Spiritueel Wakker

Spiritueel en paranormaal forum
 
IndexInloggenRegistreren
DIT FORUM IS GESLOTEN!! * * (gezien het feit dat er geen mogelijkheid is om het forum op slot te zetten maar alleen definitief te verwijderen, heeft het alleen nog een functie als data bank * *

Deel | 
 

 Het Grotere Plaatje - Interessant!!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Het Grotere Plaatje - Interessant!!   di 5 maa - 5:19


Zoals ik eerder al zei ben ik vandaag weer eens achter de laptop gekropen....heerlijk weer!!

Op de site van "Het Grotere Plaatje" kwam ik dit tegen wat ik een heel interessant stuk vond, bepaalde delen er van
heb ik al eens over geschreven, m.n. de Illuminati, dat komt hier weer in terug.
Ik zal het in delen plaatsen want het is een aardig stukje ;o)


Hier komt ie:


"Stel jezelf eens de vraag: wat zou ik van de wereld afweten zonder de media? Het antwoord luidt waarschijnlijk: niet zo veel. Je hebt je schoolboeken gelezen, misschien nog wat andere boeken, je hebt een paar reizen gemaakt en reisverhalen van vrienden gehoord, maar dat is het wel zo'n beetje.
De invloed van de media op jouw wereldbeeld is dus enorm. Bijna alles wat je weet over de maatschappij, het leven in jouw land en andere landen,
de geschiedenis van de wereld en alles wat zich daarbuiten bevindt, heb je uit de media.

Met andere woorden: als de media allemaal met elkaar zouden samenwerken, zouden ze je dus iets kunnen laten geloven wat helemaal niet bestaat
en dingen verborgen kunnen houden die wél bestaan. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het zou kunnen. Waar of niet?

Wist je dat de grootste mediabedrijven, en persbureau's zoals Reuters en Associated Press, eigendom zijn van slechts een heel klein groepje mensen, die elkaar allemaal heel goed kennen? En dat datzelfde clubje bijvoorbeeld ook eigenaar is van de Amerikaanse Centrale Bank (Fed) en de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld?

We verzinnen het niet, doe er maar eens onderzoek naar. Deze instituten zijn allemaal in handen van families als de Rockefellers, de Rothschilds,
de Morgans en meer van dat soort namen.

Volgende vraag: wie denk je dat de grote internationale organisaties zoals de Verenigde Naties, de NAVO, de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldgezondheidsorganisatie opgericht hebben?

Geloof het of niet, maar dat zijn diezelfde namen!

En om het nog gekker te maken: wie denk je dat de top vormen van geheime ordes zoals de vrijmetselarij, sturen religieuze instellingen zoals het Vaticaan aan en hebben zo'n beetje alle huidige wereldleiders eigenhandig opgeleid? Yep, je raadt het al, dat is (uiteindelijk) weer ditzelfde kleine clubje.

Wie...? De illuminati!

Dit clubje vormt een broederschap die zich de 'illuminati' noemt. Ze bestaan in de kern uit 13 puissant rijke families. Qua rijkdom doen ze Bill Gates verbleken tot een arme sloeber, maar toch komen ze vrijwel nooit in het nieuws (gek hè, als ze zelf mogen bepalen waar de media over berichten). Ze hebben een wereldwijd netwerk gevormd waar vrijwel alle organisaties die een zekere macht bezitten, deel van uitmaken. Van regeringsleiders tot geheime diensten, en van universiteiten tot restaurantketens zoals McDonald's. Als je alle illuminati-instellingen op een rijtje zet, geloof je je ogen niet.

Als je nu een ongemakkelijk gevoel begint te krijgen, geen paniek, want je hoeft je nergens zorgen over te maken. Waarom niet, dat leggen we later uit.

Afijn, deze kliek beheert dus ook alle grote media (behalve het internet) en zorgt ervoor dat jouw wereldbeeld beperkt blijft tot de dingen die zij willen dat jij weet. Maar dat beeld is niet de waarheid. De waarheid is veel groter, zoals je al aan onze stellingen kon zien. De waarheid is zó veel groter, dat voor de meeste mensen hun leven compleet zou veranderen als het allemaal in één klap bekend werd.

Gelukkig zijn er tegenwoordig behalve de reguliere media nog genoeg andere manieren om aan goede informatie te komen, vooral sinds de komst van het internet. In landen als India, Tibet en onder vele inheemse volken over heel de wereld is informatie te vinden die in het Westen vrijwel onbekend is. Net als in oude teksten uit Sumerië bijvoorbeeld. Ook hebben veel mensen door de jaren heen waardevolle informatie gepubliceerd waar de reguliere media nauwelijks aandacht aan besteed hebben. Zoals bijvoorbeeld klokkenluiders uit geheime diensten en het 'black ops' circuit (geheime projecten van de overheid), vooruitstrevende wetenschappers, mensen met bijna-dood-ervaringen, mensen die kunnen communiceren met buitenaardsen of geesten van overledenen, mediums en regressietherapeuten.

Wij zijn een internationale groep onderzoekers die niet gehinderd wordt door dogma's of beroepsdeformatie. Ons enige gereedschap is ons gezond verstand. We zijn van allerlei komaf (van dokters tot leraren en van vertalers tot kunstschilders) met als belangrijkste overeenkomst dat we nieuwsgierig en open-minded zijn. Wij hebben een jarenlange studie gemaakt van al deze bovengenoemde bronnen. Net als veel andere mensen die beseften dat je beter je tv uit kunt zetten en je krant opzeggen als je écht iets wilt leren, kwamen we tot de conclusie dat het plaatje dat de media schetsen, helemaal niet klopt. Hoe het dan wél zit met onze wereld en alles daaromheen, vormt samen één grote puzzel die perfect in elkaar blijkt te passen.

Deze site is die kant-en-klare puzzel!

Laten we om te beginnen het hele verhaal eens samenvatten op één A4'tje, voor wie in 5 minuten ALLES wil weten :)
Als het niet direct strookt met je eigen wereldbeeld, geen probleem! Laat het gewoon maar even liggen dan.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Het Grotere Plaatje - Interessant!!   di 5 maa - 5:21


Ok, daar gaan we dan...


Het leven is eindeloos, overal in het heelal krioelt het van het leven. Niet alleen in dit universum, maar ook in de triljarden andere universa, die samen de kosmos vormen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het bestaat. Van planeten waar nog steeds dinosaurussen leven, tot menselijke beschavingen die zo hoog ontwikkeld zijn dat ze niet eens een lichaam of planeet meer nodig hebben, en zich alleen als groepsbewustzijn door het oneindige bewegen.

Alles is gemaakt door de Schepper, die niet hetzelfde is als God. Er zijn meerdere Goden, voor elk universum minimaal één. Een God is zeg maar de manager van een universum, die dat universum samen met de Schepper gecreëerd heeft en beheert. Ieder universum heeft zijn eigen natuurwetten, universele wetten en regels. Universele wetten zijn goddelijke wetten die altijd opgaan, terwijl universele regels door de bewoners onderling afgesproken zijn. Enkele belangrijke universele wetten zijn de Wet van Aantrekkingskracht, de Wet van Gratie en de Wet van Harmonie. Ons universum wordt verder gekenmerkt door de Wet van Vrije Wil, wat wil zeggen dat iedereen mag doen wat hij wil.

Een belangrijke universele regel is de Wet van Niet-inmenging. Deze regel houdt in dat een hogere beschaving zich niet met de ontwikkeling van een lagere beschaving bemoeit, tenzij het noodzakelijk is of door God verordend wordt. Daarom landen buitenaardse bezoekers ook niet massaal op Aarde om zich even aan ons voor te stellen. Hun schepen worden echter wel regelmatig door allerlei amateurfilmers, piloten e.d. waargenomen, want we worden voortdurend bezocht.

Op onze planeet zijn talloze sporen van "hoog bezoek" te vinden in de vorm van botten, kunstvoorwerpen, landschapsversieringen, graancirkels en piramides. De eerste buitenaardse bezoekers landden al miljoenen jaren geleden op onze planeet, en sindsdien is het een komen en gaan. De huidige wereldbeschaving is de derde die ooit bestond. Van de eerste, Hybornea genaamd, is weinig meer bekend. Maar over de tweede, die o.a. bestond uit Lemurië en Atlantis, zijn tal van boeken volgeschreven en weten heel wat mensen zich nog dingen te herinneren uit een vorig leven.

Een ziel doorloopt honderden, soms zelfs duizenden levens tijdens zijn ontwikkeling. Ieder leven heeft als doel om nieuwe aspecten van het leven te ervaren, en er lessen uit te leren. Na elk leven keert de ziel terug naar de hemel, waar geëvalueerd wordt hoe het gegaan is, en welke lessen er nog geleerd moeten worden in een volgend leven. Dit kunnen hele simpele lessen zijn, maar toch doen sommige zielen er nog vele levens over om ze te leren. Bijvoorbeeld: deel wat je hebt zoveel mogelijk met anderen. Als een ziel genoeg geleerd heeft, gaat hij naar een hogere dimensie, om zich verder te ontwikkelen. Zo steeds een stapje hoger, totdat hij uiteindelijk weer één wordt met de bron, de Schepper. Iedere planeet heeft zijn eigen hemel. Die van ons wordt door de bewoners zelf Nirvana genoemd.

Wanneer de ziel reïncarneert in een volgend leven, gaat hij door een "sluier van vergetelheid". Hierdoor herinnert hij zich niets meer van het voorgaande, totdat hij weer terugkeert naar de hemel. Iedereen heeft een beschermengel en begeleidende gidsen, die hem beschermen en zo goed mogelijk proberen te helpen bij zijn ontwikkeling. Dit gebeurt meestal niet overduidelijk, maar via subtiele ingevingen, gevoelens, en kansen die gecreëerd worden.

Onze hemel bevindt zich in de vierde dimensie, dichtbij de Aarde, die zich nu nog in de derde dimensie bevindt. Met dimensie wordt hier niet de dimensies bedoeld die op Aarde meestal gehanteerd worden (lengte, breedte, diepte etc.) maar de dichtheid, oftewel de frequentie waarop de energie vibreert. Hoe hoger de dimensie, hoe hoger de trilling en hoe lichter alles is. In universele begrippen staat de derde dimensie gelijk aan primitief en zwaar. Er zijn meer dan tien dimensies. Dingen hebben geen ziel zoals mensen en dieren, maar ze hebben wel bewustzijn. Sterren, oceanen en zandkorrels weten dus net zo goed wat ze zijn als jij en ik. Dat komt omdat alle materie gewoon energie is die op een bepaalde frequentie trilt, en er in energie volledig bewustzijn bestaat. Zelfs alle gedachten, intenties en emoties van iedereen zijn bekend.

Dat wij mensen dit soort dingen niet weten, komt omdat er bij ons een brein tussen zit. Een brein begint op nul bij de start van een nieuw leven, en moet alles dus zelf leren. Eigenlijk zouden we dus 'beter' af zijn zonder brein. Maar dan zouden we alwetend zijn, en dat is nou juist niet de bedoeling van een Schepper die zichzelf steeds opnieuw wil ervaren.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Het Grotere Plaatje - Interessant!!   di 5 maa - 5:22


De energie die de basis vormt van alle materie, is de energie van licht. Licht is dezelfde energie als liefde, in een iets andere vorm. Uiteindelijk bestaat alles dus uit niets anders dan liefde, en dat komt omdat alles deel uitmaakt van de Schepper, die pure liefde is. Op deze manier ervaart de Schepper zichzelf in een eindeloze variatie aan vormen, trillingen, geuren en kleuren. Daarom is de "Wet van Eén" ook zo'n belangrijke Universele Wet. Die betekent dat, hoewel alles van elkaar afgescheiden lijkt, in werkelijkheid alles met elkaar verbonden is en één geheel vormt.

Alles in het universum is ontstaan uit een idee (wat wij de Oerknal noemen) en ontwikkelt zichzelf zodanig dat we uiteindelijk, in een loop van miljarden jaren, allemaal weer één worden met de Bron. Na een rustperiode herhaalt deze hele cyclus zich opnieuw.

Al het leven beweegt zich in cycli, van verschillende lengtes. Sommige duren een paar duizend jaar, andere miljoenen jaren. Net als de vier jaargetijden op Aarde heeft iedere cyclus zijn eigen karakter. Het bijzondere van de tijd waarin wij nu leven, is dat er meerdere cycli tegelijk aflopen. Dat gebeurt op 21 december 2012, zoals de beroemde Maya-kalender ook al laat zien. Op deze datum begint het tijdperk van de Waterman, dat heeft te maken met de stand van de aardas t.o.v. de sterrenbeelden Vissen en Waterman. Het andere karakter van de nieuwe cyclus wordt veroorzaakt door energieën die vanuit de centrale zon van het universum uitgezonden worden, en die de blauwdruk van al het leven bevatten.

Deze energieën bereiken de Aarde al enige tijd en zorgen ervoor dat het bewustzijn van het leven op onze planeet verhoogd wordt. Dit heeft tot gevolg dat steeds meer mensen de waarheid ontdekken over allerlei zaken die ook op deze site te vinden zijn, oftewel ontwaken. Dat vertaalt zich onder andere in protesten tegen "het systeem" over heel de wereld en een enorme groei aan spirituele sites op het web. Deze toestroom van energieën neemt exponentiëel toe en zal eind 2012 een piek bereiken, die ervoor zorgt dat de Aarde overgaat naar de vierde dimensie. Deze overgang vindt in heel het universum plaats en is een belangrijke gebeurtenis, omdat in de volgende cyclus veel dingen veranderen. Voor de Aarde betekent het dat een cyclus van dualiteit (goed en slecht binnen één samenleving) afgesloten wordt en een harmonieus tijdperk begint, dat zich voor het overgrote deel in de vijfde dimensie zal afspelen. Deze overgang wordt "Ascensie" genoemd.

Onze Aarde is een levend wezen met een ziel, net als wij. Wat de komende Ascensie extra bijzonder maakt, is dat Moeder Aarde voor een unieke variant gekozen heeft. Normaal gesproken gaat een overgang naar een andere cyclus/dimensie gepaard met een 'schoonwassing' van de planeet, in de vorm van allesvernietigende natuurrampen, zodat er weinig van de oude wereld overblijft en er een frisse start gemaakt kan worden. Maar de Aarde heeft ervoor gekozen om van de derde naar de vijfde dimensie over te gaan met haar bewoners erop.

Ascenderen met een hele beschaving tegelijk is een complexe onderneming. Fysiek en spiritueel moeten de bewoners veel veranderingen ondergaan om in de hogere dimensie te kunnen gedijen. Hierbij krijgen we hulp van hoog ontwikkelde buitenaardse beschavingen. Om de Wet van Niet-inmenging zoveel mogelijk te eerbiedigen, werd hiervoor een ingenieus plan bedacht, dat erin voorzag om vele zielen zonder karma (bijvoorbeeld zielen die direct van God afkwamen, engelen, zielen uit hogere beschavingen en hogere dimensies etc.) op Aarde te laten incarneren. Die moesten hier het licht gaan verspreiden, in de vorm van liefde en kennis. Zo wordt het collectief bewustzijn verhoogd, en aangezien het collectief bewustzijn onze realiteit creëert, wordt er zo een situatie geschapen waarin ascenderen voor genoeg mensen mogelijk wordt.

Al deze 'pure' zielen gaven gehoor aan een universele oproep van God. Ze boden zich aan als vrijwilliger, uit liefde voor Moeder Aarde en ten bate van hun eigen spirituele ontwikkeling. Veel van deze zielen kregen spijt zodra ze aan den lijve (het hebben van een lichaam was voor veel zielen ook nieuw!) ondervonden in wat voor harde en trage wereld ze terechtgekomen waren. Sommigen zijn er afgehaakt, maar de meesten hebben doorgezet, vandaar dat het ascensieproces nu in volle gang is.

De buitenaardse beschavingen die ons hierbij helpen, via de aanpassing van ons DNA, het temperen van natuurrampen, het aanbieden van kennis en het in bedwang houden van de oorlogszuchtige elite, zijn verenigd in een soort van Verenigde Naties van de ruimte. Die heet de "Galactische Federatie van het Licht". Deze volken liggen niet alleen spiritueel gigantisch ver op ons voor, waardoor ze bijvoorbeeld alleen nog maar telepatisch communiceren en dingen creëren puur door de kracht van hun gedachten, maar ook technologisch. Ze kunnen dingen waar onze wetenschappers alleen maar van kunnen dromen, al wordt er in het black ops circuit (geheime projecten van onze regeringen) al wel mee gewerkt op een lager niveau. Dit betreft zaken zoals (de)materialiseren, interdimensionaal reizen waardoor ook ruimtereizen en tijdreizen mogelijk wordt, anti-zwaartekracht-technieken, levende robots en levende lichtschepen, volledige controle over energie waardoor bijvoorbeeld uit lucht voedsel of stuwkracht gecreëerd wordt, etc.

Het Goddelijke Plan voor Ascensie was echter niet de enige reden voor de bemoeienis van buitenaardsen met onze beschaving in de afgelopen decennia. Het was ook nodig om onze planeet voor een vroege dood te behoeden. Als het aan onze machthebbers lag, hadden we het jaar 2012 namelijk niet eens gehaald. De Aarde is altijd van een afstandje gemonitord door de Galactische Federatie om onze beschaving zich in alle rust (nou ja...) te laten ontwikkelen. Maar halverwege de vorige eeuw nam hun aandacht voor ons sterk toe. Dat was toen zij, net als Moeder Aarde zelf, schrokken van het tempo waarin de mensheid bezig was de planeet kapot te maken. Vooral het droppen van de twee atoombommen op Japan door de Amerikanen, stuurde een schokgolf door het hele melkwegstelsel. Maar ook het plunderen, vervuilen en slopen van de planeet door oorlogsgeweld, oliewinning, ontbossing en industrialisering, deed de Aarde beseffen dat zij zonder hulp niet zou overleven.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Het Grotere Plaatje - Interessant!!   di 5 maa - 5:23God hoorde haar noodkreet, en gaf aan hogere beschavingen per decreet toestemming om ons te helpen, op een manier die onze natuurlijke ontwikkeling zo min mogelijk zou verstoren. De beschavingen die nu het meest actief deelnemen aan de uitvoering van dit decreet, zijn veelal degene die het dichtst bij ons in de buurt staan, zowel qua afstand als qua afkomst (en dus uiterlijk). Ze zijn afkomstig van planeten en manen rond sterren als Arcturus, Sirius en de Pleiaden. Ongeveer 40% van de Galactische Federatie is menselijk, de rest bestaat uit andere rassen en lichtwezens.

De Aarde wordt in het universum ook wel "Terra", "Gaia" of (vooral vroeger) "Shan" genoemd, en is een van de mooiste planeten die er bestaan. Ze is veel ouder dan de meeste Aardse wetenschappers denken, omdat ze eerst ook nog een gasfase van honderden miljarden jaren kende.

De Aarde is net als de meeste andere planeten en manen, hol van binnen. De aardkorst is zo'n 1000 km dik, en de zwaartekracht zit in die korst. Er zijn enkele gangen die leiden van de buitenkant van de Aarde naar de binnenkant. Ook zit er op beide polen een honderden kilometers grote ronde opening in de korst, dat zichtbaar is op satellietfoto's (die nooit vrijgegeven worden aan het publiek). De meeste planeten, zoals bijvoorbeeld ook Venus en Saturnus, worden aan de binnenkant bewoond. Onze planeet ook. In het binnenste der Aarde woont een hoog ontwikkelde beschaving, Agartha genaamd. Dit oeroude volk staat in contact met buitenaardse beschavingen en leeft in harmonie met de natuur. Er leven vele diersoorten die aan de oppervlakte allang uitgestorven zijn, zoals mammoeten en sabeltandtijgers.

Het Agartha-netwerk is een smeltkroes van beschavingen en verschillende soorten wezens, waaronder ook meer dan honderd satellietsteden die in de aardkorst liggen. Hieronder zijn ook steden die gesticht zijn door oude beschavingen die eerst aan de buitenkant leefden, zoals Atlantis en Lemurië. Ook leven er mensenrassen die veel groter dan onze soort, wel drie tot vier meter groot. De Agarthanen leven ook veel langer dan wij, en kunnen wel meer dan 10.000 jaar oud worden.

De afgelopen 200 miljoen jaar is de aardbol sterk gegroeid in omvang. Dit komt door de centrifugerende kracht van de snelle omwenteling. Vroeger had zij slechts een kwart van haar huidige omtrek, en ze groeit nog steeds enkele centimeters per jaar. Hierdoor was de zwaartekracht vroeger ook minder groot en dit liet toe dat er hele grote dinosaurussen rondliepen, die nu bij snelle bewegingen onherroepelijk te kampen zouden krijgen met botbreuken, hartproblemen, spierscheuringen etc.

De Aardse bevolking (aan de buitenkant) wordt met een mengeling van verwondering en onbegrip bekeken door buitenaardse beschavingen en onze 'binnenburen'. Aan de ene kant zijn we tot prachtige dingen in staat, zoals artiesten, musici en ambachtslui van allerlei pluimage laten zien, terwijl we aan de andere kant buitengewoon wreed en achteloos kunnen zijn. Zelfs tegen onze eigen soort! Wij zijn de enige beschaving waar geld zoveel macht gekregen heeft, en waar vrije energie nog steeds niet is doorgedrongen tot de burgermaatschappij. Dat laatste is niet onze schuld, want vele uitvinders zoals Nikola Tesla die perfect werkende nulpuntenergie-apparaten wilden introduceren, werd de mond gesnoerd door de machthebbers op Aarde.

In het universum bestaan vele mensensoorten in talloze kleuren. Onze soort, homo sapiens, is het resultaat van genetische experimenten door negatieve buitenaardse bezoekers met inheemse mensen ruim 200.000 jaar geleden. Omdat wij door de geschiedenis heen het lijdend voorwerp zijn geweest van zoveel genetisch geknoei door buitenaardse bezoekers, hebben wij nu het DNA van meer dan 20 buitenaardse soorten in ons. Niet alleen van buitenaardse mensachtigen, maar ook van zogenaamde "grijze aliens", reptielachtigen, leeuwachtigen en andere soorten. Hierdoor wordt ons DNA nu gezien als 'koninklijk'.

De werking van DNA wordt door onze reguliere wetenschap nog nauwelijks begrepen. DNA communiceert voortdurend met alle vormen van energie om ons heen. Enerzijds dicteert DNA energie, waardoor het zaken vormgeeft. Anderzijds is een DNA-string gevoelig voor de energie in zijn omgeving. Door positieve energie uit te stralen, kun je jezelf en alles in je omgeving dus gelukkiger en gezonder maken. DNA heeft direct invloed op het het collectief bewustzijn, en zoals gezegd, ons collectief bewustzijn creëert onze werkelijkheid. Alle materie is licht-energie die op een bepaalde frequentie vibreert. In deze energie bestaat volledig bewustzijn en zo kan materie door bijvoorbeeld DNA of het menselijk brein beïnvloed worden. Dingen die wij als vaste materie zien, zoals een steen, zijn in werkelijkheid licht-energie met een bepaalde trilling. Hierdoor lijkt het voor wetenschappers alsof er na moleculen, atomen, elektronen en nog kleinere deeltjes, 'niets' overblijft, maar dat is dus licht.

Eigenlijk zou je mogen stellen: materie = energie = licht = liefde = bewustzijn = zielen = God = alles. Vandaar ook de Wet van Eén! :)

Het collectief bewustzijn kun je zien als een veld dat om de planeet heen hangt, en waarin alles bekend is. Het is de som van alle menselijke energie op de planeet, zoals gedachten, intenties, kennis en emoties. Het creëert de wereld die daarbij hoort. Het is te beïnvloeden door bewust gedachten en gevoelens te creëren.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Maire
Admin
avatar

Registratie : 03-11-12
Leeftijd : 61
Geboortedatum : 03-09-57
Woonplaats : Prov. Utrecht
Aantal berichten : 2279
Vrouw Maagd

BerichtOnderwerp: Re: Het Grotere Plaatje - Interessant!!   di 5 maa - 5:24


Voor hogere beschavingen zijn al deze zaken gesneden koek. Dat dat op Aarde nog niet zo is, is voor een groot gedeelte de schuld van de elite.


Bij het woord 'elite' denken de meeste mensen aan een groep rijke lieden die zich vermaken met sjieke feestjes en paardenraces, maar het is iets totaal anders. De werkelijke elite, althans het deel dat zich de 'illuminati' ("De Verlichten") noemt, bestaat in de kern uit 13 steenrijke, zionistische families. Ze hebben namen als Rockefeller, de Rothschild, Warburg, Bruce, De Medici, Windsor etc. Ze worden ondersteund door 300 andere families, vaak met bekende namen zoals Bush, Ford, Roosevelt, Agnelli, Kuhn, Loeb, Montgomery, Morgan, Schiff etc. Daaromheen hangen nog een heleboel machtsbeluste lieden zoals Henry Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Bill Gates, Hillary Clinton, Warren Buffet etc. Tezamen controleren ze praktisch alle macht en het geld in de wereld. Ze beheren talloze organisaties en ordes, zoals het Vaticaan, de Verenigde Naties, de Wereldbank, de CIA, de NSA, NASA, Bilderberg, Thule, Skull & Bones en vele andere.

De illuminati werken al honderden jaren aan een geheime agenda, die hen in kleine stapjes toe moet brengen naar een zogenaamde "Nieuwe Wereld Orde". Ze hebben geen enkel respect voor een mensenleven en zijn corrupt tot op het bot. De bloedlijnen van deze families gaan terug tot in de Babylonische tijd en ze houden deze lijnen zo zuiver mogelijk door steeds onderling te trouwen. Ze vormen tevens de top van de machtigste organisatie ter wereld, de vrijmetselarij.


Hun oorsprong is niet menselijk, maar buitenaards. Ruim 4.000 jaar geleden begon een groep reptielachtigen met hun plan om ongezien de Aarde te veroveren. Er zijn ook vredelievende reptielachtige beschavingen in het universum, maar dit waren negatieve. Dit draconische ras ziet mensen enkel als voedsel en om hun seksuele lusten op te botvieren. Ze leven in de derde en in de vierde dimensie. De energie die een mens uitstraalt als hij in doodsangst verkeert, wordt door hen gezien als een lekkernij. Het zijn mentaal en fysiek enorm krachtige wezens die ook in allerlei hybride (menselijk/reptielachtige) vormen bestaan. Vaak verstaan ze de kunst van gedaanteverwisseling, doordat ze zowel een menselijk als reptielachtig DNA-pakket in zich dragen en daartussen kunnen schakelen. Ze zijn de meest negatieve wezens in het universum, naar menselijke maatstaven zijn ze intens slecht en gewetenloos.

Omdat ze zich doorgaans diep in ondergrondse steden schuilhouden (die géén deel uitmaken van het Agartha-netwerk!) blijven hun acties grotendeels verborgen voor ons oog. Hoewel reptielachtigen duizenden jaren oud kunnen worden, zijn de zuiverste reptielachtigen inmiddels van de Aarde verdwenen. Dat komt door de stijgende vibratie van onze planeet in de aanloop naar de Ascensie, waar wezens met een lage vibratie zoals zij niet tegen kunnen. Er zijn echter nog wel steeds hybriden en andere negatieve aliens over, zoals de Grijzen.


Wie de daden van de illuminati door de jaren heen bestudeert, bekruipt het gevoel dat het inderdaad niet menselijk kan zijn wat daar achter zit. Van het creëren van wereldoorlogen en "terroristische" aanslagen zoals 11 september, het ziek maken van de bevolking via chemtrails, giftige medicijnen en kankerverwekkend voedsel zoals van McDonald's en KFC, het organiseren van occulte bijeenkomsten, mensenjachten, bloedrituelen en sexfeesten vol kindermisbruik, tot aan het vermoorden van goedwillende politici en zelfs pop-artiesten aan toe. Vrijwel alle slechte dingen die er in de wereldgeschiedenis gebeurd zijn, zijn uiteindelijk op het conto van deze groep te schrijven.

De invloed van de negatieve buitenaardsen mag dan afgenomen zijn, het machtssysteem dat ze neergezet hebben op Aarde, staat er nog altijd. Het wordt in stand gehouden door miljoenen medewerkers, van geheime diensten tot multinationals, die er alles aan willen doen om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.


En wat is nu het wonderlijke van dit alles? Dat het allemaal zo gepland was. De Aarde was in deze cyclus bedoeld als gevangenisplaneet, een planeet die in quarantaine stond voor de beschavingen om ons heen. Een plek waar allerlei negatief karma opgelost kon worden, waar negatieve zielen naartoe gestuurd werden om hun rottigheid uit te halen en waar andere zielen dualiteit konden ervaren, omdat een ziel daar veel van leert. Dus mochten al die duistere machten tot op zekere hoogte hun gang gaan, totdat de cyclus van de Vissen voorbij was.

En dat is bijna zover, want binnenkort begint het Gouden Tijdperk. Dat wordt een tijd van liefde en harmonie, en volledig bewustzijn. Contact met buitenaardsen en geesten, bijvoorbeeld van overledenen, zal heel gewoon zijn, net zoals bezoekjes aan Agartha of planeten ver buiten ons zonnestelsel. Tot die tijd zullen de illuminati er alles aan doen om deze veranderingen te voorkomen, maar dit is tevergeefs, want universele cycli zijn door niemand tegen te houden. Ze zijn de wil van God...en zo geschiede. "Bron: Het Grotere Plaatje

Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.ayumi-coaching-counseling.nl/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Het Grotere Plaatje - Interessant!!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Het Grotere Plaatje - Interessant!!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Spiritueel Wakker :: Spirituele Onderwerpen :: Algemeen-
Ga naar: