Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Collins Elite

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Collins Elite   zo 13 okt - 0:32

Er is binnen de Amerikaanse overheid een groep die zich noemt de Collins Elite.

Het is uiteraard een geheim clubje en de kern van hun onderzoek concentreert zich op de mogelijk duivelse connecties in relatie tot UFO’s.


De conclusie van de Collins Elite is dat er een koudhartige en sinistere intelligentie van duivelse oorsprong bestaat die zich voordoet als buitenaards en wiens aanwezigheid in deze wereld eenieder van ons bedreigt, wat ons leven op aarde misschien letterlijk een hel maakt.

Over dit onderwerp is een boek verschenen van onderzoeker en auteur Nick Redfern, "Final Events". Al sinds 1978 houdt Nick zich bezig met het UFO onderwerp. Naast duizenden uren onderzoek is hij ook auteur van diverse bekende boeken, zoals: The FBI Files, UFO Top Secret Exposed en Cosmic Crashes.

Tijdens zijn onderzoek ontmoet Nick onder andere Ray Boeche, een Anglicaanse priester uit Nebraska (Amerika) en destijds directeur van het MUFON Nebraska. Ray vertelt Nick het verhaal hoe hij in 1991 is benaderd door twee mannen die zeiden dat ze fysici waren, werkzaam voor het Amerikaanse Ministerie van Defensie en bezig waren met een project waarin werd getracht contact te maken, met wat zij noemden, NHE (Non Human Entities > niet menselijke entiteiten).

De reden dat ze contact wilden maken was om gebruik te kunnen maken van de superieure hersenkracht van deze wezens, zodat ze die konden inzetten voor militaire doeleinden. Ze beschreven Ray dat ze het gevoel hadden dat er een geweldige zwarte negatieve energie hing over hen als groep, maar ook de plek waar ze werkten, hun laboratorium. Ze lieten Ray foto’s zien van dode mannen in een soort tandartsstoel, klaarblijkelijk mensen die getraind zouden worden om contact te maken, maar een mysterieuze dood stierven.

De conclusie van de Collins Elite was dat de “NHE” waar we hier over praten, de Greys zijn, een kwaadaardige entiteit welke zich voordoet als buitenaards om zo grip op de wereld te kunnen krijgen.

Uiteindelijk interviewt Redfern ook een man van in de tachtig, Richard Duke, die claimde lid te zijn geweest van de Collins Elite tot ongeveer 1960. Hij weet zich veel specifieke details nog te herinneren. Volgens hem werd de groep geïnspireerd door Alistair Crowley en maakte gebruik van zijn satanische rituelen om contact te krijgen met een entiteit Lam genaamd.

In de jaren veertig deed ook de befaamde raketwetenschapper Jack Parsons verwoede pogingen via experimenten om een wezen op te roepen en het gevolg kan geweest zijn, volgens de Collins Elite, een aantal UFO waarnemingen doordat hij erin slaagde een soort portaal te openen. Zoals wij al eerder in een artikel hebben beschreven was Jack Parsons een goede vriend en huisgenoot van Ron L. Hubbard, de latere oprichter van de Scientology kerk. Ook Hubbard was een fervent aanhanger van Alistair Crowley.

In de jaren zestig deed de Collins Elite Groep onderzoek naar een aantal NDE (bijna dood ervaring) gevallen waarin sprake was van overleden mensen die zich door een soort hel-achtig landschap bewogen totdat er boven hun hoofd een UFO verscheen die daar bleef hangen en de ziel uit het slachtoffer “scheurde” middels een lichtbol. De uiteindelijke conclusie van de Collins Elite is dan ook dat de menselijke ziel een bepaald soort energie bezit dat als voedsel kan dienen voor deze entiteiten. Met andere woorden, ze “oogsten” menselijke zielen.

Verder gelooft de groep dat mensen met een sterk religieus standpunt zoals Christelijke fundamentalisten, beter in staat zijn om deze duivelse entiteiten op een afstand te houden. Zoals Nick Redfern zegt: “het gaat er in het boek niet om wat ik geloof, waar het om gaat is dat ik zoveel mogelijk de feiten wil weergeven zoals die zich hebben voorgedaan".

Tijdens het volgende interview in het radioprogramma Coast to Coast gaat Nick in detail in op dit onderwerp en komt met verrassende en bizarre informatie waaruit zou kunnen blijken dat duivelse demonen ons omringen en dichterbij zijn dan wij misschien denken. En nee, dan bedoelen we niet “een boze buurman”.
bron: niburu.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   zo 13 okt - 23:42

Ik vind dit enorm interessant en ga er absoluut in verder zoeken!

Dankjewel HP


Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
jack1Registratie : 28-06-13
Leeftijd : 51
Geboortedatum : 09-08-67
Aantal berichten : 48
Vrouw Leeuw

BerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   ma 14 okt - 5:09

het is wel niburu.......en vraag maar eens aan snowhawk...veel verhalen uit die bron kloppen niet...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   ma 14 okt - 5:59

Ach, alles wat op internet moet je vaak met een korrel zout nemen.
Zo ook Wikipedia.

Vond het wel een leuke zienswijze op Ufo's en ET's .
Terug naar boven Ga naar beneden
jack1Registratie : 28-06-13
Leeftijd : 51
Geboortedatum : 09-08-67
Aantal berichten : 48
Vrouw Leeuw

BerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   ma 14 okt - 6:30

nou....ik zou wel blij zijn als dit niet waar is.....ik moet er niet aan denken dat onze satan overal rond waart.....
Terug naar boven Ga naar beneden
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   ma 14 okt - 7:42

jack1 schreef:
het is wel niburu.......en vraag maar eens aan snowhawk...veel verhalen uit die bron kloppen niet...
Niburu is een enorm grote informatie site/bron die door veel mensen voor verschillende onderwerpen
wordt geraadpleegd.
Niburu zelf put haar nieuws uit diverse bronnen, onder stukken zie je altijd de bronvermelding staan.

Ik zal zeker niet zeggen dat stukken van Niburu niet kloppen; sites als deze liggen veel onder vuur
omdat ze (veelal) als klokkenluider te werk gaan, Earthwatcher, ook een grote informatiebron en
klokkenluider, is op mysterieuze wijze ineens van het net verdwenen, met allerlei verhalen van dien.

Ik heb het het stuk over Collins Elite gelezen en ben verder gaan zoeken over deze groep.
Op de site van Olympic Zion vond ik een enorm stuk hierover; Collins Elite schijnt echt te bestaan
en onder de aristocratie in Groot Brittanië is een "Collins-achtige groep.

Het is een enorm stuk om te lezen en begrijpen; de link naar het stuk op Olympic Zion vind je hier


Het blijft een mysterie wat bijzonder interessant is.....althans.....vind ik.


Laatst aangepast door Maire op ma 14 okt - 7:56; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   ma 14 okt - 7:54Ongeveer zes jaar geleden, na de uitgave van het boek Nephilim Stargates (Nephilim Stargates), heeft Tom Horn een serie radioprogramma’s met Steve Quayle gedaan, en later televisie shows met J.R. Church en Gary Stearman in hunProphesy in the News-uitzending, waarin het idee van bovennatuurlijke “portalen, doorgangen en openingen” werden besproken. Het concept is eigenlijk oud, namelijk van een doorgang tussen onze wereld en andere dimensies die bestaan of kunnen worden gecreëerd, waardoor de entiteiten, zoals beschreven in eerdere delen, kunnen passeren.

Op een gegeven moment in het programma’s met Church en Stearman (online beschikbaar op YouTube) richten ze zich op een theorie die Tom kort had opgeworpen in Stargates met de beruchte occultist Aleister Crowley, oprichter van Jet Propulsion Laboratory, Jack Parsons, en L. Ron Hubbard, oprichter van de Scientology Kerk. Een deel van dat originele materiaal luidt als volgt:


 
J.R. Church was zeer geïnteresseerd in dit idee dat mensen sterk betrokken zijn bij het occulte, met een vreemde UFO-alien kronkel en heimelijk verbonden met segmenten van de lucht- en ruimtevaart van deze regering en dat de inspanningen in feite een doorgang hebben geopend waardoor er in onze wereld een krachtige stijging is van demonische invloeden.
Enkele jaren nadat de Nephilim Stargates werd gepubliceerd en de shows met Steve Quayle en Prophecy in the News waren uitgezonden, werd een boek van Nick Redfern, getiteld “Final Events”, uitgebracht dat de basisbegrippen herhaalde, maar dat deze keer de steun had van een geheime regeringsgroep die de opdracht had gekregen om het UFO-fenomeen tot op de bodem uit te zoeken en uiteindelijk de conclusie trok dat deze mysterieuze manifestaties demonisch zijn en op de een of andere manier direct verbonden met de overheid en Parson’s ‘Babalon Working’. Volgens Redfern zijn deze mannen de “Collins Elite”… ** Noot van de redactie: belangrijk materiaal over Collins Elite zal worden opgenomen in het boek EXO-Vaticana. Deze documentatie zal niet worden verstrekt in de online series – zoals vergaderingen tussen de principes die aan de gang zijn op dit moment **


… Na dit eerste contact met Redfern met betrekking tot de overheidsstudiegroep, deden we grote inspanningen om het verhaal over de Collins Elite te verifiëren. Tom had afgesproken voor een ontmoeting met een lid van de Collins-groep en kreeg dan te horen dat een vergadering niet plaats zou vinden op die datum, en hij wacht nog steeds. Ondertussen kwamen onze bronnen in de Verenigde Staten – die zich uitstrekken van de Amerikaanse militaire inlichtingendiensten tot aan de werknemers van National Defense met zowel ‘DoD en Inl. Top Geheime veiligheidsmachtigingen’, in het begin terug met lege handen. Dit omvatte ook onze vriend kolonel Steve Bauer, die langer in een Amerikaanse regering diende als militaire adviseur dan wie dan ook in de geschiedenis van het Witte Huis – onder vijf Amerikaanse presidenten -Nixon, Ford, Carter, Reagan en Bush. Bauer had nog nooit gehoord van de “Collins Elite” en kon geen enkele inlichtingenbron vinden, die Redfern’s claims op een andere manier wilde onderbouwen. Maar dat gezegd hebbend, wisten we dat dit niet betekende dat het verhaal zoals beschreven in Final Events niet waar was. Contraspionage, verheven 12 niveaus verkokering en officiële ontkenning is een gevestigd onderdeel, in het verleden en in het heden, van de overheidsprotocollen bij het omgaan met vragen over UFO’s en de activiteiten in zogenaamde ontvoering door buitenaardse wezens, een feit dat elke belangrijke onderzoeker in dit fenomeen zal tegenkomen die probeert om de feiten te scheiden van fictie. Dus gingen we verder en onderzochten het met een van onze internationale contacten – de voormalig directeur van de Britse militaire afdeling van Defensie voor UFO-onderzoek, Nick Pope en we waren verbaasd toen hij waarschuwde tegen het ongeloof, en zelfs het bestaan bevestigde van een Collins Elite-achtige groep onder de aristocratie van Groot-Brittannië (dit is besproken tijdens een Q&A met de paus in het komende boek Exo-Vaticana). Hierna, gingen we naar Gregory Richford, een Ball Aerospace contact, die werkt bij het Advanced Systems & Technologies for Space Control & Speciale Missies. Ook hij waarschuwde tegen de twijfel voor de Collins realiteit en stuurde ons een vier pagina’s tellende document, dat eindigde met een onheilspellende waarschuwing. Hieronder zijn slechts enkele van de gesprekspunten uit zijn nauwgezette schets.
DNA-oogsten, genetische manipulatie, en het zaad van de slang
Toen de vroegere christelijke universiteitsprofessor en BBC-correspondent, Dr. I.D.E. Thomas, in zijn zeer aan te bevelen boek The Omega Conspiracy met het verslag van een zogenaamde “ontvoeringsactiviteit door buitenaardse wezens” in de jaren 1980, soortgelijke verhelderende verbanden gelegd heeft tussen het fenomeen van buitenaardse-ontvoeringen en de eindtijdprofetie over een terugkeer van de Nephilim, hebben sommige andere schrijvers sindsdien daarop verder gebouwd. Documentatie door “ontvoerden” is er over de hele wereld en de verhalen van het DNA-oogsten door de “buitenaardsen” deed hem denken aan de geschiedenis van het biologische misbruik door de Wachters. Dr. Thomas vertelde ons persoonlijk dat de speciale wens van de “aliens” voor de moleculaire materie van mens en dier zou kunnen verklaren “waarom de dieren zijn gedood, verminkt, en gestolen door de aliens,” een punt waarover Vallee het herhaaldelijk heeft in zijn boek The Invisible College: Wat een groep wetenschappers heeft ontdekt over UFO-invloeden op het Menselijk Ras, toen hij schreef:


Bewijs met betrekking tot het verzamelen van “levende cellen” uit dierlijke (en menselijke) mutaties heeft iets zeer ongewoons en wereldvreemds. De precisie waarmee het materiaal wordt verzameld is vaak vergeleken met “laser-achtige” precisie, maar luitenant-kolonel Philip J. Corso (1915-1998) – die vooral vandaag de dag bekend is om zijn boek The Day After Roswell (bekend in zijn betrokkenheid in de zogenaamd ‘back-techniek buitenaardse technologie’ genomen van een UFO-crashplaats in Roswell, NM in 1947) – werkte kort voor hij stierf aan een manuscript met de titel “Dawn of a New Age” wat een onbekende technologie beschreef met een laser-nauwkeurig gebruik door onsympathieke Buitenaardse Biological Entiteiten (EBES) voor het verwijderen van weefsel:Omdat Corso als de bataljonscommandant van het Europese Air Defense in WO-II, het hoofd van de Special Projects tak van de inlichtingendienst onder leiding van generaal Douglas MacArthur, en een medewerker van president Eisenhower’s Nationale Veiligheidsraad gedurende vier jaar, laat in zijn onuitgegeven werk zien hoe de wetenschap het doel verhult achter de vermeende moderne ET-mens-hybridisatie-agenda, in een mysterie dat zelfs leiders van de meest prestigieuze bureaus in de wereld aan inlichtingen lijken te doorgronden (behalve – zoals we zullen proberen te documenteren in de komende boek Exo-Vaticana – op boven-top-geheime niveaus zijn er donkere overheidsinstellingen die meedoen met de buitenaardse entiteiten in een soort van kosmische Watergate, waarbij het teeltprogramma aan het licht komt). Veel van de zogenaamde klokkenluiders, met boeken en gelekte bestanden, hebben hetzelfde gesuggereerd, maar Vallee heeft het vermoeden dat veel, zo niet de meeste van deze “bronnen” eigenlijk brouwsels zijn van de medeplichtige gevolmachtigden van de regering, die zijn verspreid om volledig de feitelijke doelstellingen van het programma met haar dubbelhartigheid te verduisteren met halve waarheden, en met de uitvlucht dat het publiek nooit echt zal weten wat er gebeurt. “Er is een echt UFO-fenomeen en het is niet te verklaren door de openbaringen van deze vermeende agenten van de regering, welke mooie codenamen dragen als Condor of Falcon,” [iv] zo concludeerde hij in Onthullingen: Alien Contact en Menselijke Misleiding.
Dr. David Jacobs, een historicus gespecialiseerd in de populaire cultuur aan de Temple Universiteit, heeft uit meer dan twintig jaar onderzoek geconcludeerd dat het voornaamste doel van het UFO-fenomeen is: een ontvoering met snode bedoelingen. Hij legt uit:


Dit doet een meer sinistere agenda achter de UFO’s vermoeden dan alleen wetenschappelijk onderzoek. Op hetzelfde moment dat een modern “vreemden”-programma van telen en hybridiseren van mensen in het geheim voorkomt, vergelijkbaar met wat de oude Watchers deden, en het maakt niet uit hoe absurd het ook mag lijken, komt een groeiende kring van geleerden erbij, op basis van bewijs met de cumulatieve fysieke en visuele getuigen.
In zijn boek The Secret Life: Uit de eerste hand, gedocumenteerde verklaringen van UFO ontvoeringen heeft professor Jacobs wetenschappelijke en onderzoeksmethoden gecombineerd met de verklaringen van tientallen “ontvoerden”, met inbegrip van meer dan driehonderd onafhankelijk bevestigde verhalen over zulke ervaringen, die in de analyse tot in detail beschrijvend de verontrustende reproductieve procedures die ontvoerden zeggen die zou worden uitgevoerd door “kleine buitenaardse wezens.” De diep verontrustende conclusie van Jacobs loopt parallel met die van Vallee en anderen – dat buitenaardse ontvoerders complexe reproductieve experimenten uitvoeren in de conceptie, zwangerschap, hybridisatie, en de integratie op aarde van vreemde hybride wezens.
Jacobs schreef:

Naast Jacobs en Vallee zijn er andere opmerkelijke wetenschappers die geloofden dat er iets onaards gebeurde in verband met buitenaardse activiteit zoals: Dr Josef Allen Hynek, astronoom en hoogleraar in de Verenigde Staten, belast met het Project Blue Book (afb. rechts), dr. Hermann Julius Oberth, een van de grondleggers van raketten en ruimtevaartprogramma; Lynn E. Catoe, de senior bibliograaf voor overheidsuitgave onderzoek door de Library of Congress voor de US Air Force in het Wetenschappelijk Onderzoek, dr. Karla Turner, een academicus die haar carrière opgaf om na het ontdekken van haar eigen ontvoerings-status zich uit te spreken, en tot slot de Harvard Medical School professor en Pulitzer Prize-winnaar, Dr John Edward Mack. Na het werken met de abductie “ervaring-deskundigen”, met inbegrip het interviewen van meer dan honderd mensen van verschillende leeftijden en achtergronden, toonde Mack de verhalen van dertien onderwerpen met verbluffende details in zijn boek Abductie: Menselijke Ontmoetingen met Aliens, waar hij tot heel veel dezelfde conclusie komt als zijn collega’s:
Maar als de demonen doen alsof ze “vreemden” zijn die eigenlijk achter een fantastische kweek- en hybridisatieregeling zitten, wat zou dan hun doel zijn? Bijbelse geleerde en profetiedeskundige Gary Stearman denkt dat ze de donkere Vorsten zijn, die naar voren komen om te herhalen wat er gebeurde in de dagen van Noach, om een generatie te creëren van genetisch veranderde pseudo-mensen voor de dienst van Satan en de Antichrist in voorbereiding van Armageddon. Hij wijst naar Mattheüs 24:37, waar staat: “En gelijk als het was in de dagen van Noach, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn.” Gary gaat dan verder met dit uit te werken:


Op de Watcher website van onze dierbare overleden vriend en het christelijke genie, David Flynn – wiens vroege online onderzoek eerst veel van de populairste hedendaagse theorieën verbrak over de alien-hybride plan als een eindtijd misleiding, gericht om de mensheid te misleiden – bevestigde de waarschuwingen die gedaan zijn door Gary Stearman:


Men kan niet de conclusies van Gary Stearman en David Flynn lezen, zonder een beroep te doen op Genesis 3:15, waar staat: “En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw, en tussen uw zaad [Zera, wat "nakomelingen" is, "nakomelingen", of "kinderen"] en haar zaad” [nadruk toegevoegd]. Vanaf de Middeleeuwen komt naar voren dat kerkleiders geloofden dat dit genotype of ‘zaad’ voor de mystieke komst van de Antichrist zou zorgen en uiteindelijk de terugkeer vertegenwoordigen van Nephilim – in de reünie van demonen met mensen. Terug in 1976, de academicus NP Dubinin, eerste directeur van het Instituut voor Cytologie en Genetica van de Siberische Tak van de USSR Academy of Sciences (1957-1959) kan hebben begrepen dit belangrijke element met betrekking tot hoe Satans ‘zaad’ de Antichrist zou animeren op aarde in de laatste dagen. Hij beschreef op welke manier naar zijn mening de genetische revolutie zou leiden tot “een uitwisseling van levensvormen” die plaats zal vinden “tussen de aarde en andere werelden”. [x] Na het lezen van zijn materiaal heeft de Russisch-Orthodoxe Aartspriester Vladislav Sveshnikov zijn apocalyptische angsten uitgedrukt, zeggende: “We moeten toegeven dat de hedendaagse wetenschap de basisvoorbereiding is voor de komst van de Antichrist.” Waarom heeft Sveshnikov de voorstelling gegeven dat de “uitwisseling” van genetisch materiaal zal plaats vinden “tussen de aarde en andere werelden”, wat zal leiden tot Antichrist? Hij zag iets dat doet denken aan de komst van de Wachters, welke wordt herhaald in “de manipulatie van genen om de ‘superman’ of ‘man-god’ in de verbeelding van Nietzsche, die op hetzelfde moment de ‘duivelse-man’ of de ‘Antichrist ‘ zal zijn uit de christelijke patristische leer.” [xi]De Engels theoloog George Hawkins Pember is het eens met deze stelling in zijn meesterwerk uit 1876, Vroegste tijden van de aarde, met een analyse gemaakt over de profetie van Christus, die zegt dat de eindtijd een herhaling zou zijn van “de dagen van Noach.” Pember schetste de zeven grote oorzaken van de antediluviaanse vernietiging en documenteerde hun ontwikkelingsbegin gedurende zijn leven. Net als Stearman, Flynn, en Sveshnikov concludeerde hij dat het zevende en meest angstige teken de terugkeer van de Nephilim zou zijn en de komst van de Antichrist. “De verschijning op aarde van wezens uit het Vorstendom van de Lucht, en hun onwettige omgang met het menselijk ras.” [xii]
Zo blijkt dat ook de sociale, spirituele en academische intellectuelen nu geloven dat we dicht bij de integratie zijn met het intelligente buitenaardse leven (en die ook van mening zijn dat deze ontdekking uiteindelijk de gevestigde leerstellingen van de wetenschap, religie en redding) zou kunnen herconfigureren, wat dichterbij kan zijn als de waarheid dan sommigen van hen hebben gedacht. Gebeurtenissen die zich in de afgelopen tien jaar voordeden, voorspellen een nabije toekomst waarin “vreemde invloeden”, geleid door een man van ongewone intelligentie, op aarde zullen komen als de voorvechters van een “nieuw” Evangelie. Talrijke Schriften voorspelden de buitenaardse leider komend als wat hij werkelijk is – een heidense ultieme incarnatie van het “beest” uit Openbaring 13:1. Zoals Jezus Christus het “zaad van de vrouw” was (Genesis 3:15), zal de Antichrist het “zaad van de slang” zijn. Maar de profeet Daniël heeft een nog grotere aanwijzing verstrekt over de identiteit van deze komende valse redder. Hij zegt in hoofdstuk elf, vers negenendertig van zijn boek, dat de Antichrist een aanbidder zal zijn van de god van de machten – een god die zijn vaderen niet gekend hebben, een tekst die we later zullen analyseren en aantonen vanuit het Hebreeuws hoe letterlijk dit kan worden uitgelegd als een buitenaardse god.

Eerstvolgende deel: Christenen, UFO’s, en Ontvoering door buitenaardse wezens


NEPHILIM sterrenpoorten, Anomalos Publishing House, Crane, MO, 2007, pg 94
[Ii] Dr Jacques Vallee, The Invisible College: Wat een groep wetenschappers heeft ontdekt over UFO invloeden op de Human Race (New York, NY: Dutton, 1e editie, 1975), 233.
[Iii] Philip J. Corso, dageraad van een nieuw tijdperk, deel II, 28, zoals teruggehaald 11/23/2012 van http://archive.org/stream/PhilipJ.Corso-DawnOfA NewAge / PhilipJ.Corso-DawnOfANewAge_djvu.txt
[Iv] Dr Jacques Vallee, Openbaring: Alien Contact and Human Deception (San Antonio, TX: Anomalist Books, 2008), 236.
[V] David M. Jacobs, The Threat: Het openbaren van de geheime buitenaardse agenda, 1st Fireside ed.. (NY: Simon & Schuster, 1999), 121.
[Vi] David M. Jacobs, Secret Life: uit de eerste hand, Gedocumenteerde Rekeningen van UFO ontvoeringen, (New York, NY: Touchstone, 1999), 309.
[Vii] John E. Mack, Abductie: Human Encounters with Aliens, (New York, NY: Ballantine Books, 1995) 404 tot 405.
[Viii] Gary Stearman, “De Ghastly waarheid over de dagen van Noach”, Prophecy in the News Magazine, november 1999, 15.
[Ix] David Flynn, “serafijnen, cherubijnen en Ezechiël Wielen: Aliens, Nefilim en de Dagen van Noach, ‘Watcher Website, http://www.mt.net/ ~ watcher / noah.html.
[X] http://www.orthodoxchristianbooks.com/ articles/205/genetics,-ufo’s-geboorte-antichrist/
[Xi] Ibid.
[Xii] “GH Pember: een korte biografie,” Raiders News Network, http://www.raidersnewsupdate.com/pember.pdf.
Bron: EXO-VATICANA – Part 10


Bron: Olympic Zion
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Collins Elite   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Collins Elite
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Genootschappen :: Complot theoriën-
Ga naar: