Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Het verhaal van de blauwe Kachina

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Het verhaal van de blauwe Kachina   za 7 sep - 22:51

In het jaar 1997 werd in een radioprogramma de komst van de Blauwe Kachina voorspeld door de Hopi ouderen.
Ze spraken over aardveranderingen, vuurstormen, de komst van de grote Zuiveraar, de Rode Kachina en het overlappen van dimensies.

Update vandaag:

Via een lezer (dank!) kregen wij snel antwoord op de vraag wat de Hopi's naar alle waarschijnlijkheid bedoelden met de tweeling aan onze hemel (zie hieronder in het originele artikel). De uitleg is hier te vinden. Deze vertelt in het kort:

De Blauwe Kachina is de donkere tweeling van de aarde en heeft dezelfde grootte en omloop. Hij bevindt zich meestal aan de andere kant van de zon en is daarom vaak niet zichtbaar. Maar, de planeet ook bekend als Nibiru, planeet X of de gevleugelde planeet kwam van bovenaf gezien kloksgewijs ons zonnenstelsel in. Hij stopte Venus in zijn omloop, evenals de aarde waarna hij deze inhaalde en zelf tot stilstand kwam. De donkere tweeling heeft geen water, atmosfeer, oceanen of leven, maar is afgeladen met goud en de inwoners van planeet X, de Anunnaki ook bekend als de Goden uit het Oude Testament, hebben er goud gedolven sinds de laatste magnetische poolomkering in 1650 voor Christus.

Origineel artikel:

We zijn in het jaar 1997 wanneer de Hopi Elders (de stamoudsten) samen met de in 2005 overleden Dr. Robert Ghost Wolf, te gast waren in het radioprogramma Coast to Coast. 

Miljoenen mensen luisterden ademloos toen zij de komst voorspelden van de Blauwe Kachina en dat de Purifier (De Zuiveraar), de Rode Kachina, niet lang daarna zou volgen, kort nadat de tweeling onze hemelen zal hebben verlaten. (Redactie: wij weten niet goed hoe we deze "tweeling" moeten interpreteren. Als er onder jullie mensen zijn die dit wel weten dan vernemen we dat heel graag!)

Zij spraken, toen in 1997, over vreemde dingen die er zouden gebeuren met dieren, kikkers met zes poten, konijnen met vier oren, dieren die geboren zouden worden en zowel mannelijk als vrouwelijk zouden zijn. Ze spraken over de aardveranderingen en “vuurstormen” en daarnaast spraken ze nog over andere profetieën. 

Zo schreef Robert Ghost Wolf ondermeer: 

Het verhaal van de Blauwe Kachina is een hele oude overlevering. Al vanaf dat ik heel jong was kende ik het verhaal van de Blauwe Kachina. Het werd mij verteld door grootvaders die nu tussen de 80 en 108 jaar oud zijn. 

Er werd mij verteld dat wanneer de Blauwe Kachina werkelijk aan de hemel zou verschijnen de eindtijden waren aangebroken. Dit werd als volgt verteld door de oude grootvaders: 

“Gedurende de laatste dagen zullen we naar de hemel kijken en wij zullen getuige zijn van de terugkeer van de twee broers die hebben meegeholpen om deze wereld te scheppen. Poganhoya is de bewaker van onze Noordpool en zijn broer Palongawhoy die van de Zuidpool. Gedurende de laatste dagen zal de Blauwe Ster Kachina verschijnen om weer samen te zijn met zijn neven en zij zullen ervoor zorgen dat de aarde terugkeert naar haar natuurlijke rotatie die tegen de wijzers van de klok in is”. 

Dat de aarde ooit de andere kant opdraaide is terug te vinden in de vele petrogliefen wereldwijd en die betrekking hebben op de ruimte en de planeten. Volgens de Hopi is de rotatie van de aarde gemanipuleerd door niet al te vriendelijke sterwezens. 

De Tweeling zal worden waargenomen in de Noord Westelijke hemelen en zij zullen grote delen van hun sterfamilies meenemen in de laatste dagen. De komst van de Blauwe Kachina die ook bekendstaat als Nan ga sohu, zal de alarmbel zijn die ons vertelt dat er een nieuwe dag, een nieuwe manier van leven, een nieuwe wereld gaat komen. 

Dat is het moment waarop de veranderingen zullen beginnen. Ze zullen aanvangen als vuren die bij ons van binnen branden en wij zullen worden verteerd door verlangens/wensen en conflicten als we ons niet de oorspronkelijke leringen herinneren om in vrede met elkaar te leven. 

Niet ver achter De Blauwe Kachina zal de Zuiveraar, de Rode Kachina, volgen en met haar zal de Dag van de Zuivering komen. De aarde en alle wezens die hierop leven zullen voor altijd veranderen. 

Er zullen voorafgaand aan de Zuiveraar boodschappers komen. Zij zullen berichten achterlaten voor hen die zich de oude manieren kunnen herinneren. De boodschappen zullen worden gevonden in de levende stenen, in het heilige graan en zelfs in het water. 

Vanaf De Zuiveraar zal er een groot Rood Licht verschijnen. Alle dingen zullen in essentie veranderen. Alles wat leeft zal de gelegenheid krijgen om te veranderen, van het grootste tot het kleinste. Zij die terugkeren naar de manier van zijn zoals die ons wordt uitgelegd in de oorspronkelijk leringen en die het natuurlijke bestaan representeren, zullen niet worden geraakt door de komst van de Zuiveraar. Zij zullen overleven en een nieuwe wereld bouwen. 

Alleen door terug te gaan naar oorspronkelijke leringen kun je de oude boodschappen begrijpen. Met het verschijnen van de Tweeling breekt er een periode van zeven jaar aan waarin wij nog de tijd krijgen om onze manier van leven te veranderen. Alles wat wij ervaren is een kwestie van keuzes maken. 

Het zal erop lijken in de laatste dagen dat veel mensen hun ziel hebben verloren. De veranderingen zullen zo intens zijn dat de spiritueel zwakken krankzinnig zullen worden. Zij zullen verdwijnen want het zijn niets ander dan holle vaten en dienen geen nut. Het leven in de steden zal zo slecht worden dat velen ervoor zullen kiezen deze dimensie te verlaten. Soms zelfs in hele groepen. 

Alleen zij die terugkeren naar de oude waarden zullen in staat zijn vrede van binnen te vinden. Want in de aarde zullen we de verlossing vinden van de waanzin die ons overal zal omringen. Het zal een heel moeilijke tijd worden voor vrouwen met kinderen omdat zij zullen worden gemeden. En veel van de kinderen in deze tijd zullen onnatuurlijk zijn. Sommigen zullen afkomstig zijn van de sterren, sommigen uit lang vervlogen werelden en sommigen zullen zijn gemaakt door de mens en geen ziel bezitten. Veel mensen in deze tijd zullen spiritueel leeg zijn. Je ziet geen levenskracht in hun ogen. 

Naarmate wij dichterbij de komst van de Zuiveraar komen zullen er mensen zijn die door de steden zullen dwalen als spoken, door valleien die ze hebben gecreëerd in de door mensen gemaakte bergen. Zij die in dit soort plaatsen lopen zullen een zware tred hebben. Het zal bijna pijnlijk lijken omdat met iedere stap die ze nemen ze verder van hun geest en de aarde verwijderd zullen raken. 

Na de komst van de Tweeling zullen ze voor onze ogen beginnen te verdwijnen als rook die oplost in de lucht. Er zullen anderen zijn die zwaar verminkt zijn, zowel in lichaam als geest. Er zullen er zijn die rondlopen in een lichaam dat niet in deze werkelijkheid thuishoort, want vele van de portalen (gateways) die ons eens beschermden zullen worden geopend en er zal veel verwarring heersen. 

Er zal verwarring zijn tussen seksen en kinderen en hun ouders. Het leven zal erg pervers worden en er zal weinig sociale orde zijn. In deze tijden zullen er velen zijn die vragen of er een berg op hen mag vallen, alleen maar om een eind te maken aan de ellende. Weer anderen zullen volkomen onberoerd lijken door wat er gebeurt. 

Als de Zuiveraar verschijnt dan zullen we deze eerst zien als een kleine Rode Ster die steeds dichterbij komt en dan in de lucht staat en naar ons kijkt. Om te zien om wij ons de heilige leringen herinneren. De Zuiveraar zal ons vele wonderlijke tekenen in de hemelen laten zien en op deze manier weten wij dat de Schepper geen droom is. Zelfs zij die geen verbintenis hebben met de “spirit” zullen het gezicht van de Schepper in de lucht zien. 

Men zal zaken die niet te zien zijn heel sterk voelen. Er zullen veel dingen gebeuren die wij niet begrijpen want de werkelijkheid zoals wij die kennen zal in en uit een soort droomtoestand gaan. 

Er zullen vele deuren naar de onderwereld worden geopend in deze tijd. Dingen die allang vergeten waren zullen terugkomen om ons te herinneren aan oude scheppingen. Alle levende dingen op aarde zullen aanwezig willen zijn wanneer de tijd eindigt en als we overgaan naar de eeuwige cyclus van de Vijfde Wereld. Wij zullen vele waarschuwingen ontvangen zodat we onze manier van leven nog kunnen veranderen, zowel van onder de aarde als vanuit de lucht. 

Dan, op een ochtend zullen we wakker worden met een Rode Dageraad. De hemel zal de kleur van bloed hebben en er zal veel beginnen waarvan wij op dit moment nog niet precies weten wat dat allemaal is. Want veel van de werkelijkheid zoals wij die nu ervaren zal anders zijn. Er zullen in die laatste dagen veel vreemde dieren op aarde verschijnen, sommigen vanuit het verleden en anderen die we nooit eerder hebben gezien. 

Het karakter van de mens zal vreemd lijken wanneer we tussen twee werelden in lopen en we vele geesten zullen huisvesten, zelfs binnen ons lichaam. Na een tijd zullen we weer samen lopen met onze broeders van de sterren en beginnen met de herbouw van de aarde. 

Maar, niet nadat de Zuiveraar haar merktekens in het universum heeft achtergelaten. Geen levend wezen, hier of in de hemelen, zal onberoerd blijven. Er wordt gezegd dat de manier om deze tijd door te komen gevonden kan worden in ons hart en door het opnieuw verbinden met onze spirituele “ik”. 

Eenvoud en de terugkeer naar het leven met en op de aarde en in harmonie met haar wezens. Het onthouden dat wij de hoeders zijn, degenen die het vuur van de spirit brandend houden. 

Onze familie van de sterren komt om te zien hoe het ons op onze reis is vergaan. Bron: Niburu - Bibliotheca Pleyades
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
 
Het verhaal van de blauwe Kachina
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Universum :: Heelal-
Ga naar: