Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 De Koude Oorlog is terug.....

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: De Koude Oorlog is terug.....   do 14 nov - 23:01
Op 4 november beëindigde de Russische president Poetin geheel onverwacht en eenzijdig het samenwerkingsverband met de NAVO betreffende het raketverdedigingsschild.
Turkije moet zijn Amerikaanse F 16 gevechtsvliegtuigen de lucht in sturen om Russische militaire toestellen te onderscheppen die onderweg zijn naar de grens.

Poetin geeft zijn militaire bevelhebbers opdracht zich voor te bereiden op een oorlog. Nog niet eerder sinds de Koude Oorlog zijn Amerika en Rusland zo dichtbij een gewapend conflict geweest. Rusland doet bovendien meer dan alleen oorlogsretoriek spuien. 

Het lijkt erop dat terwijl Obama aan het snijden is in zijn militaire apparaat, Rusland zich voorbereidt op een Derde Wereldoorlog. 
De spanningen zijn nu vele malen groter dan ze waren in september en toen was de situatie al niet zo best. 

Enkele uren voordat Obama landde noemde Poetin de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken, Kerry, een leugenaar. 
Nadat de president van de VS geland was, werd het nog erger want volgens een transcript van Associated Press schijnt hij Poetin
te hebben toegebeten: 

“Iedereen hier denkt dat je een grote eikel bent. Ik heb het niet alleen over Snowden en Syrië. Hoe zit het met Pussy Riot? Hoe zit het met je anti homowetten? Totaal stomme zetten mijn vriend”.


“Als jij denkt dat ik de enige ben die er zo over denkt dan maak je jezelf wat wijs”, zei Obama, terwijl hij met zijn wijvinger wees naar het gezicht van de Russische president. “Vraag het aan Angela Merkel. Vraag David Cameron. Vraag het aan die Turkse kerel (redactie: Obama was hier kennelijk de naam van de Turkse president vergeten). Ze denken allemaal dat je een grote lul bent”. 

Geen verrassing dus dat de G20 bespreking niet echt een succes werd. 

Op 30 oktober werd Rusland opgeschrikt door grootschalige nucleaire oefeningen. De legerleiding had dit soort dingen niet meer meegemaakt sinds de Koude Oorlog. Bovendien werd een en ander vergezeld van de mededeling dat ze zich aan het voorbereiden waren op iets groots. 

Op 3 november gebeurde dat bijna daadwerkelijk. De Turken zaten te slapen toen er een massa blieps op hun radarschermen verscheen. Toen ze wakker schrokken stuurden ze in alle haast een aantal F16 vliegtuigen de lucht in om een groot aantal Russische toestellen bij de grens te onderscheppen. Er werden geen schoten afgevuurd en beide landen weigerden om commentaar te geven. 

Wat je niet terugvindt in de mainstream media is dat op 4 en 5 november de eens dode Koude Oorlog is teruggekeerd. Het grote verschil met toen is dat Poetin nu beweert het vrije land te zijn wat de wereld moet beschermen tegen de communist Obama. In 30 jaar tijd zijn de rollen daarmee volledig omgedraaid. 

Toen Poetin onverwacht de samenwerking met de NAVO beëindigde noemde hij dit “het einde van loze beloftes”. Rusland stelt dat de NAVO nooit de intentie had om het land toe te laten tot de “old boys club” (gevestigde orde). Zij noemen de voortdurende oorlogen van Obama en Bush een voortzetting van de niet bestaande “war on terror”. Dat toen Rusland probeerde samen te werken, ze werden genegeerd. Een Russische verslaggever noemde het “een klap in het gezicht” van president Poetin. 

Zo schreef The Voice of Russia: “Keer op keer heeft Rusland geprobeerd samen te werken met de NAVO aan het raketschild. Echter, zij hebben al deze pogingen geblokkeerd en nagelaten zekerheid te geven dat de raketten niet werden geïnstalleerd met als doel om Rusland te neutraliseren”. Ze noemden het NAVO raketschild een Trojaans paard, bedoeld voor een effectievere aanval op Rusland en hun bondgenoten. 

The Voice of Russia schrijft verder: “Het is bewezen dat de interceptorraketten en raketschildelementen van Amerika en hun NAVO bondgenoten stiekem zodanig geplaatst zijn dat ze Rusland omringen en in een handomdraai gebruikt kunnen worden als een “first strike’ wapen. Deze zogenaamde “defensieve raketten” zijn ook in staat om kernkoppen direct in het hart van Rusland af te leveren”. "

Dit wordt verder onderstreept door getuigen en wetenschappers die bij het testen van dit systeem aanwezig waren. Het is zo inefficiënt dat het meer dan 40 procent van de raketten laat passeren en het werkt voor bijna 100 procent niet tegen kleine raketten en korte afstandswapens. Het is een feit dat de ontwerpers dit weten. Dus waarom een dergelijk systeem installeren? Voor een complete verwoestende en niet te beantwoorden eerste aanval”. 

Ondanks dat Vladimir Poetin eerder met Amerika was overeengekomen hun Tu-160 strategische bommenwerpers weg te halen uit Venezuela, is dit eveneens door hem gecanceld. Deze vliegtuigen voeren, voordat ze landen in Venezuela, patrouillevluchten uit in het Caribisch gebied. 

Zij zijn het Russische antwoord op de Amerikaanse B-2 bommenwerper, maar in tegenstelling tot de toestellen van de VS zijn ze wél in staat om kernkoppen af te leveren op strategische doelen aan de Amerikaanse zuidkust en nog verder indien ze worden bijgetankt. Net als de stealth bommenwerper zijn ze dodelijk stil. Dit betekent dat ze net zo onverwacht kunnen toeslaan als met de verrassing die Cuba zou hebben gehad door raketten tijden de Cuba Crisis. 

Het antwoord van de NAVO was om hun aanvalsplan voor aanstaande oefeningen zodanig te wijzigen dat ze binnen 30 seconden een luchtaanval kunnen uitvoeren in het gebied van de Russiche Federatie. Dat betekent voor de Russen dat de NAVO zich niet terugtrekt en in feite de spanning tussen de twee landen opvoert. De oefeningen die door de NAVO zullen worden gehouden zijn een show van militaire macht, gelijkwaardig aan de Russische oefeningen en de eerder door de Chinesen uitgevoerde oefeningen met nucleaire onderzeeërs. 

Als je je de Koude Oorlog kunt herinneren dan weet je dat de klok wordt teruggedraaid naar een tijd waar we allemaal “doomsday” (onheilsdag) in het gezicht staarden. Niet sinds de Berlijnse muur naar beneden kwam is de spanning tussen beide landen zo groot geweest. Rusland doet geen stap terug, de NAVO doet geen stap terug, China doet geen stap terug. 

De wereld kijkt toe hoe we andermaal terugkeren naar de drempel tot totale verwoesting. 
Bron: Niburu - Free Patriot
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
 
De Koude Oorlog is terug.....
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Off Topic :: Nieuws van de Dag-
Ga naar: