Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....   ma 5 nov - 10:08


In het jaar 415 werd filosofe en wiskundige Hypatia van het leven beroofd in Alexandrië, omdat zij had ontdekt dat de Aarde in een elliptische baan om de Zon draait. Pas honderden jaren later werd deze gedachte gemeengoed. Op eenzelfde manier wordt momenteel toegewerkt naar een algemene acceptatie van het feit dat de Aarde hol is en dat er beschavingen leven.

Het is verboden om over de Noord- en Zuidpool te vliegen. In april 2009 is door de Amerikaanse regering een waarschuwing uitgegaan betreffende de Zuidpool. In deze waarschuwing is aangegeven dat er nog maar een beperkt aantal toeristen op Antarctica mogen komen in verband met het smelten van de ijskap. Was dit de werkelijke reden?

Het meeste hedendaagse materiaal over de Holle Aarde wordt zoveel mogelijk vernietigd of verborgen gehouden, dus om een goed beeld te kunnen krijgen van de Holle Aarde zullen we ons moeten verdiepen in de geschriften en optekeningen uit het recente verleden.

"You have waited for thousands of years to hear our messages, and it is only now that the vibration is high enough for us to come forward and speak to you. We await the great day when we will be able to show ourselves to you" - Mikos.

Al sinds mensenheugenis gaan er diverse verhalen, saga's, legendes en gezegden rond over een verborgen wereld waarin wezens zouden wonen die niet van Aarde komen. Diverse hiërogliefen, manuscripten en bijbehorende verhalen zijn van generatie op generatie doorgegeven.

Zo tussen het jaar 400 v.Chr. en 200 na Chr. komt de Ramayana ter sprake, een eeuwenoud epos, opgeschreven door wijze en dichter Valmiki. De Ramayana bestaat uit 24.000 versen en 500 lange gedichten, en beschrijft het verhaal van prins Rama, wiens vrouw Sita ontvoerd is door de demoon van Lanka, Ravana.

De Ramayana is één van de meest bekende teksten ter wereld en komt uit India. De teksten beschrijven Rama als een afgezant van Agartha die arriveerde op een lucht-voertuig. Dit uit de oudheid stammende hiëroglief ziet er merkwaardig uit (onder). Zo is boven het midden een helikopter te zien. Rechts van het midden zijn andere onbekende vaartuigen te zien, wat we tegenwoordig UFO's zouden noemen.

In 1692 komt Edmund Halley (1656-1742), de beroemde astronoom, hoogleraar, metereoloog, wiskundige, fysicus en geofysicus, met de theorie dat de Aarde bestaat uit vier 'concentrische sferen'. Ook stelt hij dat het binnenste van de Aarde wordt bevolkt en belicht door een lumineuze atmosfeer. Edmund Halley is tevens ontdekker van komeet Halley, die elke 76 jaar terug komt in een baan rond de Aarde.

In het jaar 1818 komt John Cleves Symmes Jr. met de suggestie dat de Aarde bestaat uit een holle ruimte waarvan de aardkorst 1.300 kilometer dik is, inclusief openingen van 2.300 kilometer breed boven de polen, die ook vier inwaartse schillen/korsten hebben. John Cleves Symmes Jr. is dan ook de meest bekende persoon in de geschiedenis die de Holle Aarde theorie volledig steunde en hij stelde dan ook voor om een expeditie naar de opening van de Noordpool te organiseren, om te kijken of zijn theorie klopte. Dankzij de inzet van één van zijn volgers James McBride werd deze opgezet, maar de toemalige President van Amerika, Andrew Jackson, heeft hier vervolgens een einde aan gemaakt en de expeditie werd afgeblazen.

Een ander persoon, genaamd Jeremiah Reynolds, die diverse lezingen hield over de Holle Aarde theorie, stelde ook een expeditie voor, maar dit maal naar de Zuidpool, ondanks alle tegenstand en lachwekkende reacties van toen. Hij ging zelf op expeditie naar Antarctica, maar miste de Great U.S. Exploring Expedition van 1838-1842, ondanks dat het zijn idee was.Tussen 1826 en 1868 worden er verschillende boeken, manuscripten en verhalen geschreven en uitgegeven omtrent de Holle Aarde theorie, die allemaal gebaseerd waren op de uitspraken van John Cleves Symmes Jr. De volgende personen springen eruit: McBride beschreef Symmes' Theory of Concentric Spheres in 1826. Jeremiah Reynolds publiceerde een artikel in een apart boek in 1827, waarin weer een link naar Symmes stond. In 1868 kwam er een publicatie van Professor W.F., namelijk The Hollow Globe, die gebaseerd was op de Symmes' Holle Aarde theorie. Later dat jaar publiceerde de zoon van Symmes, Americus, het boek The Symmes' Theory of Concentric Spheres, om de zaken recht te zetten.

In 1864 schrijft de nu wereldberoemde Franse sciencefiction auteur Jules Verne (1828-1905) zijn legendarische boek Journey to the center of the Earth, waarin de hoofdpersoon Liedenbrock via vulkanische buizen een reis maakt naar het midden van de Aarde, waarbij hij in contact komt met prehistorische dieren. Het verhaal gaat dat Liebenbrock vanaf zijn huis in Hamburg via enkele omwegen belandde in Reykjavik, IJsland, en bij de Snæfellsjökull bergen aankwam, waar een ingang bij één van de drie vulkaankraters aanwezig was. In het boek staat dat Liebenbrock ook een zeer grote schedel vond van een mens (reus) in een omgeving van reuzenpaddestoelen, insecten en prehistorische dieren.

In 1869 schrijft Jules Verne zijn boek Twenty Thousand Leagues Under The Sea, wat het jaar erop gepubliceerd word. Het alom bekende verhaal van Kapitein Nemo en zijn vaartuig de Nautilus, die diverse intressante reizen maken onder water en reusachtige dieren tegenkomen en zelfs belanden in een stad onder water. Jules Verne is overigens de meest vertaalde auteur (4162) aller tijden, buiten de wereldberoemde Agatha Christie.

In 1871 schrijft Sir Edward Bulwer-Lytton het boek Vril, The Power of the Coming Race, waarin wederom een verhaal beschreven word omtrent een Amerikaanse jongeman, die een reis maakt naar het binnenste der Aarde en daar diverse zaken aantreft.

Tussen 1907 en 1945 is de opkomst van de Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik of Die Vril-Gesellschaft en hun samenwerking met Hitler, Himmler, Wiligut en anderen, dankzij hun occulte, paranormale en spirituele interesse, en ook omdat Hitler een Holle Aarde theorie had. Deze was gebaseerd op de diverse in zijn bezit zijnde (lees: geroofde) manuscripten, documenten, geheime occulte spreuken, enzovoorts.

Volgens de Hollow Earth Research Society in Ontario, Canada, blijkt dat ze op dit ogenblik nog steeds aanwezig zijn. Deze organisatie zegt dat de samenwerkende troepen er na de oorlog achter kwamen dat er meer dan 2.000 wetenschappers en één miljoen mensen uit Duitsland en Italië zijn verdwenen naar het land buiten de Zuidpool.

Het verhaal gaat dat Rear Admiral Richard Evelyn Byrd de opening bij de polen had bereikt. Desondanks dat hij een boek had geschreven omtrent zijn reis, bleek dat de Amerikaanse regering al zijn boeken verwijderd had voordat deze in circulatie konden komen. Alhoewel zijn familie tot op de dag van vandaag volhoudt dat het waar is, en dat zij nog steeds de gegevens hebben omtrent zijn reis naar de opening, wil men niet dat anderen dit te weten komen en blijft de informatie daardoor achter slot en grendel voor buitenstaanders.Hij was werkzaam bij de Amerikaanse marine en zou in 1947 een reis hebben gemaakt van 1.700 mijlen over de Noordpool, waarbij hij de Holle Aarde bereikte. Hij stuitte op een ijsvrije regio met bergen, rivieren, meren en groene vegetatie. Op 13 januari 1956 had hij succes tijdens zijn expeditie naar de Zuidpool, waarbij hij 2.300 mijlen in Antarctisch gebied binnendrong. Indertijd is hiervan verslag gemaakt door de American Press. Byrd kwam terug op 13 Maart 1956.

Byrd komt in 1957 te overlijden en zegt voor zijn dood: "Het nieuwe onbekende is ook wel An enchanted continent in the sky". Toen hij in 1947 als eerste (de nazi's daargelaten) in de Holle Aarde vloog kwam hij vreemde zaken tegen, waaronder reusachtige dieren, zoals mammoeten. Verder zou het klimaat er iets warmer zijn dan hier aan het oppervlak. Naar eigen zeggen heeft hij uren over bergen met bomen gevlogen.

Rond dezelfde tijd dat Byrd zijn ontdekking heeft gedaan, deed David Bunger, een Amerikaanse luitenant en piloot van een watervliegtuig, een ontdekking op de Zuidpool. Hij kwam ook in een andere wereld terecht, waarin hij diverse zaken zag en zelfs geland is op een meer. Dankzij deze ontdekking, die de Bunger Oasis heet, berichtte hij het volgende over wat hij zag. Het land wat hij binnengetreden was, was ijsvrij, er waren diverse meren, waarvan elk zeker drie kilometer lang, en de meren hadden diverse kleuren (roestig rood, groen en diepblauw). Het water was warmer dan onze oceanen, aan elk meer lag een strand en verder kwam hij grote muren van ijs tegen.

In 1969 ondernam Dr. Walter Siegmeister of Dr. Raymond Bernard een vlucht van 1.700 mijlen over de Noordpool en een expeditie van 2.300 mijlen over de Zuidpool. Hij betrad een territorium wat niet op landkaarten te vinden is en zou dankzij zijn pionierswerk de geschiedenis in gaan als de Nieuwe Columbus.

Steven Currey van Steven Currey Expeditions organiseert in 2005 een expeditie naar de Noordpool omtrent het onderzoeken van de opening naar het binnenste van de Aarde. Een partner in de expeditie, Brooks A. Agnew, neemt de leiding over nadat Currey om het leven komt in 2006 en begint met het opzetten van een expeditie met 100 wetenschappers, onderzoekers en filmmakers om naar de Arctische opening te gaan. De expeditie werd echter afgeblazen. Deze expeditie zou voor 2009 op de agenda hebben gestaan.

Andere schrijvers uit het verleden claimen dat de zogenoemde Ascended Masters met esoterische wijsheden de subterreinen van de ondergrondse grotten bevolken. Antarctica, de Noordpool, Tibet, Peru en Mount Shasta in Californië zijn allen locaties waar toegangen zijn tot de verborgen wereld van de Holle Aarde. Naar verluid zijn dit ook de thuisbases van UFO's.

In 1957 werd de wereldberoemde Amerikaanse wetenschapper Wilhelm Reich M.D. onder valse voorwendselen in de gevangenis gezet, waar hij op mysterieze wijze om het leven kwam. Hij was iets op het spoor en had er een apparaat van gemaakt, genaamd The Orgone Energy Accumulator, wat de hele medische wereld op zijn kop zou zetten. Diverse departementen hebben er toen alles aan gedaan om al het bewijs te vernietigen.

Het poolijs bestaat uit vers water in plaats van zout water. Waar komt dit verse water vandaan? Ook worden er ver in het noorden regelmatig vlinders, bijen en zelfs muggen gevonden.

"They are not coming, they are already here. And the best part is, we live on their home."

"There are ancient tunnel systems and buried cities beneath the surface of the planet in which many people chose to dwell, but that is not related to entire civilizations with advanced cultures. The civilizations we think of as beneath the surface - co-exist with our 3D electromagnetic energy grid program."

"We move our conscious awareness in and out of those parallel realities, so they appear to be physical."

"Explore at depth the lifestyle and society of another advanced civilization that already reached the ascended state of consciousness that is our human destiny" - Mikos.De Illuminati zien er strikt op toe dat het geheim van de holle Aarde verborgen blijft voor het publiek. Zowel de Noord- als de Zuidpool zijn no-fly zones, en zelfs satellieten mogen niet over de polen vliegen. Vreemd genoeg zijn ze met foto's van andere planeten minder voorzichtig. Zo is deze foto van het gat in de zuidpool van Jupiter gewoon op de site van de NASA te vinden.

De Aarde is net als de meeste andere planeten en manen, hol van binnen. De aardkorst is zo'n 1000 km dik. De zwaartekracht, die veroorzaakt wordt door straling van de zon, zit in die korst. Rond de evenaar draait Gaia met bijna 1700 km/u om haar as. De ronde vorm en de groei van de Aarde worden verklaard door de centrifugerende kracht van die draaiing.

Er zijn enkele gangen die leiden naar de binnenkant van de Aarde. Ook zit er op beide polen een groot gat in de korst, dat zichtbaar is op sommige satellietfoto's (die nooit vrijgegeven worden aan het publiek). De holle constructie zorgt ervoor dat er bij aardbevingen soms een mysterieus geluid waargenomen wordt, alsof er aan een grote bel geklingeld wordt.

Op onderstaand plaatje zijn de banen van de satellieten om de Aarde te zien, en wordt goed zichtbaar hoe ze allemaal zorgvuldig om het gat in de Noordpool heen gestuurd worden. Dit levert de wetenschap de nodige frustraties op, omdat hierdoor bepaalde data onbeschikbaar blijven, zoals ook op de NASA site te lezen valt: "The circular gap over the Earth's geographic pole is due to a gap in the satellite coverage."Onze binnenburen

In het binnenste der Aarde woont sinds enkele miljoenen jaren een hoog ontwikkelde beschaving, Agartha genaamd. Deze wereld bestaat uit meer dan 120 ondergrondse steden en een groot rijk aan de binnenkant van de aardbol. Dit volk bestaat uit een verzameling kleinere volken van verschillende afkomst. Het grootste deel heeft ooit aan de oppervlakte geleefd en is later ondergronds gegaan, zoals afstammelingen van Hyperborea, Atlantis, Lemurië en zelfs Nazi Duitsland. Allen zijn nu vredelievend en ze hebben veelvuldig contact met buitenaardse beschavingen. Ze leven in volmaakte harmonie met de natuur.

Er leven vele diersoorten die aan de buitenkant allang uitgestorven zijn, zoals mammoeten en sabeltandtijgers. Alles is er beter, schoner en vooral ook groter! Er staan "Avatar"-achtige bomen van honderden meters hoog. Er groeien druiven zo groot als pruimen, met een smaak die alles wat bij ons aan de oppervlakte groeit, overtreft. Vooral de hydroponische tomaat schijnt legendarisch te zijn.

In sommige steden wonen mensen die veel groter zijn dan onze soort, wel vier meter lang. Dit waren de mensen die de Noorse visser Olaf Jansen het eerst tegenkwam tijdens zijn ongelofelijke zeereis in de negentiende eeuw. Je kunt je voorstellen dat hij hier letterlijk en figuurlijk wel enigszins van opkeek.Olaf Jansen en zijn vader worden aandachtig bekeken door de reuzen uit Agartha die hen opgepikt hebben op hun boot

Agarthanen leven ook veel langer dan wij, hun 'bejaarden' zijn soms wel 30.000 jaar oud. Omdat het ouderwordingsproces geen rol meer speelt bij deze mensen, kiezen de meesten ervoor om zo'n 30 à 40 jaar te lijken, terwijl ze in werkelijkheid dus veel ouder kunnen zijn. Als een Agarthaan vindt dat zijn beleving van een bepaalde incarnatie voltooid is, kan hij dat lichaam naar eigen keus verlaten.

Altijd dag

In het grote rijk aan de binnenkant is het nooit nacht. Er hangt een waterige zon in het midden, de kern van onze planeet. Die zorgt voor een prettig, oranje-achtig licht. Er heerst een constante temperatuur van ongeveer 24 graden. Agartha bestaat voor ongeveer een kwart uit water en de rest is land, waarop zo'n honderd grote, kristal-achtige steden liggen. De hoofdstad, waar de regering zetelt, heet "Shamballa de Mindere" en andere steden hebben namen als Posid, Shonshe, Rama en Shingwa.Boven de poolgaten hangt een elektromagnetisch veld dat constant meteorologische storingen veroorzaakt. Op YouTube staat een filmpje hiervan (6), dat gemaakt schijnt te zijn vanuit het Russische ruimtestation Mir

De aardkost van onze planeet is een gatenkaas. Er zijn natuurlijk gevormde grotten van honderden kilometers lang. In sommigen daarvan zijn de satellietsteden van het Agartha-netwerk te vinden. Soms liggen die maar vlak onder het aardoppervlak, zoals de grote stad Telos, onder Mount Shasta in California. Die komt tot halverwege de berg, en ligt dus gedeeltelijk zelfs boven het aardoppervlak.

Magma bevindt zich niet overal onder onze grond, en de tussenliggende stukken worden gebruikt voor verbindingen tussen deze steden onderling en met het "binnenland". De meeste steden hebben compleet op zichzelf werkende ecosystemen.Zeldzame foto van het gat in de Noordpool, vanuit de Space Shuttle

Organisatie

De regering van Agartha, de "Raad van Twaalf", wordt gevormd door zes mannen en zes vrouwen. Het is een liefdevolle raad die als gids en beschermer van het volk fungeert. De hogepriester is een andere belangrijke volksvertegenwoordiger.

Alle steden en huizen zijn met elkaar verbonden via een ingenieus, spiritueel computersysteem. Het is gebaseerd op aminozuur en wordt gebruikt voor interne en galactische communicatie. Maar het houdt ook de gezondheid van de bewoners in de gaten, en kan bijvoorbeeld meten of er een tekort aan vitaminen of mineralen is in het lichaam.

Geld hebben ze niet in Agartha. Er is overvloed voor iedereen, en luxe-artikelen veranderen van eigenaar via een ruilsysteem. De steden hebben bewegende stoepen, en voor kleine afstandjes bewegen ze zich voort op een soort sneeuwscooter-achtige vervoermiddelen. Alles werkt op vrije energie. Als ze van stad naar stad willen reizen, maken ze gebruik van "de Buis", een elektromagnetisch metro-systeem dat snelheden tot vierduizend kilometer per uur haalt.

De Agarthanen zijn volledig geïntegreerd in galactische omgangsvormen en maken deel uit van de Confederatie van Planeten. Ze maken ruimtereizen in schepen die in staat zijn om van dimensie te veranderen, waardoor ze voor onze ogen meestal onzichtbaar blijven. Op drukbezochte plekken zoals Telos is het een komen en gaan van ruimteschepen. Contactee James Gilliland vestigde zijn ranch aan de voet van Mount Shasta, en speurt 's avonds met bezoekers van over de hele wereld met verrekijkers naar lichtschepen die in en uit de berg reizen. Omdat dematerialiseren geen enkel probleem vormt voor deze schepen, worden ze niet gehinderd door de buitenkant van de berg.

Illuminati

Natuurlijk hebben de illuminati die ons aan de buitenkant het even zuur maken, ook geprobeerd om het binnenste der Aarde te veroveren. Vanwege hun superieure techniek en hun bescherming door de Confederatie, hadden de Agarthanen echter weinig moeite om deze pogingen in de kiem te smoren.

Leven aan de binnenkant

Net als wij, gaan de Agarthanen graag uit. Ze bezoeken concerten, theaters en genieten van allerlei kunstvormen. Fans van "Star Trek" zouden misschien de holodecks wel herkennen, die echt bestaan. Je kiest je favoriete film of tijdperk in de wereldgeschiedenis, en maakt er zelf deel van uit. We weten het niet zeker, maar we vermoeden dat hier ook wel scènes te kiezen zijn die zich aan het aardoppervlak afspelen. Want de Agarthanen kennen ons heel wat beter dan wij hen!

Agarthanen planten zich op vrijwel dezelfde manier voort als wij, met als grootste verschil dat hun vrouwen niet negen maanden zwanger zijn, maar slechts drie. Omdat deze mensen duizenden jaren oud kunnen worden, zijn geboortes veel zeldzamer, en wordt het gezien als iets heiligs. Als het kind zich aandient, gaan de aanstaande ouders drie dagen naar de tempel, waar de baby verwelkomd wordt met prachtige muziek, fijne gedachten en mooie beelden. Net als bij ons soms gebeurt, wordt een kind daar altijd in het water geboren.

Ascensie

De komende Ascensie is voor het volk van Agartha iets vanzelfsprekends. Hun enige 'probleem' is, dat ze aan ons vast zitten op deze planeet, en dat het Goddelijke Plan voorschrijft dat we samen ascenderen. Daarom werken de Agarthanen met de Galactische Federatie samen om onze spirituele ontwikkeling te versnellen. Naar boven komen doen de Agarthanen nu nog niet graag, omdat ze spiritueel hoog ontwikkeld zijn, en telepatisch communiceren. Zelfs een boosaardige gedachte van een ander kan al fysiek schadelijk voor ze zijn.

Pas als de mensheid hier aan de bovenkant positief heeft leren denken en de beste bedoelingen heeft, zal er een vereniging met onze onderaardse broeders plaatsvinden. Zoals het er nu naar uit ziet, zal dit pas vlak voor of na de sprong van onze planeet naar de vierde dimensie gaan plaatsvinden. Dan zal er letterlijk een wereld voor ons opengaan!


Bron: Het Grotere Plaatje / Wakkere Wereld
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....   ma 5 nov - 10:12

Al jarenlang is Antarctica één groot mysterie. Volkomen afgeschermd van de buitenwereld, er zijn duizenden militairen en het is een no fly zone.
Vanaf hier verwacht men als eerste de planeet Nibiru waar te nemen, maar er schijnt ook een ingang te zijn naar de Holle Aarde.

Ondergrondse beschavingen zijn gekoppeld aan de theorie over de Holle Aarde. Daarin gaat men ervan uit dat er, onder de oppervlakte van onze planeet, rassen en culturen bestaan. Vaak zijn die bewoners van de wereld onder de aardkorst in technisch opzicht veel verder dan wij hier aan de oppervlakte.

De man die veel ervaring heeft met de Holle Aarde is de legendarische admiraal Richard Byrd. In 1926 vloog Richard E. Byrd naar de Noordpool en in 1929 over de Zuidpool. In zijn dagboek schrijft Byrd over het binnengaan van de Holle Aarde om samen met anderen meer dan 1700 mijl te reizen tussen bergen, meren, rivieren, groene vegetatie en dierenleven!

Hij schrijft dat hij enorme dieren, die op mammoeten uit de oudheid leken, door de bossen zag gaan. Hij vond zelfs steden en een bloeiende beschaving. De buitentemperatuur was zo’n 23° C en zijn vliegtuig werd begroet door vliegende machines die hij nog nooit gezien had. Zij escorteerden hem naar een veilige landingsplek waar hij heel hartelijk werd ontvangen door afgezanten van Agartha.

Na een rustpauze werden hij en zijn bemanning meegenomen naar de koning en koningin van Agartha. Zij vertelden hem dat het hem was toegestaan Agartha binnen te komen omdat hij een hoge moraal en ethisch karakter had. Vervolgens vertelden ze hem dat ze zich zorgen maakten over bommen en andere testen die aan de oppervlakte werden uitgevoerd door diverse regeringen [en dat in 1926 of 1929!].

Na dit bezoek werden Byrd en zijn bemanning begeleid op weg naar de oppervlakte. Nu wordt er al jarenlang driftig gespeculeerd over waar die ingangen naar de Holle Aarde zich dan wel bevinden.

Misschien is er via Google Earth enkele jaren geleden een (gedeeltelijk) antwoord op die vraag gegeven. Via een lezer werden we opmerkzaam gemaakt op de volgende “ingang” naar de Holle Aarde. Het is te vinden met Google Earth.De afmetingen zijn groter dan je op het eerste gezicht zou denken. Het is zeker groot genoeg voor een Ufo of een vliegtuig om daar in te verdwijnen.Boven de ingang lijkt zich een soort afdak te bevinden dat gemaakt is van afwijkend materiaal. Het ziet er ook niet natuurlijk uit.Er schijnt ergens ook nog een tweede ingang te zijn. Beiden zijn te vinden via Google Earth:
https://maps.google.com/maps?t=h&hl=en& ... 16973&z=16

https://maps.google.com/maps?t=h&hl=en& ... 04243&z=18

Is het werkelijk een ingang naar de mysterieuze Holle Aarde?
Is het misschien iets totaal anders?
De kennis over het onderwerp lijkt beperkt.
Mochten er lezers zijn die meer informatie hebben, laat het ons weten.


Bronnen: Niburu - Above Top Secret - Pelgrimspad

Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....   ma 5 nov - 10:17
Is het mogelijk dat een vermiste Duitse onderzeeboot tijdens de Tweede Wereldoorlog toch niet is gezonken zoals wordt aangenomen?
Volgens een brief die een vriend ontving van een oud bemanningslid was het schip niet gezonken, maar veilig aangekomen in de Holle Aarde.

Rodney Cluff van de website OurHollowEarth.com vertelt het volgende verhaal:

In 2006 ontving hij een email van Dianne Robbins, een dame die een aantal boeken had geschreven over de Holle Aarde. Haar informatie over de
Holle Aarde was voornamelijk afkomstig uit channelings. Echter, zij schreef Rodney een email om een heel andere reden: zij stond in contact met ene
Joe Watson uit Talkeetna in Alaska. Deze had haar verteld dat hij een kopie van een brief in zijn bezit had, geschreven in het Duits en afkomstig van een bemanningslid van een Duitse onderzeeer.

Deze man heette Karl Unger en in de brief stond dat hij vlak na de oorlog veilig en wel was aangekomen in de Holle Aarde. De betreffende onderzeeër was
de U-209 onder het bevel van Kapitein Heinrich Bodda. Rodney heeft Joe Watson gevraagd deze brief op te sturen, hetgeen hij deed. In die brief wordt inderdaad
door Karl Ungar bevestigd dat hij zich in de Holle Aarde bevindt. Op dat moment was nog niet helemaal duidelijk hoe die brief in het bezit van Joe Watson was
gekomen.
De brief is handgeschreven en gedateerd 20 april 1947. Hier volgt de originele Duitse brief:Er staat dus inderdaad in dat de U-209 de Holle Aarde heeft bereikt, dat de hele bemanning gezond is en dat dit het laatste bericht is wat er zal komen van
de U-209.
Dat hij medelijden heeft met de mensen die aan de oppervlakte moeten wonen zonder Führer. Dat Dr. Hausshofer en Hess gelijk hadden dat de aarde hol is.
Dat het goed gaat met de bemanning, dat ze niet terug kunnen komen, maar geen gevangenen zijn.

Rodney kreeg via Duitsland later de bevestiging dat de U-209 op 5 juli 1943 als vermist was opgegeven ergens ten oosten van New Foundland.
En dat het schip inderdaad onder bevel stond van Heinrich Brodda.
Volgens deze historische website over U-Boten is de vermoedelijke oorzaak van de vermissing een duikongeluk.

Hoewel de brief uiteindelijk bij Rodney terechtkwam, was de oorspronkelijke ontvanger een heerschap, Tawani W. Shoush genaamd, uit Houston, Missouri.
Deze Shoush zegt dat hij de brief van zijn vriend Karl Ungar heeft ontvangen nadat Karl de Holle Aarde had bereikt.

En op de vermoedelijke vraag van velen of er dan ook posterijen zijn in de Holle Aarde: Karl had deze brief naar Shoush gestuurd via de Duitse kolonie in
Brazilië.
Via een grot ergens in Argentinië die doordringt tot in de Holle Aarde staat deze kolonie in verbinding met de bewoners aldaar.
Hoe dat in Brazilië in zijn werk gaat en nog veel meer achtergrondinformatie, valt te lezen in een Engels online boek, Genesis For The New Space Age.

Hieronder volgt een Duitse tekening die laat zien hoe de U-boten moesten varen om onder het ijs van Antartica door de Holle Aarde te bereiken.
Direct na de tekening volgen de instructies voor de kapitein van de onderzeeër.

Het is eigenlijk onvoorstelbaar dat de Duitsers in en voor de oorlog al precies wisten hoe het land onder het ijs eruit zag en dat er onderwaterkanalen liepen
die bijna de hele lengte van het continent beslaan.
En dat niet alleen, ze komen ook op precies hetzelfde punt bij elkaar op de plek waar de opening naar de Holle Aarde zich zou bevinden.

Hieronder eerst de Duitse kaart van Antartica zonder ijs. Iets wat wij pas te weten kwamen rond 1966 toen National Geographic met de onderste kaart kwam.http://niburu.co/images/2012/augustus/ha5.jpg

We weten natuurlijk niet met honderd procent zekerheid of het verhaal van de brief van Karl Unger waar is. Wat we wel weten is dat de Duitsers een meer
dan gewone belangstelling hadden voor het Zuidpoolgebied.
En wat we ook weten is dat het vandaag de dag nog steeds een hermetisch afgesloten gebied is; tenminste voor nieuwsgierige mensen zoals wij.


Bronnen: Niburu - Our Hollow Earth - Before It's News
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....   ma 5 nov - 10:22
Enkele dagen geleden is er een spion gearresteerd op de luchtmachtbasis Ramstein door de Duitse Veiligheidsdienst BND.
Deze spion beweert dat de Amerikanen een geheime overeenkomst hebben gesloten met de bewoners van de Holle Aarde. Doel van het pact zou volgens dit verhaal zijn de volledige controle over de aarde.

Volgens een net uitgebracht rapport van de FSB (Russische veiligheidsdienst) heeft de arrestatie enkele dagen geleden van een Duitse spion interessante informatie opgeleverd. De man in kwestie, de 60 jarige Manfred K, werd gearresteerd door de Duitse Veiligheidsdienst (BND) voor het stelen van belangrijke militaire informatie op de luchtmachtbasis Ramstein.

Na zijn arrestatie verklaarde Manfred K. dat hij van plan was deze informatie te verkopen een “geïnteresseerde groep”. Dit zou dan inderdaad de Russische FSB zijn geweest (Wij gebruiken gemakshalve de naam FSB, maar het was een zusterorganisatie van de FSB, de SVR). En klaarblijkelijk heeft Manfred K. daar ook al eerder geheime informatie aan “verkocht”.

Zo heeft hij onder andere kaarten geleverd aan de FSB uit het Nazi Duitsland van de jaren dertig van de vorige eeuw. Hier staat in detail op aangegeven waar de Duitse ondergrondse bases zich bevinden in Antarctica. Ook zat daarbij de navolgende kaart waarop staat aangegeven dat er inderdaad een Holle Aarde bestaat.Het “toeval” wil dat wij de laatste weken steeds meer informatie onder ogen krijgen die betrekking heeft op de Holle Aarde. Zo was er het artikel over de man die zijn vriend een brief stuurde vanuit de Holle Aarde. We krijgen beelden opgestuurd van mogelijke ingangen naar de Holle Aarde en nu dit verhaal.

De Duitsers waren al heel lang gebiologeerd door de Holle Aarde. Dit dateert al uit de negentiende eeuw toen de Duitse wetenschapper Johann Carl Friedrich Gauss beweerde dat de geschiedenis van de aarde, haar natuurkundige eigenschappen en haar geologische situatie, alleen kon worden verklaard door een holle planeet, waarbij er dan twee ingangen zouden zijn, zowel bij de Noordpool als de Zuidpool.

Al in het begin van de twintigste eeuw, tussen 1901 en 1903, organiseerde Duitsland de eerste expedities naar Antarctica, die ze toen de Gauss expeditie noemden en waarbij ze voor zichzelf grote stukken land claimden op dit bevroren continent. Naar aanleiding van deze expeditie en ontdekkingen vertrok in 1909 ook de bekende Amerikaanse onderzoeker Admiraal Robert Edwin Peary Sr. die kant op. Hij was de eerste man die de Noordpool bereikte.

Door de ontdekkingen die door zowel de Gauss Expeditie als door Admiraal Peary waren gedaan, schreef de bekende Amerikaanse wetenschapper Marshall B. Gardner in 1920 een boek dat heette: “Een reis naar de binnenkant van de aarde of Zijn de polen werkelijk ontdekt?”. In dat boek stonden hele interessante passages, zoals:

“Hoe kan de wetenschap verklaren dat wanneer je naar het noorden gaat het kouder wordt tot op een bepaald punt, en dat het daarna weer warmer begint te worden? Hoe kunnen zij verder uitleggen dat deze warmtebron niet uit het zuiden afkomstig is, maar dat het een aantal stromingen van warm water zijn uit het noorden, het gebied wat geacht wordt volkomen bevroren te zijn. Waar komen deze stromingen vandaan?”

En zo roept dit boek nog meer vragen op omdat er door ontdekkingsreizigers vreemde dingen zijn geconstateerd zoals: Hoe kunnen ijsschotsen in het hoge noorden bedekt zijn door de rode pollen van een onbekende plant? Hoe kan het dat ze zaden hebben gevonden van tropische planten in het water? Hoe kunnen ze in die wateren boomstammen en takken vinden, soms met de (verse) bladeren er nog aan? Al deze dingen worden door stromingen vanuit het noorden naar het zuiden gevoerd en niet andersom, wat men wel zou verwachten.

In het boek stelt hij vragen over hoe het mogelijk is dat in het uiterste noorden van Groenland het grootste leefgebied ter wereld is van de mug (terwijl die eigenlijk in de tropen het meest voorkomt)? Waar gaan al de vossen en hazen naartoe die gezien zijn in het noorden van Groenland? Kortom, in die tijd zijn er allerlei zaken gerapporteerd door ontdekkingsreizigers die erop wijzen dat hoe verder je het koude gebied ingaat, hoe warmer het wordt.

Tegen 1938, toen de Nazi’s al de volledige controle hadden over Duitsland, waren er nog niet één van al de vragen die Gardner had gesteld, beantwoord. Dit was misschien ook één van de redenen dat Hitler opdracht gaf tot een nieuwe expeditie naar Antartica die tot 1939 duurde. Wat de Duitsers daar toen ontdekten blijft tot nu toe één van de best bewaarde geheimen ter wereld.

Er wordt gespeculeerd dat de Tweede Wereldoorlog is geëindigd door een overeenkomst tussen de Amerikanen en de Duitser, waarbij de Amerikanen alle Duitse geheimen kregen op het gebied van technologie zoals atoombommen, raket technologie en jetmotoren technologie. Dit zou in ruil zijn geweest voor het laten gaan van de top Nazi leiders van Duitsland, inclusief Adolf Hitler, naar hun grote geheime bases die ze in en onder het continent van Antarctica hadden gebouwd.

Klaarblijkelijk zijn de Amerikanen later teruggekomen op die afspraak en hebben in 1946 via Operation Highjump, onder leiding van admiraal Byrd, geprobeerd Antartica weer van de Duitsers af te pakken. Dit is één van de grootste nederlagen ooit geworden voor de Amerikanen. Onder het mom van een wetenschappelijke expeditie werd onder leiding van Admiraal Byrd een complete oorlogsvloot naar Antartica gestuurd. Het verlies van de Amerikanen was enorm. Heel veel materiële schade en meer dan 1500 mensen die het leven verloren.

Voordat Byrd teruggefloten werd door Washington gaf hij op de terugweg een persconferentie in Zuid Amerika waar hij onder meer vertelde: ”De grootste dreiging komt nu van de Zuidpool want we hebben vliegende machines gezien die met ongelooflijke snelheid kunnen verplaatsen en die zelfs in staat zijn om snel van pool naar pool te vliegen”.

Hoe belangrijk Admiraal Byrd was als leider van Operation Highjump werd opgemerkt door de Amerikaanse wetenschapper Dr. R.W. Bernhard die in zijn in 1964 verschenen boek schreef: “De Holle Aarde, de grootste geografische ontdekking in onze geschiedenis” en dat Byrd alle eer verdient voor het ontdekken van de openingen naar de Holle Aarde op zowel de Noordpool als de Zuidpool. Hij schreef onder andere het volgende:

“Aan alle toekomstige ontdekkers van de Nieuwe Wereld die bestaat voorbij de Noord en de Zuidpool in de holle interieur van de aarde. Die de historische vlucht van Admiraal Byrd zullen herhalen; een vlucht van bijna 3.000 kilometer voorbij de Noordpool en die van bijna 4.000 kilometer voorbij de Zuidpool. Die een onbekend gebied is binnen gegaan wat op geen enkele kaart staat. Het gebied wat een oppervlakte beslaat dat groter is dan Noord Amerika en bestaat uit immense wouden, bergen, meren, begroeiing en dierenleven.

De vlieger die als eerste dit Nieuwe Gebied zal bereiken, onbekend totdat het ontdekt werd door Admiraal Byrd, zal de geschiedenis ingaan als de nieuwe Columbus, hij zal de ontdekker zijn niet van een nieuw continent maar van een complete Nieuwe Wereld”.

Als dus het rapport van de FSB klopt en de Amerikanen hebben een overeenkomst gesloten met de bewoners van de Holle Aarde, dan is het ook wel interessant om op te merken dat het oude symbool wat door de bewoners van de Holle Aarde wordt gebruikt er één is die teruggaat naar de hele oude tijden van onze wereld, de beschaving die toen woonde in de vallei van de Indus. Dit symbool is vandaag de dag meer bekent bij ons als het veel gehaatte hakenkruis, de Swastika.


Bron: Niburu - What Does It Mean
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....   ma 5 nov - 10:25


Maíre schreef:
Een tijdje geleden hebben Romeo ik tijdens een channel sessie contact gekregen met een bewoner van de Binnen Aarde, het was maar heel even, een kort contact.
Als er weer een sessie komt is het misschien een goed idee om te proberen weer contact te
leggen en vragen te stellen waarom er ineens zoveel informatie naar buiten komt over de Holle Aarde, waarom juist nu en of de informatie ook klopt.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De Holle Aarde theorie.....en wéér die Illuminati....
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Universum :: Aarde-
Ga naar: