriteit. Deze waarheid is dan van toepassing op individuen en naties, alsook is het van toepassing op macro en micro.
In 2014, zullen de aspecten van het innerlijke conflict verhuizen in/naar de vuurproef fase voor de zuivering. Wat voor oneerlijkheden dan ook, wat voor gebreken dan ook die verborgen waren, wat voor schaduwen dan ook die in/naar het licht komen om onder ogen gezien te worden, lijnen jullie acties naar de hoogste doelstellingen uit. Rangschik het! Onderzoek jouw pad … en plan jouw reis bewust.
Begrijp dan dat het de energie is van de Aarde in de ascentie in gelijkheid met het 144-Kristallijne Raster dat de kristallijne energie uitbreiding van de Aarde in staat stelt en aanstuurt in/naar een groter en meer helder dimensionaal bereik. En neem er notitie van Meesters, de energie van 5D naar 12D welke nu voor jullie toegankelijk is, is alleen maar het begin. Want het aspect dat jullie noemen het nulgebied is het aspect van de kristallijne dimensie. Het breidt zich uit in/naar energie dimensies die inderdaad binnenin jullie bestaan, maar sluimerend zijn geweest, niet toegankelijk voor de massa's van de mensheid, nochtans zijn deze kristallijne dimensies jullie onberispelijke afkomst, en jullie bestaan in een hogere vorm binnenin hen. 
Een Essentieel Begrip   
Wij zullen jullie eerst wederom vertellen dat de Ascentie van de planeet zich inderdaad voordeed. Het is essentieel dat jullie dit begrijpen en niet het vertrouwen/geloof verliezen. Er zijn immer de neezeggers en zij zullen doorgaan om diegenen te zijn die in vraag stellen, zelfs onder diegenen op het pad, dat wat voor echte veranderingen dan ook plaatsvonden na 21 december 2013. De Ascentie deed zich voor, diegenen van jullie van het Licht lieten het gebeuren. Maar wij willen verduidelijken dat het de graduatie van de planeet is welke de aankomende ascentie van de mensheid mogelijk gemaakt heeft.
Dus zullen wij jullie vertellen dat de Ascentie een nieuw begin is. En in 2013, ging de Aarde het nieuwe formaat binnen dat het vermogen van de mensheid toe zal staan om helder te stijgen, en verder bewust in/naar de hogere dimensies te ascenderen. De Nieuwe Aarde vervoerd nu een matrix door het Kristallijne Raster dat de mensheid absoluut in staat stelt om zich meer bewust te zijn van hun ware aard binnenin de multidimensionaliteit.
Wij verzekeren jullie dat in 2013 een nieuwe zon aanbrak, en het is inderdaad de zon van verandering. Het brengt het licht van de schitterende Nieuwe Aarde. En dierbaren, wij bedoelen wel degelijk schitterend. In dit nieuwe tijdperk, rust de plicht op de zoekers om vreugde te projecteren, om licht te projecteren, want in de uitbreiding naar de Kristallijne Boventonen, wordt iedere foton van mentaal licht dat jullie projecteren exponentieel vergroot. En dit doet zich sneller voor in de Nieuwe Energie van 2014. Dus jullie rollen nemen een nieuwe belangrijkheid aan, een grotere goedertierenheid, terwijl jullie creatiekrachten toenemen in die genoemde, de Aquariaanse Verschuiving. Aldus spreken wij in bijzonderheden over 2014!
2014 Kracht Datums & Activeringsfasen  
De energieën van 2014 zullen minder intens zijn dan het hindernissenparcours van toenemende frequenties die ervaren werden door de mensheid in 2011 en 2012, maar misschien meer intens dan 2013 in specifieke periodes. Maar de intensiteitsfases van 2014 kunnen met besef van de invloeden die zich voordoen bestuurd worden, want zij vinden doelmatig plaats. Dat betekend echter niet dat de perioden van hoge intensiteit geen specifiek doel hebben, want inderdaad de frequentie "lat" wordt nog steeds verhoogd en specifieke energetische knooppunten zullen uitgelijnd zijn om te downloaden tijdens de astrologische openingen.
De 2014 equinoxen en zonnewendes, en vier veelzijdige verduisteringen zijn uitermate krachtig, elk van hen presenteert unieke gecodeerde octahedronal portaalopeningen van de Nieuwe Aarde. Tijdens de equinoxen, zonnewendes en specifiek de 4 verduisteringen van 2014, zal een golf van "nieuwe " gecodeerde energieën de planeet overstromen.
Belangrijke Brandpunt Datums: 

 • April 15 - Volle Maan Volledige Maansverduistering
 • Oktober 8 - Volle Maan Volledige Maansverduistering
 • April 29 - Jaarlijkse Zonsverduistering
 • Oktober 23 - Zonsverduistering (Gedeeltelijk) 
 • Maart 20, 2014 - Equinox
 • Juni 21, 2014- Zonnewende
 • September 22, 2014- Equinox
 • December 21, 2014 - Zonnewende 
Het is absoluut een natuurlijke synergie dat deze astronomische datum downloads van gecodeerde toestroom verstrekken, want deze evenementen (zonnewendes, equinoxen en verduisteringen) openen werkelijke poorten, openingen welke altijd unieke evenementen voor dergelijke overdrachten geweest zijn. Dat is waarom zij vereerd werden als dagen van introspectie, gebed en meditatie in oude culturen en in vele huidige spirituele sekten.
Nu nemen de 2014 verduisteringen zelfs een meer unieke kwaliteit aan, in termen van het aanbieden van katalyserende energie triggers van verandering, zowel individueel als voor de planeet. In 2014 zijn de 2 maansverduisteringen "Volledig" en de verduisteringen doen zich voor op het hoogtepunt van de volle maan zowel in april als in oktober. Het zal de perfecte tijd zijn om de koers in jullie leven te veranderen door te mediteren richting zelfleiding en kalibrering. In 2013 ontdekten velen van jullie een hernieuwd doel, ervoeren een wedergeboorte, en zijn op nieuwe creatieve paden welke momentum/snelheid zullen vergaren in 2014. Anderen hebben ervoor gekozen om op hetzelfde pad te blijven maar met een hernieuwde krachtdadigheid, een nieuw perspectief of een nieuwe groepsassociatie. Velen van jullie zullen nochtans een nieuw doel in 2014 ontdekken en een productief talent naar het oppervlak brengen welke voorheen sluimerend of niet-gerealiseerd was.
In Jaar Eén, 2013, heractiveerde de Groene Vlam en bracht jullie een groter vermogen om te communiceren met de elementen en koninkrijken van de Aarde. Jaar Eén bracht ook het Portaal van de Wedergeboorte binnen welke jullie huidige tijdhologram uitlijnde met de drie voorafgaande Gouden Tijdperken. Dit was gecodeerd in de Navals van Delphi en Rapa Nui.
2014 verstrekt de energie om de wedergeboorte, en uitlijningen te completeren door jullie moedwillig te herladen met de onvolledige punten van jullie 'zielcontract' die nog niet bereikt werden of waarop nog niet gehandeld werd.
In 2014 zijn zij zelfs meer veelzijdig dan de krachtdadige uitlijningen die plaatsgevonden hebben sinds 2009. Elke van de bovenstaande opgenoemde datums in 2014 bieden het volgende aan:   

 • Tijd voor diepe introspectie richting zelfontdekking op de Nieuwe Aarde en uitlijning van doelen
 • Tijd voor zelfreiniging en het vestigen van onberispelijkheid - "Doen wat je zegt - via voorbeeld je leven leven" (walk your talk)
 • De kans voor het genezen/herstellen van relaties, individueel en wereldwijd, "de zaden planten voor Vreedzaamheid en Harmonie"
 • Verbeterde energieën binnenin krachtknooppunten, verbeterde zienswijze/interpretatie en helder dromen.
 • Een venster voor het opnieuw opladen en balanceren van de energieën, hernieuwing van vastberadenheid en moed.
 • Verwelkoming van coderingen die voor een grotere in gebruik name van de volle 33 chakra's in de Kristallijne Mer-Ka-Na toestaan.
De grote Driehoeken van 2013 zijn ook nog steeds in de energie beïnvloeding door tot het halve tijdsbestek van 2014. Drie gecodeerde "Portaal-instroom' fases zullen zich voordoen en een piek bereiken in maart-april, mei-juni en wederom in september en oktober van 2014.
 
2014 Belangrijke Portalen van Gecodeerde Instromen :  
De drie Gecodeerde Portaal Fasen van 2014 zijn als volgt: 

 • Portaal van Harmonie: Maart 20 - Mei 8
 • Sterrenpoort Portaal / Violette Straal van Waarheid: mei 14 - juni 21 (Piekt tijdens Mei 22-26)
 • De Platinum Straal Portaal: september 21 - oktober 23   
De eerste gecodeerde fase doet zich voor vanaf de maart Equinox naar de Volledige Maansverduistering, Zonsverduistering, Groots Kruis en in/naar de Eta Auarids Meteoren van mei. April heeft een zonsverduistering, maansverduistering en een Groots Kruis ineen geklemd tussen de verduisteringen welke, Mars, Uranus, Pluto en Jupiter omvatten. Het is een geheiligde en een gelegen tijd om te streven naar harmonie, om harmonie collectief te projecteren. Er zijn codes die een spirituele wedergeboorte op een Wereldwijde schaal toestaan en ook het herontwerpen, herdefiniëren van relaties. Het biedt een kans aan voor de zaden van Wereld Vrede om geplant te worden in gebieden van onenigheden, specifiek wat genoemd wordt het Midden Oosten. Op een individueel niveau, is het een tijd om grotere moeilijkheden van relaties naar voren te brengen, om goed te maken wat er verbroken werd. Het is een instroom van mededogen. In een ware betekenis is het een download van wat genoemd mag worden "Onvoorwaardelijke Liefde" de Christus Energie.
De tweede gecodeerde fase is tussen mei -juni met diens eerste trigger naar voren stromend vanuit het Harmonieportaal van april. Deze fase omvat ook de energieën van het Grote Water Driehoek welke in 2013 begon en door juni 2014 heen in kracht blijft. Het is een tijd van voltooiingen. In een zeer ware betekenis is het Sterrenpoort Portaal van mei 2014 het begin naar het Tijdperk van Aquarius. Het is een tijd waarin de Sirische-Pleiadische Alliantie in/naar een grotere invloed zal verhuizen, een grotere aanwezigheid. Dit is absoluut een verfraaiende fase voor een Wereldwijd gebed een tijd om samen te komen om in eenheid te mediteren want het markeert een volgende fase van de "Terugkeer van de Dharma", de Grote Nobele Waarheden.
De derde gecodeerde fase doet zich voor tussen september 20 en oktober 23, 2014. Het is misschien het meest binnenwaarts reiken. Het is een fase welke de codes omvat van de verfraaide Platinum Straal, de Energie van de Aarde Godin. Het harmoniseert alle 12 fysio chakra's. In deze fase is een kans voor zelf kalibrering, en de loslating van alle obstakels die jou als een individu, en als een collectief van de Mensheid op de Nieuwe Planeet Aarde niet dienen. Het is een tijd om de oude overblijfselen af te werpen, verborgen obstakels los te laten. De Platinum Straal representeert een tijd voor individuen om de Nieuwe Zelf te manifesteren, het nieuwe doel, het nieuwe partnerschap, associatie of richting. Het is een tijd van intense her-bekrachtiging, revitalisering van de levenskracht. Het is een tijd om de nieuwe codering te installeren en actie te ondernemen richting een beter zelf en een betere collectieve kracht/macht. De Platinum Straal is een koesterende/voedende energie; het mag Vrouwelijk van aard genoemd worden, want het staat een gevoel van ondersteuning toe, terwijl iedere ziel streeft naar groter licht.
Het 13-14de Couplet 
2014 is in één aspect, gekoppeld met 2013. In de neoterische sequentie van de pasgeboren uitgebreide Aarde, zal het jaarlijks koppelen de norm worden. Astro-codes die in 2013 initieerden, voltooien in 2014, de werkelijke hedendaagse spanwijdte is dan een 24 maanden fase. Deze fundering van de dubbele 12 zal overduidelijk zijn in vele arena's van jullie ervaringen, specifiek jullie vieringen en hervormingen van relaties. Wij hebben jullie verteld dat 2013 en 2014 tijden van verandering zijn. Beschouw dit advies als een vriendelijk klopje op de hand - een "wakker worden belletje" van ons, die diepgaand van jullie houden. Kijk eerst in de spiegel, en traceer de reflectie van jullie levens-interacties. Reflecteer op de voetstappen van ieder jaar van jullie leven welke jullie geleid hebben naar dit moment van "Nu". Verken diepgaand het mededogen dat uitgedrukt wordt binnenin en buitenom jullie hart en zie wat verkregen werd, en wat er verbeurd werd. Heb je zover gereisd om jezelf alleen op dezelfde plaats gewaar te worden?
Lieve Harten, als jullie huidige situaties jullie niet passen, maak dan een gecoördineerde inspanning, neem de handeling van verandering. Zoals wij verklaard hebben, bieden de energieën van 2014 jullie verbeterde kansen/mogelijkheden voor een dergelijke actie. Relaties zullen gedefinieerd en opnieuw gedefinieerd moeten worden. Een effectieve verkenning van zoiets stelt een vereiste te werk van volledige eerlijkheid in alle vormen van kameraadschap, van 'A tot Z' … in bondgenoten, kennissen, geliefden, broeders, zusters en zelfs wat beschouwt mag worden als "vijanden", tegenstanders en tegenpartijen. De 3 kern code fasen van 2014 veroorloven energieën welke verstrikte gevoelens en verborgen emoties aan het oppervlak verduisteren. Deze zijn feitelijk frequenties welke vuurproef effecten kunnen creëren voor diegenen die onberispelijkheid kiezen. En het is altijd een keuze, ofwel om overzichtelijkheid te bereiken of om in conflicterende projectie te blijven. Grotere opruiming, groter bewustzijn van "Integriteit" is absoluut bereikbaar voor de serieuze zoeker in de boventoon fasen van 2014.
Uranus-Pluto Zet tot Actie Aan 
Dierbaren wanneer jullie niet in volledige integriteit zijn, zijn jullie in conflict met zelf. In waarheid begon deze vuurproef zuivering vorig jaar en zal inderdaad weer aan het oppervlak komen in 2014. Specifiek tijdens de spanwijdte van de twee Uranus-Pluto Vierkanten:
 ** > Uranus Vierkant Pluto April 21, 2014 at 13° 34' Ram/Steenbok (Uranus direct, Pluto retrograde) 
** > Uranus Vierkant Pluto December 15, 2014 at 12° 35' Ram/Steenbok (Uranus retrograde, Pluto direct)
Jullie mogen deze energieën wijselijk gebruiken door onvolledige gevoelens te voltooien, onverkende emoties te verkennen en onuitgedrukte meningen tot uitdrukking te brengen. Door dit te doen kan je inderdaad een last optillen welke jouw innerlijke gevoel van zelfrechtschapenheid gedimd heeft. Volledige eerlijkheid kan je leiden naar niet alleen trouw, maar ook naar een groter lichtquotiënt van bewustzijn. En dit jaar is getriggerd voor een dergelijke deugd.
En wij vertellen jullie dat diegenen van jullie, die zitten in wat genoemd mag worden 'senior" fasen van jullie fysieke tijdelijke verblijf, zich inderdaad zeer gedreven mogen voelen, gedwongen in de energieën van 2014 om de 'dingen recht te zetten/om de dingen goed te maken", en Lieve Harten, voor dit is er geen betere tijd, voor dit is er geen betere energie, dan de "Boventoon" fases van 2014. Neem profijt van deze kans, en houd in gedachten dat je in een tijdelijke stationering bent. Verandering is de natuur van de fysieke werkelijkheid, en de dingen kunnen in een ogenblik veranderen. Mensen komen en gaan, en vaak wanneer je dat het minst verwacht, iemand is hier en dan weg. Vind vergiffenis! Kijk diep binnenin en buitenom terwijl deze woorden een vaste voet vinden in jullie hart, en naar actie leiden.
Sluiting
Wij vertellen jullie dat 2014 een tijd van stroming is, een tijd van tot bloei komen. Het zal voor velen van jullie een jaar zijn van grote verandering. Er is een nieuwe energie op de planeet, Jullie hebben het gecreëerd. Er is nochtans veel te doen. Gebruik deze tijd om jullie rollen te vinden.
Diegenen van jullie die op het hek hebben gezeten, overweeg om meer toegewijde rollen van leiderschap te nemen, jouw boek te schrijven, jouw innerlijke kunstenaarstalent tot uitdrukking te brengen … nu is het jullie tijd voor acties, de zaden afwerkend welke in 2013 geplant werden. 2014 is jullie jaar van verwezenlijking. De energie zal jullie hoogste goed ondersteunen.  
In 2014 nemen jullie je tweede adem en polijsten jullie je bekwaamheid om op de Nieuwe Aarde te werken. Jullie nemen nieuwe missies op je. Het is een tijd van samenkomen en mediteren in samenhangende vereniging voor het creëren van de Aarde die jullie willen, een Planeet van Vreedzaamheid en Spiritueel Welzijn. Het is een tijd om de verbeterde creatieve bekwaamheden, aangeboden in de Aquariaanse Verschuiving, te gebruiken.
Ik Ben Metatron, en ik deel met jullie deze Waarheden. Jullie zijn Geliefd.
...En Zo Zij Het...en Zo Zij Het.
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Cindy
Co-Admin
avatar

Registratie : 05-11-12
Leeftijd : 49
Geboortedatum : 06-08-69
Aantal berichten : 935
Vrouw Leeuw

BerichtOnderwerp: Re: Aartsengel Metatron 2014   wo 20 nov - 20:39

ff een reactie om het topic straks sneller terug te vinden en eens rustig door te lezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Aartsengel Metatron 2014
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Ascensie, de Nieuwe Tijd, Lichtwerk & Lichtwerkers :: Nieuwe Tijd-
Ga naar: