Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Het werkelijke geheim van Fatima

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Het werkelijke geheim van Fatima   vr 25 okt - 23:52
Er is een reden dat de katholieke kerk het derde geheim van Fatima niet bekendmaakte in de jaren zestig.
Het had betrekking op heftige aardveranderingen, veroorzaakt door de komst van een onbekende planeet.

In een eerder artikel schreven wij reeds dat het zogenaamde derde geheim van Fatima een heel andere is dan de kerk ons wil doen geloven. 
Eerst nog eens de officiële uitleg van het geheim van Fatima: 

“Het derde geheim was lange tijd alleen bekend bij het Vaticaan. Dit geheim zou in 1960 openbaar gemaakt worden door de paus. Pas in 2000 werd door Vaticaan-woordvoerder Joáquin Navarro-Valls bekendgemaakt. In het visioen figureert een in het wit geklede bisschop die wordt neergeschoten terwijl hij met het kruis tussen talloze gedode martelaren loopt. Dit visioen verklaart achteraf waarom het derde geheim een profetie was van de aanslag die Mehmet Ali Ağca in 1981 pleegde op paus Johannes Paulus II. Die aanslag vond eveneens plaats op 13 mei en de paus gelooft daarom dat het aan Onze-Lieve-Vrouw van Fátima te danken was dat de kogel in zijn buik, en niet in zijn hoofd terechtgekomen was. Later werd de operatief verwijderde kogel verwerkt in de kroon van het beeld van Maria van Fátima”. 

Nu verscheen er een artikel op UfoDigest, geschreven door John Dinardo, waarin meer informatie wordt gegeven over dit derde geheim van Fatima. 

Zo staat er ondermeer: 

Jaren geleden sprak ik met iemand binnen de Katholieke Kerk die gevraagd heeft om anoniem te mogen blijven. Tot nu toe ben ik terughoudend geweest met het vertellen van het volgende verhaal, maar met alle op ons afkomende kosmische bedreigingen voel ik mij gedwongen de informatie die ik heb naar buiten te brengen, ook omdat de tijd kort is.

De informant vertelde mij dat de enige overlevende van de zussen aan wie de Engel van God verschenen zou zijn in Fatima, niet dezelfde was als diegene die door de Katholieke Kerk werd gepresenteerd als het meisje uit Fatima, die later bekend werd onder de naam Zuster Lucia. 
De bron vertelde verder dat er uiteindelijk twee namaak zusters Lucia zijn geweest. Hieronder een voorbeeld van twee foto’s die beiden dezelfde Lucia zouden moeten voorstellen, aldus het Vaticaan.Een uitvoerige analyse en onderbouwing, inclusief fotomateriaal van de fraude en mogelijke moord gerelateerd aan zuster Lucia is te vinden op deze website.  

De reden dat er twee zusters Lucia waren, kwam volgens de informant doordat de eerste rebelleerde en vervangen moest worden. Er is nog een ander aspect aan dit verhaal en dat is de dood van paus Pius XII in 1958. 

De bron vertelde wat er aan hem was verteld door de man die persoonlijke secretaris was geweest van paus Pius XII, de Amerikaanse priester Richard Hewes. 

Eind jaren vijftig heerste er een soort koortsachtige opwinding rondom het Vaticaan, omdat bijna de tijd was gekomen om de inhoud te lezen van de brief van Zuster Lucia uit 1940, waarin het Derde Geheim van Fatima stond. De brief was verzegeld en de inhoud mocht pas in 1960 door de paus aan de wereld bekendgemaakt worden. De informant vertelde dat Richard Hewes aan hem had verteld dat hij aanwezig was geweest op het moment ergens aan het eind van de jaren vijftig dat de brief door de paus werd geopend in het bijzijn van kardinaal Ottaviani. 
Hewes vertelde dat na het openen van de brief “de paus twee weken lang bittere tranen heeft gehuild”. Kort na het lezen, stierf paus Pius XII in 1958. Wellicht als gevolg van de inhoud van het dokument en de kerk maakte het geheim niet bekend in 1960 zoals was beloofd. 

De dood van paus Pius XII vertoont een overeenkomst met de plotselinge dood van de hoofdastronoom van het US Naval Observatory, Dr. Robert Harrington. Ook hij stond op het punt om aan de wereld te onthullen dat hij de lang gezochte planeet X, Nibiru, had gevonden. Na beide sterfgevallen werd er op verdachte wijze informatie verborgen gehouden. 

De eerste echt concrete aanwijzing over de inhoud van de brief komt pas in 1982 van Paus Paulus II: 

Tijdens een bijeenkomst met een select groepje gelovigen in het Duitse Fulda heeft de paus letterlijk het volgende gezegd: 

“Anderzijds zou het voor alle Christenen voldoende moeten zijn om te weten dat: Als er een boodschap is, waarin staat geschreven dat de oceanen grote gebieden op aarde zullen overstromen en dat van het ene op het andere moment miljoenen mensen zullen sterven, het publiceren van een dergelijke boodschap niet langer iets is dat wenselijk is”. 

Dit verslag met de woorden van de paus werd alleen gepubliceerd in Duitsland in oktober 1981 in het blad Stimme des Glaubens. In het voorwoord bij het artikel staat: “Wij kennen de naam van de verslaggever en weten ook dat het document authentiek is”. 

Honderd procent zekerheid is er nooit, maar dat de paus deze woorden inderdaad gesproken heeft lijkt geloofwaardig. Hij zegt dat de oceanen het land zullen overstromen “van het ene moment op het andere”. Iets dergelijks zou alleen kunnen gebeuren bij iets heel heftigs, zoals het omkeren van de polen, veroorzaakt door de passage van een planeet zoals Nibiru. 

Wat de paus zegt is in feite identiek aan de voorspelling van de profeet Edgar Cayce zoals wij onlangs in een artikel schreven: 

“De aarde zal op vele plaatsen worden (open)gebroken. In het eerste deel zal je een verandering zien in het fysieke uiterlijk van de Amerikaanse westkust. Er zullen open wateren verschijnen in de noordelijke delen van Groenland. Het grootste deel van Japan zal in de zee verdwijnen. Het noordelijk deel van Europa zal in een oogwenk veranderen. Er zal nieuw land verschijnen voor de oostkust van Amerika”. 

Ook Cayce heeft het over grote overstromingen en ook hij voorspelt dat dit heel plotseling zal gebeuren. Is dat de reden waarom de werkelijke zuster Lucia geen contact met de buitenwereld mocht hebben en waarschijnlijk is vervangen door een “tweede”? Is daarin ook gelegen dat het Vaticaan grote haast heeft gemaakt met de telescoop Lucifer? 

Zoals wij schreven in een eerder artikel: “Op de website van het Vaticaanse Observatorium aldaar wordt LUCIFER beschreven als 'een in Duitsland gebouwde infrarode telescoop van de NASA en het Vaticaan... om naar Nibiru /Nemesis te kijken.” 

Bronnen: Niburu - Ufo Digest  - Tradition in Action  - Fatima Org
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Het - derde- nog niet onthulde geheim van Fatima   vr 25 okt - 23:59

Volgens de profetieën zal de nieuwe en tevens laatste paus, Peter van Rome gaan heten.
De meest waarschijnlijke kandidaat hiervoor wordt beschuldigd van een cover-up over het ontbrekende gedeelte van het derde geheim van Fatima.

Wat er nu in het Vaticaan allemaal gebeurt houdt de hele wereld bezig, zo lijkt het, ongeacht of men nu Katholiek is of niet. Zou het de bizarre en ongebruikelijke stap zijn van een paus die terugtreedt of is er een andere reden? Voelt de mensheid misschien collectief dat hier dingen gebeuren die van invloed op ons allemaal kunnen zijn? 

Los van de profetieën van Nostradamus en Sint Malachius; is het niet merkwaardig dat Tom Horn in zijn boek ”Petrus Romanus, The Final Pope is Here” al schrijft dat paus Benedictus XVI bezig is met het voorbereiden van zijn opvolger en dan zal terugtreden om plaats te maken voor de “laatste paus”? 

We komen uit bij één man die aan alle voorwaarden voldoet om de laatste paus te worden: Kardinaal Tarcisio Pietro Evasio Bertone. Hij is Staatssecretaris, rechterhand en vertrouweling van de paus. Het heeft menigeen verbaasd dat hij op een soort miraculeuze wijze alle intriges binnen de curie heeft weten te overleven. 

De Romeinse curie is het bestuursorgaan van de Rooms Katholieke Kerk. Binnen dat instituut heerst een sfeer van elkaar het licht in de ogen niet gunnen en haat, intriges en verdachtmakingen zijn er dan ook aan de orde van de dag. 

Het schijnt dat Bertone haast heeft want met zijn 78 jaar is hij ook niet meer de allerjongste. Er gaan geruchten in Rome dat de voornaamste reden dat Benedictus is teruggetreden ligt in het feit dat hij dan nog invloed kan uitoefenen als het gaat om de keuze van zijn opvolger. Het moge duidelijk zijn dat de favoriet van Benedictus Kardinaal Bertone is. 

Ook de paus kent de voorspellingen van Sint Malachius. Ook hij weet dat als Bertone de volgende paus wordt, hij dan waarschijnlijk Peter zal gaan heten. Misschien weet Benedictus dat Bertone de volgende en laatste paus moet worden en dat heeft wellicht alles te maken met het derde geheim van Fatima. 

Dit is wat het Vaticaan (volgens Wikipedia) bekend maakte over het derde geheim van Fatima in 2000: klik hier

“Pas in 2000 werd er door Vaticaan-woordvoerder Joáquin Navarro-Valls een bekendmaking gedaan. In het visioen figureert een in het wit geklede bisschop die wordt neergeschoten terwijl hij met het kruis tussen talloze gedode martelaren loopt. Dit visioen verklaart achteraf waarom het derde geheim een profetie was van de aanslag die Mehmet Ali Ağca in 1981 pleegde op paus Johannes Paulus II. 

Die aanslag vond eveneens plaats op 13 mei en de paus gelooft daarom dat het aan Onze-Lieve-Vrouw van Fátima te danken was dat de kogel in zijn buik en niet in zijn hoofd terechtgekomen was. Later werd de operatief verwijderde kogel verwerkt in de kroon van het beeld van Maria van Fátima”. 

Volgens Tom Horn is het diezelfde Bertone die als een spin in het web zit betreffende een cover-up over de complete inhoud van het derde geheim van Fatima. Wat door het Vaticaan bekendgemaakt is, zou slechts een gedeelte zijn van de openbaring van Maria aan de drie herderskinderen in Fatima op 13 juli 1917. 

Bertone heeft een lange geschiedenis en samenwerking achter de rug met de huidige paus, toen nog Kardinaal Ratzinger. Vanaf 1995 werken de twee al heel nauw samen en het was dan ook niet zo vreemd dat Ratzinger aan Bertone vroeg om Staatssecretaris te worden nadat hij tot paus Benedictus XVI was benoemd. 

In al die jaren heeft Benedictus hem consequent gesteund bij alle soorten crisis die zich rondom Bertone hebben voorgedaan. Dat waren er veel en het betrof dan vooral zaken zoals de integriteit en eerlijkheid van Bertone, inclusief een witwasschandaal waar de Vaticaanbank bij betrokken was. Dit schandaal was ook de oorzaak van het ontslag van het hoofd van de bank, Gotti Tedeschi, alsmede de butler van de paus, Paolo Gabrielle. De laatste bracht over een periode van zes jaar meer dan duizend pagina’s gevoelige informatie naar buiten en gaf deze door aan een Italiaanse journalist. 

Het waren ook de Kardinalen Ratzinger en Bertone die in 2000 tijdens de persconferentie waar de bekendmaking van het derde geheim van Fatima werd gedaan, aanwezig waren. In 2007 publiceerde Bertone een boek, genaamd “Het laatste geheim van Fatima”, waarin hij nogmaals het eerder vrijgegeven geheim verdedigde en bezwoer dat de Katholieke Kerk niets achterhield. 

De Italiaanse journalist Antonio Socci en de Amerikaanse advocaat Christopher Ferrara stellen echter dat het Vaticaan wel degelijk een belangrijk deel van het derde geheim verzwijgt. Volgens hen staat in het niet bekendgemaakte gedeelte dat er rampzalige tijden zullen aanbreken voor de Katholieke Kerk en de wereld. Het wordt een eindtijd waarin God de wereld zal straffen en waar Jezus op aarde terug zal keren op de Dag des Oordeels. 

In de onderstaande video zie je Bertone die enkele dagen geleden een loflied liet horen over de huidige paus, terwijl alle gelovigen braaf toekijken. En ondertussen……Bron: Niburu - World Net Daily
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Cindy
Co-Admin
avatar

Registratie : 05-11-12
Leeftijd : 49
Geboortedatum : 06-08-69
Aantal berichten : 935
Vrouw Leeuw

BerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   za 26 okt - 1:58

Even een reactie om het topic later eenvoudiger weer te kunnen vinden!

Is interessant, Maíre!
Zouden alle geheimen ooit uitkomen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   za 26 okt - 3:08

Ik heb ooit een boek gelezen wat hierover gaat, "het derde geheim".
Dat is een boek van Steve Berry.
Blijkbaar is deze Paus de allerlaatste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   za 26 okt - 4:37

Gaat inderdaad interessant worden......ik ga er verder op zoeken.


Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
WillowRegistratie : 05-01-13
Aantal berichten : 436

BerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   za 26 okt - 9:43

Ik volg dit ook even, razend interessant!
Terug naar boven Ga naar beneden
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   za 26 okt - 20:53

Ik plaats hier tussendoor wat info van google en wikipedia.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Yara
Co-Admin
avatar

Registratie : 21-11-12
Leeftijd : 41
Geboortedatum : 17-04-77
Woonplaats : NH
Aantal berichten : 920
Vrouw Ram

BerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   za 26 okt - 21:44

Reuze intresant, dan zou dit idd de laatste paus zijn, klinkt best aannemelijk als je de leegloop en de schandalen ziet, mensen laten zich steeds minder overheersen door 1 enkele macht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Het werkelijke geheim van Fatima   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het werkelijke geheim van Fatima
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Sjamanisme, wicca, religies en andere culturen :: Cultuur, Geschiedenis & Religie-
Ga naar: